Τα ονοματεπώνυμα των 70 εισαγομένων (46 σπουδαστών –24 Σπουδαστριών) στην ΑΕΝ Καλύμνου

5
1981
Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 27η Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη τοιχοκολλήθηκε στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://www.yen.gr/  και http://www.hcg.gr/, πίνακας εισαγομένων (Πλοιάρχων) στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου  έτους 2018-2019.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους εισαγόμενους και τον πίνακα με τα ονοματεπώνυμα των 70  νέων σπουδαστών -σπουδαστριών (46 αγόρια-24 κορίτσια)

Πηγή: kalymnos-news.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΚΩ. ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΆΛΛΑ ΜΕΡΗ. ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

  2. Κάτι τέτοια βλέπω και λυπάμαι για το νησάκι μας.
    Άριστοι οι Καλύμνιοι. Θαλασσινός λαός με παράδοση, πέτυχαν να δημιουργηθεί Ναυτική Σχολή στο νησί τους.
    Εμείς εδώ με ο βαρύτατο BRAND NAME στην παγκόσμια ανθρώπινη Ιστορία, τον Ιπποκράτη, φτιάχνουμε ΑΙ Ξενοδοχεία, φαγάδικα και μπαράκια που στο τέλος, αφού έχουν φάει τα λεφτά και χρωστούν στους πάντες, τα ξεπουλάνε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αυτή είναι η μοίρα μας και καλά να πάθουμε αδέλφια.

  3. ο Κυρίτσης είναι ο άνθρωποδιωχτης της Κω. Με τον Τσίπρα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολλά για το νησί μας αλλά ο ανίκανος δήμαρχος τα σκάτωσε. Τώρα πως να τα μπαλωσει; Μια πενταετία που κατέστρεψε τη Κω παρόλο που τα λεφτά που δίνει η κυβέρνηση στο νησί μέσα σε 3 χρόνια δεν τα χει δώσει κανείς τα προηγούμενα τριάντα. Φταίμε κι εμείς όμως που δεν μιλάμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ