ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ορμητικός χείμαρρος ο εμπορικός δρόμος στην Κάλυμνο από τη σημερινή νεροποντή!

4
737
Σε ορμητικό χείμαρρο μετατράπηκε για μία ακόμη φορά, ο εμπορικός δρόμος στην Πόθια  Καλύμνου  από τη νεροποντή αλλά και την χαλαζόπτωση που εκδηλώθηκε μετά τις 11.00 το πρωί ,σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.Από την έντονη βροχόπτωση μέσα σε λίγα λεπτά τα  ορμητικά νερά ανέβηκαν μέχρι τα πεζοδρόμια καθιστώντας απροσπέλαστο το δρόμο

Δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα με τον εμπορικό δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι με την πρώτη βροχή ,χωρίς μέχρι τώρα να βρεθεί λύση,παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις όλων των δημοτικών Παρατάξεων.

Σε επόμενη ενημέρωση θα αναρτήσουμε  σχετικό ρεπορτάζ με video από την σημερινή νεροποντή.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από τη σημερινή νεροποντή που λήφθηκαν μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό.

 

Video με τον εμπορικό δρόμο στην Πόθια Καλύμνου να μετατρέπεται σε ορμητικό χείμαρρο από την πρωινή νεροποντή.

Σε ορμητικό χείμαρρο μετατράπηκε για μία ακόμη φορά, ο εμπορικός δρόμος στην Πόθια  Καλύμνου  από τη νεροποντή αλλά και την χαλαζόπτωση που εκδηλώθηκε μετά τις 11.00 το πρωί ,σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Από την έντονη βροχόπτωση μέσα σε λίγα λεπτά τα  ορμητικά νερά ανέβηκαν μέχρι τα πεζοδρόμια καθιστώντας απροσπέλαστο το δρόμο.

Ο φακός του kalymnos-news.gr με τον Μάμα Χαραμαντά κατέγραψε χαρακτηριστικές  εικόνες  με την κατάσταση που παρουσίαζε  ο εμπορικός δρόμος την ώρα της νεροποντής.

Δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα με τον εμπορικό δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι με την πρώτη βροχή ,χωρίς μέχρι τώρα να βρεθεί λύση, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις όλων των δημοτικών Παρατάξεων.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Πηγή: https://kalymnos-news.gr/

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποφασίστε, δεν μπορεί να γίνετε και Παρίσι και Βενετία, διαλέξτε για να πάρει και κανένας άλλος σειρά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.