Νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

0
1621

Νέα στοιχεία για το θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

 

Ο κ. Γλύκας επιχείρησε μέσω της κατάθεσης εγγράφων να βοηθήσει την έρευνα των Αρχών, υποστηρίζοντας ότι ο φοιτητής δεν έχασε τη ζωή του από ατύχημα και ζήτησε να δοθεί εισαγγελική εντολή για να συνεχιστούν οι έρευνες και να γίνει νέα αυτοψία στον χώρο όπου επήλθε το μοιραίο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το «Έθνος», σε έγγραφο που προσκόμισε στον Εισαγγελέα ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρεται ότι «σε απόσταση εννέα μέτρων από το σημείο ανεύρεσης του σώματος του νεκρού μία πέτρα με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και τρίχες καθώς και άλλες πέτρες με ίχνη σκουρόχρωμης κηλίδας και τρίχες, όπως και άλλες πέτρες με ίχνη σκουρόχρωμης κηλίδας και τρίχες. Πέτρες με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και επικολλημένες τρίχες βρέθηκαν και στη χαράδρα αριστερά του σημείου όπου βρέθηκε ο νεκρός, σε απόσταση τεσσάρων μέτρων. Τα εν λόγω πειστήρια ανήκουν στο γενετικό υλικό του Νίκου Χατζηπαύλου. Σε κάθε περίπτωση, τα αιματηρά ίχνη συνέβησαν από εν ζωή τραυματισμούς διότι μετά το θάνατο δεν προκαλείται αιμορραγία».

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το κατά πόσον τα παραπάνω δεδομένα «δείχνουν» δολοφονία. Εάν δηλαδή κάποιος χτύπησε με πέτρα τον φοιτητή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος είχε βρεθεί νεκρός τον Νοέμβριο του 2017 σε βραχώδη τοποθεσία της Καλύμνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ