Ανέστειλαν την αποχή τους οι δικηγόροι της Κω | Μ. Χατζηάμαλλος: Εντυπωσιακή η αμεσότητα του Υπουργού

0
1009

Ανέστειλαν την αποχή τους, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, οι δικηγόροι της Κω.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Μανώλης Χατζηάμαλος, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, χαρακτήρισε εντυπωσιακή την αμεσότητα του υπουργού Δικαιοσύνης και θετικό το κλίμα της συνάντησης, γεγονός που τους οδήγησε στην αναστολή της αποχής.
Τα αιτήματα που τέθηκαν στον υπουργό και για τα οποία δεσμεύτηκε να απαντήσει έως το τέλος της εβδομάδας, είναι η κατασκευή νέου δικαστικού μεγάρου, σε οικόπεδο που έχει ήδη αγοραστεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης, η έγκριση κονδυλίου για την ανακατασκευή των ακροατηρίων, που είναι σε εγκατάλειψη αφού έχει να γίνει παρέμβαση από το 1928, έτος κατασκευής τους, ενώ ετέθησαν και ζητήματα απόσπασης δικαστών οι οποίοι λόγω και του προσφυγικού έφθασαν στα όρια τους, ενώ ζητήθηκε ένας ακόμα ειρηνοδίκης και ένας τοπογράφος λόγω της συνταξιοδότησης του σημερινού.

Πηγή:erarodou.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.