ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στην Κάλυμνο για την ανάπτυξη της Μελισσοκομίας

0
317

Μεγάλη η ικανοποίησή μας. Τελείωσε η δεντροφύτευση με τη βοήθεια του Θεού. Η βροχή ήταν σύμμαχος μας παρά τη δυσκολία πού αντιμετώπισε το συνεργείο το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την φιλότιμη προσπάθεια τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του περιφερειακού φυτώριου κ. Μιχάλη Μπαριανάκη που με ιδιαίτερη ευαισθησία επιλέγοντας και παραχωρώντας τα δεντράκια σε εμάς και στην Κάλυμνο συνέβαλε στην ανάπτυξη τής μελισσοκομιας και κατά επέκταση στην οικονομία τού νησιού.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στον περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Μπούκη γιατί με τις παρεμβάσεις τού συνέβαλε και αυτός στο να εγκριθεί η οικονομική μελέτη για το κόστος της δεντροφύτευσης. Του ευχόμαστε με την ευκαιρία αυτή καλή επιτυχία και ως υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Τον αφανή ήρωα τον γεωπόνο Νίκο Ρένεση τη ψυχή του φυτώριου τον ευχαριστώ προσωπικά αλλά και ως πρόεδρος τού συνεταιρισμού μας για την ανάπτυξη των δεντριλίων την παραχώρηση τους και την καθοδήγηση του για τη σωστή φύτευσή τους. Να ευχαριστήσουμε και να αναφέρουμε ότι προστέθηκε και ο σύλλογος των κυνηγών φυτεύοντας μαζί μας 50 χαρουπιές. Καλύψαμε λοιπόν τον δρόμο Στημένια – Αργινόντα, Άργος, Σκάλια, Βίγλες, και αγία Αικατερίνη.

Όλα αυτά με προστατευτικά πλέγματα. Θα συνεχίσουμε με φύτευση δεντριλίων σε τόπους που δεν έχουμε πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη βόσκηση. Σε λίγες μέρες θα προχωρήσουμε σε συνεργασία με τα σχόλια για την παραχώρηση και υιοθέτησει των δεντριλίων στα παιδιά . Τέλος να αναφέρουμε τη σημαντική άψογη και αποτελεσματική για εμάς συνεργασία με την περιφέρεια και το επαρχείο μας που για μια ακόμα φορά μετά από αίτημα μας, χρηματοδότησε και υλοποίησε αυτό το έργο, όπως και την χρηματοδότηση του φακέλου για την ταυτοποίηση του μελιού μας, τις ετήσιες γιορτές μελιού, την δωρεάν παραχώρηση των περιπτέρων μας στις εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και άλλες δράσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ