Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας (pics&vids) Πατέρας:...

Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας (pics&vids) Πατέρας: «Ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει»

4
2603

Δολοφονία φοιτήτριας: “Θα γίνει λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει” – Συγκλονίζει ο πατέρας

Δολοφονία φοιτήτριας: “Θα γίνει λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει” – Συγκλονίζει ο πατέρας | Newsit.gr

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε ότι οι Λιμενικοί έφτασαν στην άκρη του νήματος της δολοφονίας τα ξημερώματα. Ήταν, όπως είπε 01:45 μετά τα μεσάνυχτα όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και έμαθε από τον διοικητή του Λιμενικού στη Ρόδο πως οι δράστες της δολοφονίας ομολόγησαν.
“Κύριε Τοπαλούδη έκλεισε, ομολόγησαν” ήταν η φράση που του είπε ο διοικητής του Λιμενικού. Όπως είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε ενημερωθεί πολύ νωρίτερα από τους άνδρες του Λιμενικού ότι είναι πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ο πατέρας της φοιτήτριας τονίζει ότι η κόρη του δεν είχε εκφράσει τον παραμικρό φόβο, αν την απασχολούσε κάτι θα μου το έλεγε, λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr

Ρόδος: Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές της 21χρονης φοιτήτριας – Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο

Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, σήμερα το μεσημέρι, δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένα 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης

Από τις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων, κατά τις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε και ξέσπασε καβγάς, αναφέρει η dimokratiki.gr.

Στη συνέχεια, ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι και τότε οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους, πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Προφορικά οι δύο άνδρες φέρονται να ομολόγησαν αλλά παραμένει άγνωστο, αν έχουν καταθέσει τα ίδια σε έγγραφη απολογία καθώς δεν επετράπη η επικοινωνία και η παρουσία των δικηγόρων τους κατά την ώρα της εξέτασής τους, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται με την λήψη κυρίως μαρτυρικών καταθέσεων από άτομα τα οποία συναναστρεφόταν η 21χρονη εντός και εκτός του Πανεπιστημίου, ενώ χθες επιδόθηκε κλήση μάρτυρα και κατέθεσε στην Αθήνα στενή της φίλη με την οποία είχε επικοινωνία τηλεφωνικώς λίγη ώρα πριν την εξαφάνισή της.

«Σήμερα θα έχουμε ανακοινώσεις»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις και προειδοποίησε ότι «έρχεται η δικαιοσύνη για όλα αυτά τα αποβράσματα», αναφερόμενος στα υβριστικά σχόλια που έχουν γίνει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Αρνείται κάθε ανάμιξη στο έγκλημα ο νεαρός Ροδίτης

Συνήγορος υπεράσπισης ανέλαβε ο Άκης Δημητριάδης

Αρνείται κάθε ανάμιξη στο έγκλημα ο νεαρός Ροδίτης

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα, σε βάρος της 21χρονης φοιτήτριας, ο νεαρός Ροδίτης από τη Λίνδο, ο οποίος κρατείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η οικογένεια του νεαρού διόρισε ως συνήγορο υπεράσπισης τον δικηγόρο κ. Άκη Δημητριάδη.

Ο ίδιος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά και για να έρθει από την πρωτεύουσα συνάδελφός του δικηγόρος, με τον οποίο θα χειριστούν από κοινού την υπόθεση.

Όπως διευκρινίζεται ο Ροδίτης δεν έχει υπογράψει καμία ομολογία, αρνούμενος από την πρώτη στιγμή όσα του αποδίδονται.

 

Πηγή: rodiaki.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσοι ασχολούνται με πολεμικές τέχνες,σκοποβολή,γυμναστήρια,φουσκωτοί,κ.λ.π. να περνούν ανά διαστήματα από ψυχολόγο ψυχίατρο…

  2. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΕΚΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!!! ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ….. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛ ΤΙ ΝΑ ΠΩ , ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ