«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Τουρκικός χάρτης που διακινείται στην Κω την παρουσιάζει ως «τουρκική»… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

669
8636

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

 

o    Τουρκικός χάρτης που διακινείται στην Κω την παρουσιάζει ως «τουρκική»…

o    Πετάξτε το μανδύα της ελληνοτουρκικής φιλίας και ελάτε να εργαστούμε όντως  γι’αυτήν

 

Είναι γνωστό, εδώ και χρόνια, ότι η Τουρκία με προπαγανδιστικές ενέργειες και έκνομες δραστηριότητες, παραχαράσσοντας ακόμα και την ιστορική αλήθεια, αποβλέπει στην μουσουλμανοποίηση και τον εκτουρκισμό των Δωδεκανήσων.

Πρόσφατα, στην εφ. «το Βήμα της Κω» δημοσιεύτηκε τμήμα τουρκικού αλυτρωτικού χάρτη, που διακίνησε το τουρκικό Προξενείο της Ρόδου στο νησί μας, όπου παρουσιάζει την Κω σχεδόν ως «τουρκική». Αυτό, προφανώς, αποτελεί ένα ακόμη μέρος του μεθοδευμένου «χτισίματος» του οράματος του τουρκικού επεκτατισμού στην ευαίσθητη ελληνική περιοχή των Δωδ/σων.

Αποκαλυπτικά, τα όσα αναφέρει ο πολιτικός αναλυτής-αρθρογράφος κ. Παναγιώτης Αποστόλου στην εφ. «Ελεύθερη Ώρα» στις 30/8/18 με τίτλο «οι πράκτορες της ΜΙΤ αλωνίζουν Ρόδο και Κω»! Γράφει λοιπόν: «Έτσι, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πληροφορίες, που έφτασαν στα χέρια μας κι έχουν να κάνουν με έκνομες- πολεμικές θα τις χαρακτήριζα- ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου! Στην νήσο Κω, πριν λίγες μέρες, κατέφθασε ειδικό κλιμάκιο της ΜΙΤ, σταλμένο από το Τουρκικό Προξενείο, όπου διακινεί ειδικό χάρτη με οθωμανικά μνημεία στο ελληνικό νησί, κι ο οποίος συνετάχθη με τη «συνδρομή» των τριών Τούρκων πρακτόρων αυτού του ειδικού κλιμακίου! Σε αυτόν τον χάρτη όλες οι ονομασίες αναγράφονται με την τουρκική παραδοχή! Επί παραδείγματι, η Κως αναγράφεται ως Istankoy! Η παρουσίαση όλων αυτών των μνημείων στον διακινούμενο χάρτη, έχει προφανώς προπαγανδιστικό σκοπό! Ναι ή όχι; Υποδηλώνει πως ήταν δικά τους και οσονούπω πρέπει να επανέλθουν στην κατοχή τους; Αλλά το άκρως ανησυχητικό, που λαμβάνει εκρηκτική διάσταση, είναι πως οι πράκτορες της ΜΙΤ στις συναντήσεις που κάνουν διατρανώνουν πως, η νήσος Κως μέχρι τα τέλη του 2019 θα βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή! Και πώς θα γίνει -αν γίνει – αυτή η κατοχή; Ειρηνικά;»

Είναι πασίδηλο, ότι  όλες  αυτές οι  προπαγανδιστικές, έκνομες δραστηριότητες, εξυπηρετούν το όραμα του νεοτουρκισμού-νεοθωμανισμού σύμφωνα και με το δόγμα Νταβούτογλου «όπου υπάρχουν οθωμανικά μνημεία και οθωμανικοί πληθυσμοί, αυτοί οι τόποι θα περιέλθουν, αργά ή γρήγορα, στην Τουρκία». Χρειάζεται αφύπνιση, εγρήγορση, αντίσταση στην ιστορική ένδεια και λήθη, που προσπαθούν να μας επιβάλλουν και πάνω από όλα ενημέρωση.

                                                                        Η ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Να θυμίσουμε, λοιπόν, στους συνδημότες μας  την δόλια προπαγάνδα μέσω της  παραπληροφόρησης και παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας, πριν λίγα χρόνια, με άρθρα στον τοπικό τύπο, Έλληνα Μουσουλμάνου συνδημότης μας (Μασλούμ Παϊζάνογλου), που αφορούσαν τουρκικά μνημεία και αποσκοπούσαν, με βάση το παραπάνω δόγμα, στον εξωραϊσμό της τουρκικής κατοχής, αλλά και στην απόκρυψη οποιουδήποτε στοιχείου μαρτυρεί Ελλάδα! Φυσικά, πήρε τότε, αποστομωτική απάντηση από Έλληνα  εκπαιδευτικό, από τα άρθρα του οποίου αντλούμε τις πληροφορίες.

Ανάμεσα στα άλλα, να τι έγραφε ο κ. Παϊζάνογλου για το ακέφαλο μαρμάρινο άγαλμα του λιονταριού της Νεμέας από το ναό του Ηρακλέους Ελληνιστικής Περιόδου (2ος π.Χ), στο διπλανό χώρο «των Αρχαίων», που έφεραν στο φως οι ανασκαφές των Ιταλών και στη συνέχεια τοποθέτησαν, μέσα σε κόγχη, σε περίοπτη θέση, στη δυτική πλευρά του Τζαμιού (Ιστορία της Κω-Β.Χατζηβασιλείου σελ. 190). Ο Γκαζί Πασάς(1713-1783) είχε μαζί του ένα λιοντάρι που είχε εξοικειωθεί με τους ανθρώπους…γι’αυτό όταν ανέγειρε το Τζαμί της Λότζιας, στον περίτοιχό του κάτω από τον μιναρέ υπάρχει άγαλμα του λιονταριού το οποίο ήταν σήμα κατατεθέν των έργων του εφ.«Σταθμός» αρ. φυλ.538/12-1-2011) !!! Απύθμενο θράσος! «Βάφτισε» τουρκικό το ελληνιστικής περιόδου, 2.200 περίπου χρόνων,  μαρμάρινο άγαλμα του λιονταριού της Νεμέας. Βεβαίως, αφού το ένα σχετίζεται και οδηγεί στο άλλο, αποσιώπησε την ύπαρξη μαρμάρινου ανάγλυφου με τη λεοντή (δέρμα) του, επίσης από το ναό του Ηρακλέους, που και αυτή είναι ενσωματωμένη στη βάση του μιναρέ στη ΒΔ γωνία (βλέπε φωτ.)! Αξίζει να σημειωθεί, ότι προκειμένου να παραπλανήσει, δεν δίστασε, με τον ισχυρισμό του αυτό, να αλλοιώσει την ίδια του τη θρησκεία, αφού απαγορεύει, όπως είναι γνωστό, τις απεικονίσεις και μάλιστα ζώων έξω από Τζαμιά.

Με περισσή δε έπαρση έγραφε ότι, ο Γκαζί Πασάς ήταν ο μοναδικός πολιτικός άνδρας που είχε υποχρεώσει τις ΗΠΑ να πληρώνουν φόρο στο οθωμανικό κράτος, όταν το 1788 έχουμε το πρώτο Σύνταγμα και το 1789 τον Γεώργιο Ουάσινγκτον πρώτο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο Γκαζί Πασάς ήδη από το 1783 είχε πεθάνει…!

 

Απεδείχθη δε, το σάπιο ιδεολόγημα της παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας, όταν επικαλέστηκε,  ως πηγή των πληροφοριών του, τον σπουδαίο  Τούρκο χρονογράφο-περιηγητή του 17ου αιώνα Εβλιγιά Τσελεπή (1611-1682), αφού ανήκε στη σφαίρα της φαντασίας ένας χρονογράφος του 17ου αιώνα να γράψει για το λιοντάρι της Λότζιας και τον Γκαζί Πασά (1713-1783), ο οποίος έζησε τον 18ο αιώνα και γεννήθηκε 31 χρόνια μετά το θάνατο του Τσελεπή !!! Εκτός αν ήταν και…Προφήτης!

                                                                              ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ…

Δεν εκπλαγήκαμε, λοιπόν, όταν διαβάσαμε  στον τουρκικό χάρτη, που παρουσίαζε την Κω ως «τουρκική»,  το  ίδιο όνομα Mazlum Payzanoglu και την αναφορά του Τούρκου Πρόξενου στην πολύ σημαντική συμβολή του στη δημιουργία αυτού του αλυτρωτικού, προπαγανδιστικού χάρτη, που πέρα των άλλων το Πυλί αναφέρει ως Kapicilar, το Μαστιχάρι (Sakizli), το Τιγκάκι (Tusla)…!! Ενδεχομένως, να είναι συνωνυμία. Οι πληροφορίες μας, μιλάνε για το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. «Αληθεύοντες εν αγάπη», απλά, καταγράφουμε γεγονότα και αποκαλύπτουμε την αλήθεια ως και την δόλια προπαγάνδα εις βάρος της χώρας μας με επιχειρήματα και αδιάσειστα στοιχεία. Το λόγο έχουν οι αρμόδιες Αρχές  του νησιού!

Τα τουρκικά μνημεία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του νησιού από την οθωμανική κατοχή, όπως π.χ. και τα ιταλικά, πολλά από τα οποία είναι χτισμένα πάνω σε ελληνικά, όπως το  προαναφερθέν Τζαμί της Λότζιας, πάνω στο ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ παράλληλα οι 5 μονοσπόνδυλες μαρμάρινες κολώνες που στηρίζεται ο νάρθηκας  αλλά και οι 2 μικρότερες, που στηρίζουν το σκέπαστρο του παραπάνω Τζαμιού και που, σκοπίμως δεν αναφέρεται στον προπαγανδιστικό χάρτη, είναι αποσπασμένες από τη σύληση του Αγίου Ιωάννη «Τα Επτά Βήματα», Παλαιοχριστιανικού Βαφτιστηρίου του 5 μ.Χ αιώνα (Ιστορία της Κω- Β. Χατζηβασιλείου σελ.418), όταν δηλαδή η γειτονική χώρα δεν υπήρχε καν στον χάρτη! Αν δε επισκεφτεί κανείς το Μουσείο της Κω μπορεί να θαυμάσει τα ευρήματα της ελληνιστικής εποχής, το άγαλμα αθλητή (3ος αι. π.Χ.), το επιβλητικό άγαλμα του Ιπποκράτη (4ος αι. π.Χ.), της Αφροδίτης, της Τύχης κ.ά. δηλ. αιώνες προ Χριστού, όταν δεν υπήρχε όχι Τουρκία αλλά ούτε καν Μωαμεθανισμός (7ος αι. μ.Χ) και που, καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να αποχρωματίσει και  αναιρέσει. Αφήστε, λοιπόν, το σαπισμένο ιδεολόγημα Νταβούτογλου, μην παραμυθιάζετε τον κόσμο και εξάπτετε τα πάθη με παρόμοιες προκλήσεις, διότι με την ίδια λογική όλα τα απέναντι Μικρασιατικά παράλια, η κατεχόμενη Ιωνία, με τα χιλιάδες ελληνικά μνημεία θα πρέπει να περιέλθουν στην Ελλάδα.

Τα ιστορικά μνημεία μαρτυρούν ότι, ο Ελληνισμός και η Χριστιανική πίστη προϋπήρχε αιώνες πριν την τουρκική κατοχή (1523-1912) στο νησί, γι΄αυτό και δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στον χάρτη  ούτε για το σημαντικότερο μνημείο του νησιού, το Ασκληπιείο. Σκεφτείτε οι  ελληνικοί χάρτες και οι ενημερωτικοί έντυποι οδηγοί που κυκλοφορούν και αφορούν το νησί να μην περιελάμβαναν την περίοδο της τουρκικής κατοχής και τα τουρκικά μνημεία. Πώς θα αντιδρούσε το Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου; Ας δοκιμάσουν να διακινήσουν αντίστοιχους χάρτες ελληνικών μνημείων για την Κων/πολη, τη Σμύρνη, την Έφεσο…, στις παραπάνω πόλεις στην Τουρκία…!  Αφήστε, λοιπόν, τη σκόπιμη  παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας και τη δόλια προπαγάνδα και σεβαστείτε την ελευθερία και τα δικαιώματα που σας προσφέρει αυτή η χώρα.

Ξέρετε πολύ καλά ότι απέναντι «το κερί ανάβει κάτω από τη γη» τη στιγμή που εδώ κανείς δεν στερείτε κανενός δικαιώματος.  Περισσότεροι από 2000 Τούρκοι πολίτες (στρατιωτικοί, δάσκαλοι…) έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2016, διωκόμενοι από το καθεστώς Ερντογάν! Το τελευταίο δε τρίμηνο έχουν φτάσει στο νησί μας από τα απέναντι τουρκικά παράλια παρανόμως 22 Τούρκοι υπήκοοι, εκ των οποίων οι 10 έχουν υποβάλλει αίτηση ασύλου! Οι δύο λαοί δεν έχουν πολλά να χωρίσουν και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να βάζουν μπουρλότο στις μεταξύ τους σχέσεις. Φτάνει πια…! Αρκετά! Σταματήστε την άθλια προπαγάνδα. Πετάξτε το μανδύα της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας και ελάτε να εργαστούμε όντως γι’αυτήν!

Είναι ανάγκη οι δύο λαοί να συνυπάρξουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ!

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ

669 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ξεχάσατε την επίσκεψη Κυριτση στην Τουρκία στο Δήμαρχο του Μποντρουμ όπως είπε ο ιδιος; Ξεχάσατε την ανάποδη ελληνική σημαία που βρισκόταν στο τραπέζι συνέντευξης και υπό το βλέμμα του Κεμάλ ; Ξεχάσατε την υποδοχή του Τούρκου δημαρχου στη Κω και στο δημαρχείο μας; Ξεχάσατε το τουρκικό Φεστιβάλ κινηματογράφου,ξεχάσατε την Τουρκική σημαία αλλά και γιγαντοαφισσ του Κεμαλ που υπάρχουν στην αίθουσα στο Πλατανι; Ξεχάσατε τις φωτογραφίες γνωστών μουσουλμάνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Κεμάλ στις 30 Αυγούστου;Αυτοί το δουλεύουν καλά….

 2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ…

  Ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, είναι το hot spot στην Μόρια Λέσβου (το οποίο προορίζεται για 3.500 άτομα κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί 8.500!!!), σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η οποία βασίστηκε σε εκθέσεις αυτοψίας υπαλλήλων του τμήματος περιβαλλοντικής υγιεινής και υγειονομικού ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Λέσβου. Μάλιστα, η Περιφέρεια έδωσε έναν μήνα καιρό στο κράτος να αλλάξει τα πράγματα, αλλιώς θα απαγορεύσει την λειτουργία του hot spot

 4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΊΝΟΥΝ…. ΑΣ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…

 5. Αλήθειες που πονάνε και θα πρέπει επιτέλους να μας αφυπνισουν! Τελικά κάποιοι πραγματικά φυλάνε θερμοπύλες όταν η χωρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!

 6. Νόμιζα και πίστευα ότι ενεργούσαν υπερ της ελληνοτουρκικής φιλίας, όμως τα στοιχεία και οι πληροφορίες είναι πλέον αποκαλυπτικά και ας ανοίξουν οι αρχες τα αυτια και τα μάτια τους! ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ ΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ!

 7. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΔΟΥΈΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

 8. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΑΥΤΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ! ΑΠΟΚΑΛΎΦΘΗΚΑΝ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ….

 9. Είχαμε κάποιους ενδοιασμούς τώρα είμαστε πεποισμένοι για το ύπουλο και πονηρό παιχνίδι που παίζουν υπέρ της Τουρκίας και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!

 10. Αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε απέναντι και τότε θα καταλάβετε...

  ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΝ ΚΩ ΜΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!

 11. Να έχουμε το νου μας από εδώ και πέρα μας υπνωτίζουν και αυτοί μας αφαιρούν τα ζωτικα μας όργανα! Τωρα όμως αφυπνιστήκαμε γιαυτό ας συνέλθουν πι υπολριτές και αχάριστοι!

 12. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ...

  Αραγε που μας πάνε…..για σφαγή..;;;; τι κάνουν οι αρχές! ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

 13. 99 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ

  Εξακολουθεί ν’ ανεβαίνει η λίστα των νεκρών από την φονική πυρκαγιά σο Μάτι, ακόμα και τώρα, περίπου 50 ημέρες μετά.Έτσι, χθες το βράδυ άφησε την τελευταία της πνοή μία 26χρονη γυναίκα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 99. Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν με βαρύτατα εγκαύματα διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.Σύμφωνα δε με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, οι εγκαυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία ανέρχονται πλέον σε 17, από τους οποίους οι τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι.
  Παρ’ όλα αυτά, η συγκυβέρνηση των δολοφόνων τους εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση της! https://ethnikismos.net/2018/09/12/99-οι-νεκροι-των-πυρκαγιων-στο-ματι-αλλα/

 14. «Μέσα στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής βρίσκεται η εγκαθίδρυση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος 20% για τα φυσικά πρόσωπα και 15% για επιχειρήσεις, η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και η εκμετάλλευση του εθνικού ορυκτού πλούτου, η δημιουργία μιας πραγματικά Ελληνικής Τράπεζας προς όφελος του Λαού και η επιστροφή υπό τις κατάλληλες συνθήκες στο εθνικό νόμισμα, μια απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ελεύθερο Έθνος.

  • ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?
   ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?
   ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?
   ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
   ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ!
   ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!
   ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

   • Συμφωνούμε αλλά και αυτός ο κόκκινος φασισμός μπολσεβικισμος με επικάλυψη δημοκρατίας και ανθρωπισμού ξεπερνά κάθε όριο υποκρισίας…. πλήρης εξαπάτηση και κοροϊδία!!!!

 15. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ 2- 3ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ! ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ!

 16. Τους πήρστε φαλάγγι! Υπάρχει και θεία δικαιοσύνη που δεν στγεί να έλθει! Αφήστε τους λαολυς να ζήσουν ειρηνικά! Ένα μεγάλο μπραβο για την τόσο σημαντική και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΗ ενημέρωση! Παιδιά ξεπεράσατε την ΚΥΠ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΑΓΆΠΗ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

 17. Να απομονώσουμε αυτούς που απεργαζονται τη διατάραξης τηκοινωνικής γαλήνης

  ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΉ ΜΑΣ ΣΥΝΎΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΌ! ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ…

 18. Πολύ φαντασία…! Το παραμύθι με το λιοντάρι της Νεμέας ξεπερνά και αυτά του γνωστού μας Δανού Αντερσεν. Τι κάνει η πόρωση ορισμένων! Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα αντιληφθούν την πραγματικότητα και θα συνέλθουν!

 19. ΜΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ

 20. Οι ιδανικοί υποταγμένοι συριζανελ φέρουν μεγάλη ευθύνη για την άνεση που κινούνται διάφοροι πρακτορισκοι που δουλεύουν εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων! Είναι πολιτικοί απατεώνες και ανάλγητοι! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κάσος έχει μείνει χωρίς γιατρό οι κάτοικοι όμως είναι ασφαλισμένοι…!ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ!

 21. Μα τόσο έξυπνοι είστε πια;Δεννσας ξεφεύγει τίποτα;Προσωπική ζωή,παιδιά οικογένεια δεν έχετε να ασχοληθείτε ,παρά να ψάχνετε φαντάσματα;

  • ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΟΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ….

 22. Θελουμε να ζήσουμε ειρηνικά! Αυτό που μας λείπει είναι η αγάπη για το πλησίον μας ο ανθρωπισμός που καμία σαρία δεν μπορεί να δώσει! Ακριβώς το αντίθετο πόνο δυστυχία καταστροφή θα επιφέρει το βλέπουμε στα μέρη που επικρατεί!!! ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

 23. ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ….

 24. ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΤΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΏΝΑΣ…

 25. Ας αφήσουμε τις αμπελοφιλοσοφίες και τον εφησυχασμό ορισμένοι και να συστρατευτούμε για το κοινό καλό και την προάσπιση της πίστης της πατρίδας μας των ιδανικών και αξιών που ως συνεκτικός κρίκος μας κρατούν ακόμα όρθιους και ελεύθερους! Δεν βλέπετε οτι μετά τη Μακεδονία ακολουθεί η επαναχάραξη των συνόρων με την Αλβανία και μετά η σειρά των Δωδεκανήσων! Σηκωθείτε επιτλελους από τους καναπέδες και τη βόλεψή σας, ξυπνήστε .ενεργοποιηθείτε…ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΟΔΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

  • ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΑΧΥΡΕΝΙΕ ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΣ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ’ΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ…ΚΑΜΙΑ Κ.ΑΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΟΡΙΣΜΑ?
   ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ Η ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ‘ΚΑΝΕΝΑ’??ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙ.
   ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ???ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ,ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΒΑΣΤΙΓΚΟΔΑΔΙΟΦΟΡΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!

   • Το να υπερασπίζεται κανείς την πατρίδα του είναι αυτονόητο και ιερό! Ο τρόπος όμως που εκφράζεστε και η άκρατη ανάξια λόγου λογοδιάροια, φιλαυτία και εγωισμός που αναδύει ο σχολιασμός σας κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά σας » …άνθρωποι που αγαπούν το συνάνθρωπό τους ως εσυτόν.ι…» αλλά φανερώνουν παράλληλα τα πραγματικά δημοκρατικά σας ιδεώδη ΚΑΙ τη δυνατότητα που δίνεται να έχει ο κάθε ελεύθερος πολίτης ΤΗ δική του άποψη! Χειριστή φασιστική νοοτροπία και υποκρισία!!

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΚΑΘΟΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ,ΔΙΟΛΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ!ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕΣΑ.ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ??ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

 26. Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ….

 27. Ξεχνάμε πολύ εύκολα. Θυμάστε τι είχε πει το 2005 η απερχόμενη πρόεδρος της δημοκρατία Ψαρούδα Μπενάκη! Αλλά εμείς ο Μπενάκης και ο βγαινάκης!!!!Ερχονται τα χειρότερα.

  • ΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΝΑΝΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ….ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!

 28. ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΕΙΟ ΛΑΟΣ ΜΑΣ!ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΣΝΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ! ΠΛΗΝ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ!!!! ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΌ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΑΠΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΠΑΙΔΙΑ ΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΔΤΟΥΜΕ!

  • Το να υπερασπίζεται κανείς την πατρίδα του είναι αυτονόητο και ιερό! Ο τρόπος όμως που εκφράζεστε και η άκρατη ανάξια λόγου λογοδιάροια, φιλαυτία και εγωισμός που αναδύει ο σχολιασμός σας κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά σας » …άνθρωποι που αγαπούν το συνάνθρωπό τους ως εσυτόν.ι…» αλλά φανερώνουν παράλληλα τα πραγματικά δημοκρατικά σας ιδεώδη ΚΑΙ τη δυνατότητα που δίνεται να έχει ο κάθε ελεύθερος πολίτης ΤΗ δική του άποψη! Χειριστή φασιστική νοοτροπία και υποκρισία!!

 29. Είναι ανάγκη η χώρα να ξαναβρεί την ελπίδα την αισιοδοξία την αυτοπεποίθηση και την περηφάνια της! Η πρώτη προυπόθεση είναι να απελευθερωθεί ο Ελληνισμός από τα δεσμά των στυγερών ψευδολογιών την κομματική ολιγαρχία, τον εθνοαποδομητισμό και την υπονόμευση αξιών ιδανικών που κρατούν την κοινωνία συνεκτική και όρθια που δυστυχώς απο τα κόμματα στο σύνολο τους και ειδικά από την ψευδεπίγραφη αριστερά του συριζα!!

  • ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΛΑΘΟΣ! ΤΕΛΕΙΟΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΎ ΛΕΞΗ…..!!! Η ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ;;;;;;;

   • είστε και φαίνεστε. Σας ευχαριστούμε όμως που εσείς αγωνίζεστε και θυσιαζεστε για να πίνουμε εμείς ελεύθερα τους φρέντο και να σερφαρουμε με τα άιπαντζ. Να ξεκουραζεστε όμως και λίγο, όχι όλο μάχες και αγώνες.

    • ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣ «ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ!

    • δεν ανήκει σε ομάδες. Σκοράρει οπου αυτη θελει. Οσο για τον φρεντο, γουέι αχέντ οβ γιού. Ημίχρονο

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ! ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΆΞΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!

    • Απλά σήμερα ζούμε και βιώνουμε την διαστροφή ως φυσιολογικότητα ΤΟΝ απόλυτο δικαιωματισμό και τον άκρατο υλισμό, αναγορεύουμε σε αξίες ΤΑ συμφέροντα ΜΑΣ βάζοντας στην άκρη διαχρονικές ΚΑΙ πανανθρώπινες αξίες και ιιδανικά αφού βολευόμαστε στον ωχαδερφισμό και την νιρβάνα μας…!! Δυστυχώς κάποιοι ζουν στον κίσμο τους και τη βόλεψή τους! Προφανώς συμβιβάζονται με την ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟ….. που χαρακτηρίζουν την εποχή τους.

    • ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ «ΑΣΗΜΙΚΆ » ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ……ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΣΙ ΤΗΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ….

    • Και οι τρεις παραπάνω, μικροί θεοί - ‘καιρός’, ‘κατήφορος’ και ‘κόσμος’.

     Αλλα δεν μπορω να αποφασίσω – θα ηταν αδικο άλλωστε – ποιός ειναι ο καλύτερος. Ελπιζω παντως το ΣΚ σας να μην το θυσιάζετε και αυτο, οπως ολα τα αλλα, για τη δίκη μας ελευθερία, αλλά να το χαίρεστε. Την περισκελιδα για ντράι κλίνινγκ και αγώνες και μάχες απο Δευτέρα παλι.

  • Εξαρτάται από το μέτρο σύγκρισης για να είμαστε σωστοί! Με το μέτρο του απάτριδος, αθέου και εθνομηδενιστού όλα είναι φασιστικά ρατσιστικά ακροδεξιά! Όπως και όσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για ΝΑ διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!

  • Μήπως κάνετε λάθος. Μετά και τα τελευταία γεγονότα στη Θεσσαλονίκη άκρα δεξιά δικαιωματικά και πρακτικά πλέον θεωρούνται οι συριζανελ! Οπότε;;;;;

 30. Ρητορική ερώτηση.Οι ελληνικές κυβερνήσεις περί άλλων τυρβάζουν. Αμέσως να φτιάξουμε χάρτες για τα ελληνικά μνημεία της Τουρκίας. Επιτέλους να ξυπνήσει το Υπουργείο Εξωτερικών. Και να σταματήσει την εθνική μειοδοσία.

  • Σιγά μη φτιάξουν χάρτες των ελληνικών μνημείων αυτοί που μας κυβερνούν τις τελευταίες δεκαετίες και που ο καθένας τους περισσότερο ή λιγότερο προσπαθούν να σβήσουν ό,τιδήποτε φανερώνει Ελλάδα και το ένδοξο παρελθόν της! Τι γίνεται με την Αμφίπολη;;;;;

 31. Διασταυρούμενη πληροφόρηση αλλά και μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης που έχει ανάγκη η κοινωνία και όλοι να συνεργήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή. Κάποιοι ας πάρουν το μήνυμα

 32. Όλα δεκτά αλλά γιατί όταν κάποιος υπερασπίζεται την πατρίδα του την πίστη του και ειδικά την Ορθοδοξία θα πρέπει να λοιδωρείτα να χαρακτηρίζεται ακροδεξιός! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ…! ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΔΕΛΔΕ ΜΟΘ!!!!
  !

 33. Ε ρε λοβοτομή που σας χρειάζεται!Μπλέξαμε με τον κάθε ψεκασμένο πατριδοκάπηλο εδώ μέσα!

  • Ο αριστερός φασισμός μετά τα θαυμαστά ΤΟΥ έργα στη Θεσσαλονίκη προχωράει και σε λοβοτομής!! Αυτός είναι ο αρρωστημένο ψυχισμός φασιστικής νοοτροπίας, όπου ΜΗ έχοντας επιχειρήματα εκτελούν ψυχικά πνευματικά και σωματικά όσους έχουν ΑΝΤΊΘΕΤΗ άποψη! Συνεχίστε το ψέκασμα στην δημοκρατία σας…!!!!

  • Εσωτερική ψυχοσυναισθηματική ανισορροπία υποδηλούσα και αναδύουσα ζωώδη ένστικτα προς ανθρώπινες υπάρξεις! Φασιστική νοοτροπία και σχολιασμός…

 34. Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΚΑΥΕΥΘΥΝΣΗ@

 35. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ (λοβοί εγκεφάλου- λοβοί ΤΩΝ πνευμόνων)! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ!!!

 36. Φύγετε ΝΑ ανασάνει η χώρα! Έχετε καταντήσει χειρότεροι από τη χειρότερη μορφή δεξιάς που πέρασε από τη χώρα! » Μετρηθήκατε» και βρεθήκατε Λειψοί, έχετε δώσει επαρκή δείγματα της φασιστικής κόκκινης πολιτικής Σας! ΕΙΣΤΕ Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΥΓΕΡΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΉΣΕΩΝ!

 37. Εσείς που αντιδράτε ΔΕΝ πείθετε ούτε τον εαυτό σας με το να μην αρθρώνετε μία ουσιαστική πρόταση ναμην προβάλλετε ούτε ένα επιχειρημα και απλά λοιδωρείτε ειρωνεύεστε λοβοτομείτε μηδενίζετε ΚΑΙ κατηγορείτε ως πατριδοκαπηλους ψεκασμένους ακροδεξιούς και ότι άλλο κάποιους για τις διαφορετικές απόψεις που εγγράφως διατυπώνουν! Διατυπώστε ΚΑΙ τις δικές σας ώστε να έχουμε κριτήρια επιλογής! Αυτό που ενεργείται είναι ηθικός πνευματικός ΚΑΙ πολιτικός ξεπεσμός και ένδεια!

 38. Είναι αλήθεια ότι διαβάζοντας κανείς το συγκεκριμένο άρθρο διαπιστώνει την ύπαρξη κάποιων θέσεων με τα ανάλογα επιχειρήματα για την εδραίωση τους! Από την άλλη, μέσα από τα πολλά μηνύματα- σχολιασμούς εντοπίζονται, κάποια ελάχιστα που φαίνεται να μην συμφωνούν με αυτές τις θέσεις αλλά το μόνο που καταδεικνύουν είναι ένα πολύμορφο αριστερόστροφη μηδενισμό εκχυδαισμό που κάνει λόγο για λοβοτομές για πατριδοκάπηλους για ακροδεξιός για ψεκασμένους…! Αν αυτό είναι θέση και επιχειρήματα, ο αναγνώστης ΑΣ βγάλει τα συμπεράσματά του…….

  ..

 39. ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ; ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;;;;

  • Διαβάστε το σύνολο των ανακοινώσεων των Θερμοπυλαιων και των σχολιαστών τους

   και, ισως, να καταλάβετε γιατι.

   • Παιδιά δεν είναι απάντηση Αυτή! Να ενωθούμε γιατί έρχονται ραγδαίες εξελίξεις! Ομοψυχία ΚΑΙ ενότητα πρέπει να αποτελούν τα βασικά ΜΑΣ όπλα

 40. Η πικρή αλήθεια είναι πια αντιληπτή! ΟΙ πηδαλιουχοι και κυβερνήτες της Ιθάκης συριζανέλ , έχουν προ πολλού αντικατασταθεί από τους ξεδιάντροπους και αδηφάγου Μνηστήρες….! Μόνο αν τους μαυρίσουμε ΘΑ δούμε άσπρη μέρα….

 41. Δεν πρέπει αγαπητοί μου με τη σιωπή ΜΑΣ να γινόμαστε στυλοβάτες του συστήματος. Να αφυπνίσουμε έρχονται ραγδαίες εξελίξεις, διαβάστε σημερινές δηλώσεις Νίμιτς προς Σκοπιανούς!!!

 42. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΤΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!!!

 43. Αν δεν διώξουμε αφ’ημών την λήθη που μας επιβάλλουν την αναισθησίαν-ανευθυνότητα και την του νοός μας αιχμαλωσίαν που καθημερινά μέσω των συστημικών μέσων ενημέρωσης (ΜΜΕ) επιτυγχάνουν ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα!!!!

 44. ΒΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ!!! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΚΟΥΦ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΙΚΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΧΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΖΑΜΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΆΦΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ;;;;; ΜΗΠΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;;;;;;;;; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ! ΓΩΝΙΑΚΟ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΩΣ ΚΣΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ …..

 45. Τους θερμκπυλαιους τους ξέρουμε τους έχουμε δει και στο δημοτικό κανάλι από τα συλλαλητήρια που είτε διοργάνωσαν είτε συνδιοργάνωσαν! Εσείς που έχετε διαφορετική άποψη χωρίς όμως θέσεις και απλά λοδορείτε λοβοτομείτε αισχρολογείτε γιτί δεν βγαίνετε επώνυμα και εσείς στο ίδιο μέσο εγγράφως ΝΑ αντιπαρατεθεί! Αυτό που κάνετε είναι ανέντιμο και διχαστικό! Γιατί φοβάστε να βάλετε το όνομά σας ;;;;;;

 46. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΡΗΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΗΜΩΝ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

 47. Ελληνικότατο και με νοημα. Συγχαρητηρια για το θάρρος της επωνυμίας σας, αλλα και για τα σωστά ελληνικά σας. Ισως πρεπει να παραδειγματιστούμε και εμεις οι υπόλοιποι, οι λοβοτομοι.

 48. ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
  ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
  ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.
  ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – ΨΑΡΕΜΑ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ASIA MINOR ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ…
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΟΛΩΜΑ;
  ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ
  ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΗ.

  • Κομπλεξικοί πολεμοχαρείς. Αποτυπώνει μια αλήθεια και πραγματικότητα, ευτυχώς όχι για όλους τους απέναντι γείτονές ΜΑΣ! Αυτές οι υγιείς δυνάμεις στις δυο πλευρές θα πρέπει να συνεργαστούν και συνεργήσουν, έτσι ώστε οι δύο λαοί να συνυπάρξουν ειρηνικά μακριά από τις δαιμονικες «σειρήνες» των αδίστακτων δολοφόνων των λαών και μεγάλων αποικιοκρατών Αμερικής, Γερμανίας….

 49. Τελικά θα πρέπει να συγχαρούμε όλους όσους – εκτός κάποιων ελαχίστων – βοήθησαν με τους σχολιασμούς τους να αποκτήσουμε κάποια κριτήρια επιλογής αλλά και να αντιληφθούμε ότι ο αλληλοσεβασμός μπορεί να γίνει εφικτός ακόμα και μέσα από την ανωνυμία των σχολιασμών! Μπορούμε επιτέλους να συνυπάρξουμε, με συναλληλία και αλληλοκατανόηση προς όφελος της πατρίδας και του λαού μας για τις γενιές που έρχονται, απομονώνοντας όσους έχουν ως κανόνα το » διαίρει και βασίλευε»! Πιστέψτε με, ΑΞΙΖΕΙ!!!!

 50. Είναι αλήθεια ότι με το ψέμα και την απάτη-εξαπάτηση του λαού δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα! ΚΑΙ πραγματικά λείπουν οι ενωτικές φωνές!

 51. Η καλύτερη άμυνα απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό είναι η λογικευμένη επίθεση με όπλα τον πολιτισμό μας το διεθνές δίκαιο και την αποφασιστικότητα. Ο ενδοτισμός απέτυχε!

 52. Το άρθρο δημοσιεύτηκε σήμερα στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ» και έκανε αίσθηση! Αφού περνάει το μήνυμα για την ανάγκη ειρηνικής συνύπαρξης αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία την απαράδεκτη προπαγάνδα κατά της ελληνικότητας του νησιού από άτομα που υποτίθεται δουλεύουν για την ελληνοτουρκική φιλία…..απίστευτο! Πρέπει να το διαβάσουμε Όλοι!!!!

  • ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΗ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
   ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΑΝ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΡΙΕΚΛΥΕ ΈΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ’ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΗΣΙΑ.
   ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΙ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
   ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

    • ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ-ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!
     ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ.
     ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΕΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    • που αλλου να παει το μυαλο – εσεις δε διαβάζετε τα μηνύματα των αλλων εδω μεσα; Πολυ καλα κατάλαβα τις αναρτήσεις σας, γι’αυτο έγραψα ‘υποσυνείδητα’.

    • Δεν είναι μόνο το ΣΣ αλλά και γενικότερη φιλοσοφία του σχολιασμού που συνειρμικά τα συνδέει.Πολύ διχαστικά …

 53. Την Ελλάδα την έχουν παραχωρήσει ήδη ως προτεκτοράτο στους Γερμανούς και η Τουρκία είναι ήδη από της αρχές του 19ου αιώνα προτεκτοράτο των Γερμανών!

  • Ποιος θα μας κατατοπίσει, για την βαρύτητα των λεγομένων του Γ.Κασιμάτη (συνταγματολόγου) και του Γενς Στόλτενμπεργκ (Γενικό. Γραμματέα του ΝΑΤΟ);

 54. Τα έχουν υποθηκεύσει όλα, όλα τα έχουν ξεπουλήσει! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΤΗΝ διακυβέρνηση έχουν ΚΑΙ όχι την εξουσία.

 55. Μάλλον υπάρχει λύσει αρκεί να βλέπουμε με τα πνευματικά και όχι τα βιολογικά μάτια! Μόνο με τα δεύτερα είμαστε «τυφλοί» ! Γι’αυτό έχουν σωρευτεί στοίβες ΤΑ προβλήματα.

  • Μήπως, αυτό κάνανε και 45χιλιάδες μοναχοί στις 29 Μαΐου του 1453 εντός των τειχών της Κωνσταντινουπόλεως , όταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν είχε ούτε έναν ορθόδοξο χριστιανό δίπλα του να του πάρει το κεφάλι (για να μην πέσει ζωντανός στα χέρια των Τούρκων);
   Μήπως;

 56. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του! Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς ΚΑΙ προσωπικά έκαστος ΕΞ ημών! Αν πέσουμε στην παγίδα να γινόμαστε τιμητές των πάντων και θαυμαστές των εαυτών μας και το λέγω αυτό πρώτα για τον εαυτό μου, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα!

 57. Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!

   • ΗΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ… ΔΎΣΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ…ΘΕΛΕΙ ΑΓΏΝΑ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΜΑΣ!

    • Με τόσα κινεζικα που τρώτε - το μαρτυρούν τα σοφά αποφθέγματά σας,

     δεν προδίδετε την ελληνική κουζίνα των σουβλακίων και των κοκορετσίων; Τι σόι πατριώτης ειστε; Μαλλον γλυκόξινος

    • Πολύ σε » ξίνησε» το αρθρο; Εντάξει, μπορεί να μην βρίσκεις κάτι ελπιδοφόρο όμως απορώ για τα κριτήρια επιλογής, ώστε να «διαβάζεις» τη μπόχα! Πολύ πρωτοπόρο όντως που πράγματι αναδύει την…….ελπίδα. Μήπως, λίγη σοβαρότητα είναι αναγκαία;

    • κερδίζετε ενα φορτσουν κουκι.

 58. Ψέματα υπάρχουν Πολλά! Αλήθεια μόνο Μία! » Γνώσεσθαι την Αλήθεια και αύτη ελευθερώσει υμάς»

 59. Αν δεν μετανοήσουμε (μετά+νόος-νους) δηλ. δεν αλλάξουμε μυαλά δεν θα βγούμε από την κρίση η οποία κατά βάση είναι πρώτα πνευματική και μετά οικονομική, ηθική….

 60. ΟΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ Η ΦΑΥΛΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ!

 61. ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ! ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ!

   • Πολύ σε » ξίνησε» το αρθρο; Εντάξει, μπορεί να μην βρίσκεις κάτι ελπιδοφόρο όμως απορώ για τα κριτήρια επιλογής, ώστε να «διαβάζεις» τη μπόχα! Πολύ πρωτοπόρο όντως που πράγματι αναδύει την…….ελπίδα. Μήπως, λίγη σοβαρότητα είναι αναγκαία;

    • Πετάτε ελεύθερα τις εξυπνάδες σας, ανοίξτε ομως κανενα βιβλίο. Και αυτο απ’τον θεό το περιμένετε;

    • Συγγνώμη αλλά πετάτε συνεχώς τη μπάλα στην εξέδρα επιστρατεύοντας ασυναρτησίες και χρησιμοποιείτε ανούσια ΤΟ όνομα του Θεού για να δικαιολογήσετε την έλλειψη δυνατότητας να αρθρώσετε λόγο ουσιαστικό και άξιο σχολιασμού! Καλό σας βράδυ!

    • Είπατε οτι τα σχόλια εδω σας δίνουν ελπίδα, ενω εγω διαφώνησα εννοώντας οτι με απογοητεύουν. Αν το δικό μου σχόλιο θεωρείται ασυναρτησία, το ιδιο ακριβως ισχύει και για εσας. Οπως εχετε το δικαίωμα να πιστεύετε σε θεό μεσα απο κείμενα χιλιάδων χρόνων, εχω και εγω το ιδιο δικαίωμα ανάλογης έκφρασης οταν με αποκρούει η δυσωδία των ακραίων σχολίων εδω μεσα.

 62. ΠΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΜΜ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΑΝ Η ΚΩΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;;;;;

 63. Γιατί αποφεύγεται (με την βοήθεια του ΘΕΟΥ) να απαντήσετε σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ερωτήσεις;

  Συν «ΘΕΟ» και χείρα κίνει!
  Έλεγαν οι Πρόγονοί μας όταν έκτιζαν Παρθενώνες και οι Πρόγονοι των Γερμανών ζούσαν πάνω στα «δένδρα»!
  Σήμερα κάποιοι μας ενημερώνουν, ότι οι απόγονοι των Γερμανών ανεβάσανε τους απογόνους των Ελλήνων πάνω στα «δένδρα», ενώ οι ίδιοι κατασκευάζουν διαστημόπλοια για να πάνε πχ. στον Άρη.
  Για κάτι παρόμοιο μας είχε ενημέρωση το 2005 και η κ. Μπενάκη.
  Τι κάναμε το 2005, τι κάνουμε τώρα το2018;
  Αφήνουμε να επαναληφτούν πάλι όλα αυτά (με την βοήθεια του ΘΕΟΥ)!
  Ποιες είναι οι εναλλακτικές προτεινόμενες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ λύσεις σας;
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ

 64. Γιατί κατά χιλιάδες Τούρκοι πολίτες φεύγουν από την Τουρκία διωκόμενοι; Εξέλιπε η δημοκρατία;

 65. Την ΑΝΑΣΤΑΣΗ των 2,5 εκατομμυρίων σφαγιασθέντων χριστιανών της Μικρας Ασίας, των περασμένων εκατόν χρόνων, από τους τσιχαδιστες Νεότουρκους εν ονόματι του Αλλάχ, δεν το έχω ζήσει ακόμα!
  Εάν την « ΈΝΩΣΗ» την θέλετε για τον «Γολγοθά»;
  ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ!
  Για νέες «Θερμοπύλες» με 300 «Λεωνίδες»: «Ν Α Ι»

   • Ώρα για μάχη και αγώνα και όχι για δήθεν αγώνα κοροιδεύοντας τους πολίτες!

    • στο ‘να χέρι το όπλο και στο αλλο, παραμάσχαλα, το μπούτι του συναγωνιστη, και το μόριό του να χτυπά την πλάτη, για δυνατό μπόντινγκ, οπως στην αρχαία Σπάρτη. Μαχη, αγώνας, αίμα. Διαδώστε φωτο για να τραβήξουμε κοσμο.

     https://goo.gl/images/Eig3HA

 66. Υπάρχει όμως και θεία δικαιοσύνη και οικονομία και να είστε σίγουρος ότι η Τουρκία που όπως πολύ σωστά αναφέρετε κατασφαγίασε εκατοντάδες χιλιάδες αθώα και ανυπεράσπιστα θύματα γιαυτό και δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο θα πάρει αυτό που της αξίζει! Δεν ξέρω, αλλά μάλλον ΕΡΧΕΤΑΙ μεγάλο «θανατικό» απέναντι! Πάνε γυρεύοντας εδώ και πολύ καιρό….

 67. Ξεχάστε τις Θερμοπύλες και τους Λεωνίδας! Ο πόλεμος και κατά συνέπεια η αντίσταση γίνονται πλέον με διαφορετικό τρόπο και σχεδόν υπερβαίνουν τις δυνάμεις του σύγχρονου ανθρώπου! Με την άνωθεν επίκληση και βοήθεια ίσως υπάρχει μια ελπίδα…

 68. Η αποστασία τις τελευταίες δεκαετίες από την πίστη και το Θεό των προγόνων μας σε μεγάλο βαθμό πέρα των άλλων οδήγησαν τη χώρα στην τραγική αυτή θέση όσο και άν πολλοί διαφωνίσουν. Δεν έχουμε πια οδηγό στη ζωή μας το Χριστό.

  • ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ.ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ» ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ.(ΑΝΩΝΥΜΟΣ-Σ=ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ).ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ‘ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ’ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ ΗΘΗ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ,ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΕΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

 69. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΑΠΙΣΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ! ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ!

 70. Ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη αποτελεί σημείο εκκίνησης και πλαίσιο σναφοράς ώστε να υπάρχει ουσιαστική και χρήσιμη ανταλλαγή θέσεων χωρίς ειρωνείες αντεγκλήσεις και ισοπεδώσεις!

 71. «Κάθε Κρίση έχει και την ευκαιρία της»
  ιδού η ΕΥΚΑΙΡΊΑ να αποδείξουμε ότι αξίζουμε την συνέχιση του ονόματος των Προγόνων μας βρίσκοντας την και εφαρμόζοντας την!
  Θα αναφέρω ως μία εναλλακτική λύση όπως πχ. αυτήν της ΕΙΡΗΝΙΚΉΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ή παθητικής αντίστασης), που εφάρμοσε πχ. και ο Γκάντι για την απελευθέρωση της αποικιοκρατούμενης Ινδίας του, από τους Άγγλους, επηρεαστείς (όπως και ο ίδιος έλεγε) από την διδασκαλία του Ιησού Χριστού!

  • Καμία άλλη χώρα δε θα μπορούσε να αντέξει, με όλα αυτά που απεργάζονται χρόνια τώρα και υλοποιούν εδώ και καιρό -με συνεργάτες τους πολιτικούς προδότες που μας κυβερνούν- οι σκοτεινές δυνάμεις. Θα είχε αλωθεί ολοκληρωτικά! Αυτό που κρατά άσβεστη την ελπίδα αποτίναξης της αποικιοκρατίας και ανάνηψης της χώρας από την εντατική ΠΟΥ βρίσκεται είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ γι’αυτό και με λύσσα πολεμούν! ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!

    • Στον κόοοοσμο σας και την ειρωνεία που δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην εδραίωση της ματαιοδοξίας και της καινοδοξίας που φαίνεται να διέπει και να κυριαρχεί στον ψυχοσυναισθηματισμό Σας! Από τέτοιους σχολιασμούς μπορεί να καταλάβει κανείς, πέρα των άλλων, γιατί φτάσαμε έως εδώ…

    • Συνεχίστε το δικό σας θυμίαμα με αγνό χαρμάνι και αφήστε την κυρία Λουκά να πάει στον εσπερινό της να προσευχηθεί για τη δική μας κατάντια…. εξάλλου δεν μας ενοχλεί!!!!

    • Φίλε Μου, όταν εσύ από το δικό σου οποιοδήποτε θυμίαμα δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου (Το αποτυπώνει ο σχολιασμός σου) η κυρία Λουκά και η οποιαδήποτε κυρία Λουκά προφανώς και στηρίζει μια οικογένεια ίσως και εσένα , σίγουρα κάποιους, ενδεχομένως και για την εξασφάλιση της απαραίτητης δόσης, είτε τραπεζική είτε ψυχοεγερτική…..
     !!!!

    • Είναι αλήθεια ότι τα δαιμόνια δεν ενοχλούνται από καμία άλλη θρησκεία παρά μόνο από την ΟΡΘΟΔΟΞΗ πίστη και το….θυμίαμα;

 72. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΛΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΦΥΣΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΞΕΦΑΛΟΠΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΒΥΘΙΟΤΗΤΑ!!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ….

   • Και μάλιστα αριστερή αγρια δύση! Γνωρίζετε ότι τα τελευταία μνημονιακά χρόνια έχουν αυτοκτονήσει περί τις 6500 συμπολίτες μας, πράγμα που επιμελώς ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!!!;;;;; Δηλαδή 1000 άνθρωποι ΤΟ χρόνο περίπου 3 ανά ημέρα βάζουν τέρμα στη ζωή τους! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ;;;;

    • αντίσταση και στον αγώνα, να παραμείνουμε ανατολίτες.

 73. Άρχισαν να πουλάνε και τα αρχαία ΜΑΣ! Ακούγεται και για αρχαιολογικούς χώρους ΣΕ νησιά ανάμεσα στα οποία και η Κως; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. Τσίπρα είστε ειδήμων στα ψέματα , στην εξαπάτηση ΚΑΙ φυσικά στο διχασμό και το ξεπούλημα της κληρονομιάς ΜΑΣ! Ντροπή σας…

 74. Ξεφτιλισμένοι συριζανελ καρκίνωμα του ελληνισμού, αχρείοι ρατσιστές κατά των Ελλήνων, άθεοι φασίστες μπολσεβίκοι τι άλλο θα κάνετε μέχρι να σας διώξει Ο λαός; Έχετε επιβάλλει τη χειρότερη δικτατορία στη χώρα με δημοκρατική επικάλυψη και ισοπεδώνετε ό, τι Ελληνικό! ΒΡΩΜΕΡΟΙ αχρείοι πολιτικοί απατεώνες προδότες της πατρίδας και του λαού! Παρακαλάτε να πεθάνουν οι γονείς μας οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας για να λύσετε το συνταξιοδοτικό! Προσέξτε μην σας βρει εσάς πιο μπροστά το θανατικό ανάλγητοι μπολσεβικοι! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! Ξεφτιλισμένοι….

 75. Οι θερμοπυλιωτες ηταν λακωνικοι στο λογο με ισχυρη στρατιωτικη εκπαιδευση.
  Γνωριζοντας τη δυναμη τους εστελναν τα παιδια τους με το:»ταν η επι τας»…
  Εσεις σε τι πανω στηριζεστε και τολματε να τα βαλετε με τη σημερινη νεα ταξη πραγματων;
  Μηπως με την ασπιδα σας να προτρεπει στο: «σφαξεμε αγα μου ειρηνικα,ν’αγιασω;»

 76. Το (ελληνο) τουρκικό Φεστιβάλ κινηματογράφου με τις ευλογίες του Δλημου μας

  Τελικά που αποσκοπούσε το «ελληνοτουρκικό» φεστιβάλ κινηματογράφου;;; Στην ανάπτυξη της «ελληνοτουρκικής φιλίας»;; Από τους 13 χορηγούς μόνο ο ένας από την Ελλάδα και αυτός ο Δήμος Κω!!!! Πολύ εύστοχος ο σχολιασμός της Κ. Σάντα Λαδικού στο «Βήμα της Κω»! Ψαχτειτε λίγο στο Δήμο…

 77. Ο Χριστός μας απευθυνόμενος στους νομικούς της εποχής του, μας αποκαλύπτει : αλλοίμονον σε εσάς τους νομικούς ,διότι αφαιρέσατε από τους ανθρώπους το κλειδί της γνώσεως.Ετσι ούτε εσείς δεν εισήλθατε, και εκείνους που ήθελαν να εισέλθουν τους εμποδίσατε…(κατα Λουκαν ιά 52)
  Μηπώς βρήκατε εσείς το κλείδι της γνώσεως;

  • Να παρακαλάμε να έχουμε την κατά Θεό γνώση και όχι την κατά κόσμο! Παν δώρημα άνωθεν καταβαίνων…! Εμείς απλά ψάχνουμε αγαπητέ μου το κλειδί της αυτογνωσίας! Αγωνιζόμαστε δεν είναι εύκολο.

   • Δεν μπορείς να τα έχεις καλά και με τους οπαδούς του Χριστού και με τους οπαδούς του Μαμωνά.
    Ιδικά στην σημερινή κοινωνία!!!!

   • Αλλο το κλειδι της γνωσης,για την οποια μας μιλαει και αλλο η αυτογνωσία. Ως προς την αυτογνωσια εχετε απόλυτο δίκιο. Ειναι επείγον μέλημα του καθενός ήδη απο χθες.
    Αναρωτιέμαι όμως, εαν αυτη αρκεί για για να σταθεί μπροστά σε κάθε είδους οπλισμένους τζιχαντιστές της εποχής μας…

  • Η εκκλησία τον μεσαίωνα προσπαθούσε να δώσει το ‘κλειδί της γνώσεως’ στους ανθρώπους, σα να λέμε ο διαφωτισμός της εκκλησίας πήγε τον κόσμο μπροστα.

   https://goo.gl/images/T6yHzz

   • Εφόσον φίλε σκότωσαν τους πρωτοχριστιανούς και τους εναπομείναντες τους φίμωσαν,φτιάξανε ένα χριστιανισμό στα μέτρα τους και όχι πάνω στη διδασκαλία του Χριστού.
    Να μην τα συγχέεις.Αυτοί δήλωναν χριστιανοί, δεν ήταν.
    Κάτι παρόμοια λένε και για σένα Ελληνα.Ότι,ευθύνεσαι για την κατάντια
    στην Ευρώπη …
    Οι αυτουργοί και στα εγγόνια σου αυτά θα διδάσκουν…
    Αυτοί τον ίδιο το Χριστό σταύρωσαν
    τους υπόλοιπους στο μεσαίωνα θα χάριζαν;
    Μην ξεχνάς! αυτοί που τον σταύρωσαν δήλωναν άγιοι …

    • Ολοι πολεμάνε διαχρονικά τον σπουδαίο, διαφωτιστή, ελληνα χριστιανό. Ολοι οι άλλοι φταίνε για την κατάντια μας. Προς θεού, οχι ο εκλεκτός Άγιος Ελληνας.

 78. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χρησιμοποιείται η Ορθοδοξία μας, ως ....

  … καταπραϋντικό βάλσαμο, του εξοντωτικού «Γολγοθά»,
  που έχει προγραμματίσει η νέα τάξη πραγμάτων για τον Λαό μας.
  Ο Ιησούς Χριστός μας δίδαξε από ποιους θα πρέπει σε αυτήν την ζωή να φυλαγόμαστε:
  1ον) από τον υποκριτή «Φαρισαίο», ο οποίος ενώ μας παριστάνει τον Άγιο, εν γνώση του υπηρετεί τον «Μαμωνά»,
  2ον) από τον « Γραμματέα», ο οποίος υπηρετεί εν γνώσει του, τον υποκριτή «Φαρισαίο» και
  3ον) από τον «έμπορα», ο οποίος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του ανθρώπου για να πλουτίζει, δίχως να προσφέρει έργο.

  • σ’αυτους που την εχουν αναγκη; Και αυτο ο Ιησούς το δίδαξε.

 79. Προσέξτε στο έντυπο διαφημιστικό φυλλάδιο το σήμα του 5ου κατά σειρά χορηγού , του υποτιθέμενου ελληνοτουρκικού φεστιβάλ κινηματογράφου! Μέσα στο κυκλικό περίγραμμα η τουρκική σημαία.Εξω και κάτω από το περίγραμμα η λέξη, RODOS!!! Αν μεγενθύνετε , αφού τα γράμματα ακόμα και με μενθυτικό φακό δεν είναι ευδιάκριτα, προφανώς εσκεμμένα, την ταυτότητα του φορέα που αναγράφεται εντός του περιγράμματος, θα δείτε ότι πρόκειται για το τουρκικό προξενείο της Ρόδου!!! Μόνος δε χορηγός από την ελληνική πλευρά ο Δήμος Κω! Να σας χαιρόμαστε….

  • με τα αποκεφαλισμένα κουταβακια στη μέση του δρόμου και τη σκυλίτσα με τα κουτάβια της που τα έκαψαν ζωντανά σε φουρνο, και τοτε σχηματίζεται πλήρως η εικονα της σύγχρονης Ελλάδας.

 80. Γιατί ο Τούρκος τσιχαντιστής το 1453 δεν πείραξε ούτε έναν Ρασοφόρο της Κωνσταντινούπολης κατά την άλωση;
  Μήπως γιατί αυτοί, οι τότε » Άγιοι » ανοίξανε τις «Κερκόπορτες » της Κωνσταντινούπολης (επειδή προτιμούσαμε το «φέσι» του τσιχαντιστή από την » μήτρα » του τότε Παπα);
  Μήπως οι σημερινοί «Άγιοι» προτιμούμε και τα ΔΥΟ;

 81. Εγώ, ο αμαρτωλός, θα πάω που δεν θα πάω στο Παράδεισο, τουλάχιστον να πάω στην Κόλαση ως Έλληνας.
  Καλή Αντάμωση!

  • Ο πρώτος που «έκλεψε» τον παράδεισο ήταν ο συσταυρωθείς ληστής και βιαστής! ΠΙΣΤΗ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΗ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΕΩΣΗ ΜΑΣ!!

 82. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΚΟΥΦ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΖΑΜΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ;;; ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ; ΓΩΝΙΑΚΟ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!

 83. Πάλη ενάντια στην αποδόμηση της έννοιας ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που επιχειρείται από τους εθνομηδενιστές που οδηγούν σε βάθος χρόνου σε μια εκ βάθρων μεταβολή της φυσιογνωμίας της χώρας! Η αθείζουσα και υλίζουσα κυβερνητική πολιτική ΜΑΣ οδηγεί σε μια άβυσσο ψεύτικων παραδείσων τον αφελληνισμό ΚΑΙ ΤΗΝ αποχριστιανοποίηση με τελική κατάληξη ΤΗ βιοψυχοσωματική μας απώλεια!

 84. ΟΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΜΨΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! ΑΔΕΛΦΟΙ » ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗ ΣΒΕΝΝΥΤΕ»

 85. Ο Χριστός αντίθετα με τις άλλες θρησκείες έδειξε το δρόμο της συγχώρεσης και της αυτοθυσίας και όχι της θυσίας των άλλων.

 86. Η χριστιανικότητα του πολιτικού και του πολιτευομένου δεν φαίνεται από εθνικοθρησκευτικες διακηρύξεις αλλά από τον τρόπο που μεταχειρίζεται την εξουσία του υπέρ των αδικουμένων, υπέρ των κοινωνικά αδυνάτων, υπέρ των ταλαιπορημένων και «πεφορτισμένων».

  • εχετε μοιράσει την (οποια) μισή περιουσία σας στους φτωχούς και ταλαιπωρημένους??

   • Είμαστε ελάχιστοι με τη Χάρη του Θεού ελπίζουμε στην εσωτερική αναγέννηση

    Αποδεκατίζουμε κατά το δυνατόν αγαπητέ! Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, σίγουρα! Προσπαθούμε να γινόμαστε με τη βοήθεια του Θεού καλύτεροι από το χθεσινό μας εαυτό! Χωρίς την παρουσία του Θεού στη ζωή του δεν μπορεί κανείς να νικήσει τα πάθη του και να φυτεύσει τα δέντρα των αρετών , ως και της ελεημοσύνης! Είμαστε χοικοί, προσωρινοί, φίλσυτοι ελάχιστοι! ΚΑΙ ΝΑ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η πνευματική ελεημοσύνη! Η παρηγο
    ρία, παραμυθία σε πονεμένους και δυσκολεμένους ανθρώπους! Η ελεημοσύνη δεν είναι μόνο για τους έχοντες!

    • ‘Ο έχων δύο χιτώνας…’ δεν αναφέρεται σε μοίρασμα πνευματικών αγαθών, αλλά σε υλικών. Ούτε ο θεός κάνει διακρίσεις ανάλογα με το αν ο πιστός έχει μεγάλη ή μικρή περιουσία. Ο,τι έχετε, πρέπει να το κόψετε στη μέση και να το μοιράσετε – κυριολεκτικά. Η δική σας ερμηνεία περί πνευματικής ελεημοσύνης, συμπυκνώνει το διαχρονικό πρόβλημα της κάθε θρησκείας. Ο κάθε πιστός ερμηνεύει ο,τι και όπως θέλει, κατά το δοκούν. Και μπράβο σας.

   • Δηλαδή πόσοι δεν μοιράσουν τη μισή τους περιουσία δεν σώζονται! Φίλε μου Η ορθοδοξία είναι πρωτίστως βίωμα μην ΗΝ εξηγείς όπως ΣΕ βολεύει! Γιατί κάπου αλλού λέει ο βαπτίσεις και πιστέυσας σωθήσεται….

    • Ακριβως. Να ακολουθείτε ακριβως ολα όσα σας προστάζουν τα ιερά κείμενα,

     χωρις να τα παρερμηνεύετε και κυριως να μην επιλέγετε μονο όσα σας βολεύουν. Μετα, να κανετε οσα κηρύγματα θέλετε.

    • Εγώ τα μοιράζω στα παιδιά μου,γιατί είναι ορφανά από εισόδημα, στους άπορους γονείς μου,στα αδέρφια μου,που με έχουν ανάγκη και στους φίλους όποτε αυτοί με χρειάζονται .Για εμένα κρατώ τα προς το ζειν.Μήπως πρέπει να τα δώσω σε εσένα για να το καταλάβεις;

    • Μπραβο, αλλα και παλι για τον Ιησού δεν ειναι αρκετα αυτα που κανετε:

     Ματθ. 19:21 Είπε εις αυτόν ο Ιησούς· “Εάν θέλης να είσαι τέλειος, πήγαινε, πώλησε τα υπάρχοντά σου, μοίρασέ τα στους πτωχούς και θα αποκτήσης θησαυρόν στον ουρανόν, και έλα ακολούθησέ με”.

 87. Ουτοπική η ερώτησλη σας! Ο Θεός κρίνει την προαίρεση του κάθε ανθρώπου! Δεν θα γίνουμε εμείς κριτές των ανθρώπων! Το να κρίνεται αυστηρά τον εαυτό σας και όχι τους άλλους θά σας ήταν χαμηλότερο!

  • Δηλ. λέτε ότι ο θεός δεν κρίνει τους πιστούς για τις πράξεις αλλά για τις προδιαθέσεις τους;;;

   Αν είναι ουτοπική η ερώτηση για τους ‘χιτώνες’ (και επομένως θεωρείτε ουτοπικό τον λόγο του θεού), τότε όλα αυτά τα γλυκανάλατα θρησκευτικά που γράφετε εδώ μέσα, ξεσηκωμένα από τα θρησκευτικά κείμενα, κρίνοντας και συμβουλεύοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους, τι είναι; Μπορούμε να δώσουμε τον τίτλο του Θεού στον κύριο παρακαλώ;

 88. Ο καθένας σύμφωνα με την προαίρεση του κάνει αυτό που πιστεύει ορθό! Αφήστε τον καθένα να πει αυτό που πιστεύει και κριτής του για την τήρηση ΚΑΙ την αλήθεια των λόγων του ως και των πράξεων του είναι ο Θεός! Η πραγματική ελεημοσύνη γίνεται χώρίς να ξέρει η αριστερά τιι ποιεί η δεξιά! Κατά συνέπεια την ψυχή του κάθε ανθρώπου και την προαίρεσή της μόνο ο Θεός γνωρίζει επακριβώς! Η ελεημοσύνη δεν αποδεικνύεται με λόγια κατά συνέπεια η εμμονή σας και η στερεότυπία να επαναλαμβάνεται την ίδια θέση όταν η ελεημοσύνη επαναλαμβάνουμε δεν αποδεικνύεται μέσα από ένα σχολιασμό προβληματίζει! Ο Λόγος του Θεού φυσικά και ισχύει! Είπαμε να ασχοληθούμε μετά αγκάθια της δικής μας ψυχής και να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣ ΕΣΤΙ!

  • Πιστεύετε σε ο,τι θέλετε και ερμηνεύετε τα ιερά κείμενα οπως σας βολεύει.

   Σταματήστε να κρίνετε εσεις τους άλλους να κανοντας ασυνάρτητα κηρύγματα και άσχετα κόπι-πέιστ. Καλη συνεχεια με τη μοιρασιά της πνευματικής σας περιουσίας (μην την ξοδέψετε ολη, κρατήστε τιποτα και για την οικογένεια). Στον επόμενο ζητιάνο που θα συναντήσω, θα του απαγγειλω το πάτερ ημων.

   • Καλα θα κάνεις να του πεις το Πατερ ημών …
    Δε σου λεει ο Χριστός πουθενά να μην οικονομάς.Εξαλλου πως θα δώσεις τον ενα σου χιτώνα εάν προηγουμένως δεν τον έχεις οικονομίση!
    Πως θα δώσεις σε αυτόν που δεν έχει, εαν προηγουμένως δεν εχεις οικονομίση;
    Απαντάτε απο μόνο του. Άρα βγάλτε χρήματα…αλλά να μην είστε ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΙ σε αυτά.Καντε ελεημοσύνες με τα κέρδη σας.
    Μην ξεχνάς, και ο Χριστός με τους μαθητές του ΤΑΜΕΙΟ είχαν και έδιναν στους άπορους …
    Βγάλτε όσα μπορείτε! Μην κολλάτε όμως σε αυτά. Δινετε σε όσους τα εχουν αναγκη…

    • Μαρκ. 10:25 Λεει ο Ιησούς «Είναι ευκολώτερον μίαν γκαμήλα να περάση από την μικράν τρύπαν που ανοίγει το βελόνι, παρά ο πλούσιος να εισέλθη εις την βασιλείαν του Θεού».

     Ματθ. 19:21 Είπε εις αυτόν ο Ιησούς· “Εάν θέλης να είσαι τέλειος, πήγαινε, πώλησε τα υπάρχοντά σου, μοίρασέ τα στους πτωχούς και θα αποκτήσης θησαυρόν στον ουρανόν, και έλα ακολούθησέ με”.

     Ματθ. 19:23 Ο δε Ιησούς είπε στους μαθητάς του· “αληθινά σας λέγω ότι πολύ δύσκολα θα εισέλθη πλούσιος εις την βασιλείαν των ουρανών.

 89. Μήπως η άποψη ότι κάποιος με τα «πνευματικά» του μάτια, μπορεί να ΔΕΙ, κάτι παραπάνω από αυτά που οίδανε με τα «βιολογικά» τους μάτια, οι Μαθητές του Ιησού Χριστού;
  Βλέπε πχ. Το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΕΟΝ ΕΥΑΓΓΈΛΙΟΝ κεφάλαιο 23.

  • Εμμονικός; αντίθεος; άπιστις; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ…. Η ελευθερία και η αγάπη υπεράνω πάντων…

  • Στους σχολιασμούς σας αρχίζει να διακρίνεται ένα μένος κατά της Ορθοδοξίας την οποία μάλλον θέλετε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες, ως και την παθολογική αγάπη σας στην πατρίδα. Οι ιδεοληπτικές εμμονές ΚΑΙ Στερεοτυπίες δεν βοηθούν Κανένα! Το να προσπαθούμε να «νικήσουνε» ή να μειώσουμε τον άλλο μέσω των σχολιασμών δεικνύει φιλαυτία και βασικά ότι δεν έχουμε αντιληφθεί, ότι ο χειρότερος εχθρός μας δεν είναι ο πλησίον αλλά Ο δικός μας κακός εαυτός!

 90. Άμα αδελφέ μου κολλήσουν τα ταγκαλάκια, φεύγα ΚΑΙ ησύχασε…

  • Μα σας ζήτησε κανεις συμβουλή; Άμα κολλήσουν τα θρησκοπαπαγαλακια...

   Τι θα έλεγε ομως ο Ιησους με ολους εσας τους φανατικούς πιστούς που ξοδευετε τόσες ώρες στο σατανικό ιντερνε; Τι λένε οι γραφές για τις ώρες χρήσης μπροστα απο την οθονη; Μηπως εχετε εθιστεί και εχετε παραμελήσει τα θεία; Και τι αλλο κανετε μεσα στο σκοτεινό ιντερνετ;;; Σας υπενθυμίζω οτι το ματι του θεού τα βλεπει ολα.

   • Θρησκόληπτείτε αντί να μαρτυρείτε Ιησούν Χριστόν! Παράλληλα, εσείς συμβουλεύτε και κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε.

    • για το αν ακολουθείτε τις θείες εντολές κατα λέξη. Ο,τι θέλετε καταλαβαίνετε, ο,τι να ‘ναι σχολιάζετε.

 91. Όσο και να χτυπάνε την Ορθοδοξία κακό του κεφαλιού τους! «ΣΚΛΗΡΟΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ»

 92. Εάν δεν υπήρχαν η αλήθειες των βιολογικών Ματιών των Μαθητών του Ιησού Χριστού, οι Διδασκαλεία του θα κατέληγε στα ράφια της ιστορίας ως πχ. ένα φαντασμαγορικό, αντιεβραϊκό, παραμύθι!

 93. Σημαντικό είναι να σηκώνουμε με αυταπάρνηση το σταυρό ΜΑΣ! «Αυταπάρνηση» στην πίστη μας σημαίνει ότι κάποιος θυσιάζει τη δική του εγωκεντρική θέληση και αμφισβητεί τη δική του εγωιστική κρίση και φρόνηση!. Στη θέση τους βάζει και εμπιστεύεται απόλυτα το μόνο αληθινό φιλάνθρωπο θέλημα του Θεού και τη μόνη αληθινά φιλάνθρωπη σοφία του, που φανερώθηκαν με τη σατυρική του θυσία! Το μεγαλύτερο τεκμήριο αγάπης και φάρμακο θεραπείας για τον σύγχρονο, θεοποιημένο και σακατεμένο από τον εγωισμό του άνθρωπο! Αυτή είναι η δική μας θέση και πίστη! Εσείς έχετε το δικαίωμα να πιστεύετε όπου θέλετε! Περαιτέρω μεθ’υμών συζήτηση εις ΟΥΔΕΝ ωφελεί! Ο ίδιος ο λυτρωτής και Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός είπε: » όστις θέλει οπίσω μου ελθείν»! Εξάλλου, εκεί που απεικονίζεται ΝΑ χτυπά την πόρτα για να του ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ δεν υπάρχει κλειδί ή χερούλι! Θα μπει μόνο αν εμείς του ανοιξουμε!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!!

  • Στην πράξη εφαρμόζετε κατα γράμμα αυτα που σας προστάζουν τα ιερά κείμενα, ναι ή οχι; Αν οχι, τοτε να λείπουν οι συμβουλές.

   • Δεν σας επιβάλλει κανείς κύριε να τις ακολουθήσετε! Ξεκολλήστε και ασχοληθείτε με κάτι άλλο αφού επιμένοντας εμμονικά στα ίδια και τα ίδια έχετε κουράσει και παράλληλα δεν ωφελείται κανένας παρά μόνο ικανοποιείτε τον βαθιά κρυμμένο προφανώς εγωισμό σας

 94. Όπως είπε και ο Κολοκοτρώνης : «πετούν πέτρες στα δέντρα που έχουν καρπούς! Να γιατί πολεμούν την Ορθοδοξία..

  • Σκληρή κουβέντα. Δεν πειράζει ομως, εμεις που θα πάμε στην κολαση

   θα εχουμε την ευκαιρια/χαρά/τιμή να γνωρίσουμε τους αρχαίους Έλληνες. Εκει δεν ειναι ολοι, σαν πολυθεϊστες;

 95. ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ!
  Υπάρχει κάποιος από σας που έχει μοιράσει την περιουσία του «εις του μη έχοντας» και ακολούθησε τα Βήματα του Χριστού, ξεντροπιάζοντας τους «Γραμματείς και Φαρισαίους» της κοινωνίας μας;
  Επομένως: ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ !
  Διότι, για να μπορείς να τα βάλεις με τους οπαδούς του μαμωνά, θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από ΚΆΘΕ επίγεια άνεση και εξάρτηση !

  • Ακριβως. Κανενας απο τους, εδω μεσα, πιστούς δεν εχει μοιράσει την περιουσία του,

   αγνοώντας επομένως τον λόγο του θεού. Αμφιβάλλω γενικότερα αν εφαρμόζουν έμπρακτα στη ζωη τους ολους τους θείους κανόνες που ειναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τυφλά, με σκοπό να πανε στον παράδεισο. Επομένως, κερδίζουν επάξια τους τίτλους ‘υποκριτές’ και ‘κουτοπονηροι’. Οι υπόλοιποι εχουμε το δικαίωμα να κανουμε ο,τι κρίνουμε εμεις σωστό στη ζωη μας και οχι λογω κάποιας θείας επιβολής.

   • Μήπως αυθυποβάλλεατε; Είναι τουλάχιστον αστείος ό ισχυρισμός ότι κάποιοι, επειδή έχουν διαφορετική άποψη, σας την επιβάλλουν μέσω των σχολιασμών τους!!! Το ίδιο βέβαια μπορούν να ισχυριστούν για τα δικά σας σχόλια!

    • κατα λέξη τις γραφές, για να πανε στον παράδεισο, δεν αποτελεί γνωμη αντικειμενική ή άποψη. Ειναι ενα αποδεκτό γεγονός, το οποιο διδάσκει η εκκλησία. Δεν επέβαλα σε κανέναν τιποτα. Λεω απλα να μην ειστε υποκριτές επειδη δεν ακολουθείτε τις γραφές κατα γράμμα, αλλα οπως εσεις νομίζετε και σας βολεύει. Και να χρησιμοποιησω την θεϊκή (παν ιντεντεντ) σας φρασεολογία: κανετε ‘πνευματικούς εράνους’ εδω μεσα, χωρις να σας εχει ζητηθεί απο κανέναν ‘πνευματική ελεημοσύνη’.

  • Εσυ προσευχήθηκες σημερα, που κόλλησες με το κοπι-πέιστ και αναρτας πολλαπλώς τις ιδεες εξυπνάδες-συμβουλές; Αυτη ειναι η σπουδαία αυτογνωσία που εχετε;

 96. ΠΛΑΤΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ! ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ! ΧΑΙΡΕ «ΕΛΛΗΝΑΡΑ» ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ! ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

 97. Ρε θερμοψεκασμένοι με μπεκ!Είστε χριστιανοί βοθρόδοξοι, ελλάνιοι από τον σείριο, ή απόγονοι του γκευ μέγα σουρωτηριού αλέξανδρου?αποφασίστε επιτέλους μας τα χετε πρήξει!!!

  • Βρε συ. Βρε. Συ. Βρε καλαμπουρτζη. Βρε αστείε τύπε. Να μας πεθάνεις προσπαθεις;;;;

  • Μονο αν ακολουθήσεις κατα γράμμα ολα αυτα που σε προστάζουν οι γραφές θα σωθείς – ουτε αυτο ξερεις;

   • Ο συσταυρωθείς μετά του Χριστού ληστής σας διαψεύδει, αφού ήταν ο πρώτος που κέρδισε «έκλεψε» τον παράδεισο! » Σήμερον μετ’εμού έση εν τω παραδείσω» .Μιλάτε για την Ορθοδοξία ΚΑΙ ΤΗΝ πίστη μας χωρίς να την βιώνετε! Αν δεν αφεθούμε και ταπεινά ζητήσουμε την παρουσία του Θεού στη ζωή μας ώστε να υπερνικήσουμε τον εγωισμό και την φιλαυτία μας …δηλ. την πεπτωκυία φύση μας δεν θα μπορέσουμε να συνοδηπορησουμε μετά του Λυτρωτού καιΣωτήρος Ιησού Χριστού, ώστε να αγαπήσουμε τον πλησίον μας, να αναπτύξουμε την αυτογνωσία, την αοργησία, την ταπείνωση, τη δύναμη και υπομονή να σηκώνουμε αγόγγυστα τον προσωπικό μας σταυρό! Η μόνη θεραπεία είναι η Αλήθεια! Η μόνη Αλήθεια είναι ο Ιησούς Χριστός!

    • Και μακρηγορει χωρις να λεει απολύτως τιποτα. Άκου ‘Η μονη θεραπεια ειναι η αληθεια’. Εσεις παντως καρφωτα στον παράδεισο. Μπραβο σας

 98. «Διδάσκαλε αγαθέ, τί ποιήσω ίνα ζωήν αιώνιον κληρονομήσω;»

  Από πότε κάποιοι γίνανε επάξιοι αντικαταστάτες του Θεού επί της γης;
  Για να μπορούν να μας λένε το τι «ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ» ο καθένας μας!
  Το τι χρειάζεται ο καθένας μας ΜΟΝΟΝ ο Θεός το ξέρει !
  Από ότι μπορώ να ξέρω, αυτό το δικαίωμα επί γης, μόνο οι Πάπες το επέβαλαν στους πιστούς τους!
  Από πότε απέκτησε και η Ορθοδοξία μας «Πάπες»;
  Τελικά, αυτός που απευθύνεται σε Σας, για να μπορέσει να δει ( με τα όποια μάτια του), καλύτερα την αλήθεια της ιστορίας μας, είναι:
  – «αρρωστημένος εγωιστής»;
  – «γιατρός»;
  – «άπιστος»;
  – … ;

 99. Οπως γραφει και ο πανέξυπνος παραπάνω, εσεις προσευχηθηκατε σημερα;

  Το να ζητάω απαντήσεις και επεξηγήσεις απο εσας, τους σωστούς και επίλεκτους πιστούς, θεωρείται εγωιστικό; Τι ασυνάρτητη κατηγορια ειναι αυτη; Δεν απαντάτε σε τιποτα απο αυτα που σχολιάζω και σας ρωτάω. «Πλατιάζεις», «αρρωστημενε εγωιστή», «πνευματική ελεημοσύνη», και σε άλλες τετοιες ανούσιες, αλλα τουλάχιστον αστείες, πλατιές υπεκφυγές καταφεύγετε. Εδω μεσα διαβάζετε ο,τι θέλετε, ερμηνεύετε οπως σας βολεύει και δεν απαντάτε σε τιποτα – ο,τι ακριβως κανετε και με τα ιερά κείμενα. Και παλι μπραβο σας.

 100. μου θυμίζετε τη Λουκά που ενω της κανεις μια ερώτηση και προσπαθείς να της μιλήσεις λογικά, αυτη σε αγνοεί πλήρως, και μεσα σε ενα ψυχωτικό παραλήρημα σου φωνάζει και σου κουνά μια εικονα μεσα στη μούρη .

 101. ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΕΡΕΑ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΊΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ!! ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΛΕΊΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉΣ…..! ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ!.

  • Σαν να εισαι φυλακισμένος και ακούς απο τα μεγάφωνα οτι εισαι ελεύθερος να κανεις μια βόλτα στο προαύλιο.

  • Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΕΚΚΛΗΣΙΑ’ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ,’ΜΗ ΧΤΙΖΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΥΛΑ.ΧΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ’. Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ‘ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ’ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΧΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ.ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ,Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΛΗΡΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ‘ΠΙΣΤΟΙ’,>ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΥΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ<

   • καταλαβαίνει κανεις τι αναχρονιστικό, παράλογο, σκληρό και οικονομικό ινστιτούτο αποτελεί η θρησκεια – η καθε θρησκεια.

   • οτι ο εναγκαλισμός των ‘ες ες’ παραμένει, παρα την υπόδειξη και την υπενθύμιση (που απο αφέλεια και απροσεξία ‘δεν το είχατε συνδέσει-παρατηρήσει’) της φριχτης ιστορίας που συνδέεται μαζι τους. Και αυτο σας τιμά.

 102. Ναι, ειναι ελεύθερος να ακολουθήσει κατα λέξη τους θείους κανόνες

  (για να παει παράδεισο) ή να κανει ο,τι θελει αυτος, οποτε καρφωτός στην κόλαση. Αυτο το καταλαβαίνει και ένας πνευματικά ανήλικος (οποτε κατανοητό και για εσας – συγχαρητήρια για την παραδοχή/αυτογνωσία, αυτο σας το αναγνωρίζω).

  • Ασυναρτησίες, συγκεχυμένοι συνειρμοί και εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων αναδυόμενων ένεκα πνευματικής μονομέρειας, εσωτερικης πνευματικής σύγχυσης και σύγκρουσης, ιδιαίτερα δε άγνοιας περί της εννοίας ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

   • Ασυναρτησία το οτι ο πιστός πρεπει να ακολουθεί τον λόγο του θεού;

    Συγκεχυμένος συνειρμός οτι αν δεν εισαι πιστός, και επομένως δεν ακολουθείς τον θείο λόγο, θα καταλήξεις στην κόλαση; ‘Μονομέρεια’, ‘εσωτερικές πνευματικές συγχύσεις και συγκρούσεις’; Τι άσχετοι σχολιασμοί ειναι αυτοι κα.Λουκα;

    • Μετά πρώτης και δευτέρας νουθεσίας παραιτού! ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ δεν πείθονται αλλά φρίτουν ΜΗ δεχόμενα ως Σωτήρα και Λυτρωτή του ανθρώπου ΤΟΝ Δημιουργό του!

    • και με τη δευτερη συναφή και γεμάτη επιχειρήματα απάντησή σας. Ειστε θεά.

 103. Να κλίνουμε γόνυ και να μετανοήσουμε! Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού έλέησον ημάς!

  • ηλεκτρονικό μανουάλι που τα σκας και ανάβεις e-κεράκι; Αν οχι, θα το κανω απ. Φαντάζεστε τι χρήμα θα πέσει;

 104. Την ώρα που την πόρτα μας την χτυπά (όπως επικαλείσθε και στο άρθρο Σας) ο Νεότουρκος τζιχαντιστής , έχοντας κατασφάξει( πριν μόλις 100χρόνια) 2,6εκκατομύρια Χριστιανούς στην τότε επικράτεια του;
  Δεν είσαστε σοβαροί !
  Σοβαρευτείτε!
  «Η ΛΉΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΎ ΕΊΝΑΙ Η ΆΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΆΛΗΨΉ ΤΟΥ»

 105. ΚΥΡΙΟΣ ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΟΥ! ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕ ΥΣΤΕΡΗΣΕΙ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Η ΓΑΡ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΟΥ ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΤΑΙ! ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΗ ΣΒΕΝΝΥΤΕ !

   • Συγγνώμη αγαπητέ μου, μήπως εσεις τελικά σεληνιάζεστε με το όνομα Ιησούς Χριστός και τη λέξη Ορθοδοξία! Δεν δικαιολογείται διαφορετικά η ειρωνεία και η έπαρση των σχολίων σας! Αφήστε τους άλλους να έχουν την δική τους άποψη και πέστε μας εσείς πέρα από τον εαυτό σας που πιστεύετε εκτός αν εσείς λογίζετε τον εαυτό σας ως θεό! Κάντε τη δική σας μαρτυρία για το δικό σας Θεό και μην πρασβάλετε τα πιστεύω των άλλων!

    • Με ενοχλεί οι υποκρισία των αμνών του. Οχι μονο δεν ακολουθούν τους κανόνες των γραφών, αλλα τους αλλάζουν και τους προσαρμόζουν ανάλογα με τους καιρούς και, κυριως, με τις ανάγκες τους, ασκώντας κριτική και ζητώντας μετάνοιες απο τους υπόλοιπους, τους ‘αμαρτωλούς’. Να το γράψω καλυτερα με κεφαλαία μηπως το κατανοήσετε επιτέλους;

 106. Ρε παιδιά σκεφτήκατε πως αν όλα αυτά που γράφετε ,τα δεί κανένας ψυχίατρος πόσοι θα πάτε σε ίδρυμα?

  • Θα μας κλείσουν όλους μέσα .Εννοείται και εσένα μαζί .

   Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην πάθουν οι ίδιοι τους ΣΥΓΧΥΣΗ .

   Δεν έχουν τη συνταγή της ψυχής,μήτε καν τον ορισμό της, άλλα κάνουν πως την γιατρεύουν.

   Το πολύ-πολύ να καταστείλουν τη σκέψη σου με κανένα ηρεμιστικό …

   Προτιμώ την οποιαδήποτε ελεύθερη σκέψη από τα ζωντανά φυτά …

 107. Μήπως συγχέουμε το «μολών λαβέ» των επαγγελματιών στρατιωτών τού Λεωνίδα με το «… ελέησον ημάς» των «Ιερομονάχων»!
  Μήπως εννοείται ότι σήμερα, ο Ιερομοναχισμός όλων ημάς, είναι η μόνη λύσης!
  Ή μήπως θέλετε να δικαιώσετε τον ξεχασμένο «Γέρο του Μοριά» που μας δίδαξε το «τσεκούρι και φωτιά» στους προσκυνημένους;

 108. Όταν η απιστία περιβάλλεται τη λεοντή του νεοτσξικού εκσυγχρονισμού, μετατρέπει το ανθρώπινο πρόσωπο σε άτομο και το οδηγεί στην αποθέωση.

 109. Όσο και αν φωταδιστικοί κύκλοι το αρνούνται, το αυτεξούσιο και η ελευθερία του ανθρώπου χαρακτηρίζει ολόκληρη την ορθόδοξη πατερική θεολογία. Κατά συνέπεια πίσω από όσοι το αρνούνται, κρύβονται είτε στοχευμένη ιδεολογική καταστολή και φίμωση της αντίθετης άποψης, είτε απλός φανατισμός, αμετροέπεια και ημιμάθεια.

 110. Από το βαθύ σκοτάδι που τυλίγει τη χώρα. Από τη βαθειά σκλαβιά που ήλθε και έρχεται. Από τον βαθύ πνευματικό λιμό, που απονεκρώνει τις ψυχές. Από τον πανηδονισμό και την αχαλίνωτη σαρκολατρεία που γεμίζει τον κόσμο με ψυχικά και σωματικά ναυάγια. Από τη διευθαρμένη κάθε λογής ηγεσία, που θέλει να γκρεμίσει κάθε τι το άγιο και ιερό και να μεταβάλει τον λαό σε απεγνωσμένη σγέλη με την εμπέδωση της κοσμικής και αθέου κατ’ ουσίαν ιδεολογίας και εξουσίας.

 111. Δυστυχώς κάποιοι δυτικοπληκτοι που η ιστορικοπολιτική τους γνώση φθάνει μέχρι το 1789, διαμόρφωσαν δόγματα προοδευτικότητας και συντηρητισμού, αγνοώντας τη διαλεκτική σκέψη και τη θαυμαστή ιστορία του ελληνικού πνεύματος και Πολιτισμού και μας οδηγούν στον αφελληνισμό και αποχριστιανοποίηση.

 112. Ο σπουδαίος αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είχε ακμάσει σε μη χριστιανικό περιβάλλον, ενω Παρθενώνα τον γκρέμισαν μουσουλμάνοι και χριστιανοί οπως και αρχαιοελληνικά αγάλματα (ακαδημαϊκά αποδεδειγμενο, υπάρχει και στο στοουαειο Ακρόπολης). Επομένως πάλι πονηρά διαστρευλωνετε την ιστορία και τα κείμενα όπως σας βολεύει, για να πετάτε τις εξυπνάδες σας. Θαυμαστή της Ανατολής, Ελληνα πονηρέ πιστε.

 113. … επί των γνωστών προβλημάτων είναι:

  «ΕΙΡΗΝΙΚΑ να αφήσουμε να μας σφάξουν οι Νεότουρκοι τζιχαντιστές,

  μπας και ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ απο κοινού!»

  Διότι η μεγαλύτερη μαρτυρία «αγιοσύνης» ενώπιον του Θεού τους είναι:

  να κατασφάζουν εν ζωή όσους περισσότερους «απίστους» μπορούν!

  • που σας αρέσουν η Ανατολή και ο σκοταδισμός (διαβάστε τα παραπάνω, φριχτά, μηνύματα). Φυσικά, όλες οι θρησκείες αναφέρονται σε μακάβρια, αιματηρά και σκληρά βασανιστήρια των άπιστων – απίστευτα πραγματα σε Παλαια και Καινη Διαθήκη (μάλιστα στην καινή ο Ιησούς εξομολογείται οτι δεν ηρθε να καταργήσει την Παλαιά, και επομένως στηρίζει ολα οσα λεει μεσα). Είπαμε, όλες οι θρησκείες αποτελουν ο,τι πιο αναχρονιστικό και βάρβαρο σε τουτον τον άμοιρο τον κοσμο που εχουμε την μεγαλη τιμή να ζούμε.
   Αλλα, για Ανατολίτες, σκοταδιστές Ελληνες θα μιλάμε τωρα;

  • Αφού εδώ μέσα και οι Έλληνες πιστοί Ανατολίτες και σκοταδιστες αισθάνονται.

 114. Προς Σχόλιο: Δηλ ο,τι πρεπει για εσας τους πιστούς 28 Σεπ 2018 at 21:27:18

  Έχετε δίκιο ως προς τις θρησκείες, κάπως έτσι λειτουργούν…
  Σας διαφεύγει εν γνώση , εν αγνοία ή από λάθος χρήση του όρου, πως ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, (δηλαδή δόγμα που απορρέει από μια θρησκευτική αντίληψη),
  αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με αρκετούς μάρτυρες…
  Εξισώνεις βάρβαρα και αναχρονιστικά (για να χρησιμοποιήσω τους όρους σου),την Παλαιά με την Καινή διαθήκη (αυτό ομολογεί σκοταδισμό).
  Ο Χριστός πουθενά δεν ισχυρίστηκε τέτοιες αντιθέσεις (Ματθ.5.17) .
  «…ουκ ήλθον καταλύσαι, αλλα πληρώσαι…» (τους προφήτας !)
  Το ρήμα είναι «πληρώσαι» και όχι Σ Υ Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ω !
  Που σημαίνει εκπληρώνω (φέρω εις πέρας) τα όσα σας έχουν προφητευτεί!
  Εξάλλου φίλε εξυπακούεται.
  Εάν συμφωνούσε ο Χριστός με όλα όσα λέει η Παλαιά Διαθήκη, δεν θα τους πολεμούσε και οι οπαδοί της Παλαιάς Διαθήκης δεν θα τον Σταυρώνανε!

  • Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Όσο και αν προσπαθούν ορισμένοι πλανεμένοι να αλλοιώσουν και να μηδενίσουν την Πίστη μας να είναι σίγουροι το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να την ενδυναμώνουν! Σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν!

 115. «Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Ν Ω»
  προς διόρθωσην του άνω τυπογραφικού λάθους!

 116. Πιστοί στο έργο σας να προσαρμόζετε τα κείμενα όπως σας βολεύει και να πετάτε ένα δύο γραμμες για να μην απαντήσετε σε αυτα που σας ρωτάνε. Η κα. Λούκα ζει και βασιλεύει.

  • ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ??? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΛΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΟΥΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!

  • Παλιά έλεγα ‘πιστεύω στον ανθρωπο’, αλλα βλέποντας οτι κυκλοφρορουν ανάμεσά μας άτομα σαν τους αμνούς εδω μεσα, ντρέπομαι πλεον να το λεω. Το κυριότερο ομως ερώτημα, του οποίου φοβάμαι να μάθω την απάντηση, ειναι αυτο: υπαρχει φως στην άκρη του καφέ του τούνελ; https://goo.gl/images/MDQJh7

 117. Προς τον «μπραβο παιδια»

  Ευχαρίστως να σου απαντήσω!;

  Για να θέλεις όμως απαντήσεις θα πρέπει να ξέρεις να διατυπώνεις και συγκεκριμένες ερωτήσεις .

  Ποιά είναι η ερώτηση σου;!!!

  • Στις ολονυχτιες σας επιτρέπουν το μεσατζινγκ; Δες οποιαδήποτε ερωτηση απο τα πανω σχόλια και απάντησε οπως θες εσυ (οπως έκαναν οι υπόλοιποι πιστοί εδω μεσα).

 118. Προς «η αλήθεια πονάει »

  Ο Θεός μου, μου διδάσκει να ομολογώ την πίστη μου στο Χριστό, εάν ερευνώντας τις γραφές διαπιστώσω στο πρόσωπο του την αλήθεια!

  Και μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ αγρίως, να ΛΟΙΘΟΒΟΛΏ όποιον δεν ασπάζεται τον Χριστό !!!
  Λέγοντας με, πως με έπλασε με ΕΛΕΥΘΕΡΗ τη βούλησή..

  Γι’αυτό και λέει…όποιος ΘΕΛΕΙ ας με ακολουθήσει !!!

  Ο Θεός στον οποίο εσύ πιστεύεις .

  Τι σε παροτρύνει να πράξεις σε όμοιες περιπτώσεις ;

 119. Το αν διαπιστώσετε την αλήθεια είναι δικό σας θέμα , όμως η Αλήθεια στο πρόσωπο του Χριστού δεν διαπιστλωνετε με τον ορθολογισμό αλλά βιώνεται! Το » Ο Θεός μου ΜΟΥ διδάσκει να ομολογώ την πίστη μου στο

 120. Συνέχεια… να ομολογώ την πίστη μου στο Χριστό! Αντιφατικό με όσα υποστηρίζετε, αφού δεν είναι άλλος Ο Θεός από το Χριστό!! Ένας Θεός υπάρχει Τριαδικός μια ουσία μια θέληση ΟΜΟΟΥΣΙΟΣκαι όχι ομοιούσιος…

    • την όρεξή σας για εκδίκηση, τιμωρία και αιώνια βασανιστήρια. Η διακριτικότητά, ξερετε, δεν αποτελεί αμαρτία.

 121. Για μεν του «αγράμματους» σχολιαστές μας προτείνω την κάτωθι εικόνα:
  https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg

  Για δε τους «μορφωμένους» σχολιαστές μας προτείνω:
  Έρευνα: Το DNA των ΄Ελλήνων είναι αυτόχθονο και 50.000 ετών …
  https://www.diadrastika.com/2015/12/dna-ellinon-autoxthono-kai-50000-eton.html
  Μία εξέταση του μιτοχονδριακού τους D N A
  θα τα φέρει Ό Λ Α στο φώς!

  • ( https://goo.gl/images/MDQJh7 ) ειναι το ιδιο αποκαρδιωτική, λυπηρή και αποκρουστική με αυτη που δείχνετε και εσεις ( https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg ). Και οι δυο δείχνουν την κατάντια και οπισθοδρόμηση της Ελληνικής κοινωνίας. Δε χρειάζεται να ειναι ουτε αγράμματος ουτε μορφωμένος καποιος για να το καταλάβει αυτο. Μονο ένας κουτοπόνηρος αρνείται επιδεικτικά να παραδεχθεί την ομοιότητα. Όσο για το ντι εν έι, δεν βλέπετε που οι περισσοτεροι κωοι μοιάζουμε με ανατολίτες; Ουτε το Ελληνικο φως δε μας μαυρίζει – σκουρόχρωμοι, με μελανοχρωμα χείλη, απο κούνια. Ο εθνικισμός μαυρίζει στο Ελληνικο φως;

   • Σκούπισε και καμία φορά το καφέ σου μάτι… μπας και μπορέσεις να δεις καλύτερα!!!!!!!

    Όταν πρωτοεμφανίστηκαν 2.000 «Τουρκομογγόλοι»
    στα σύνορα της τότε Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
    (πριν 1500χρόνια),
    την Μικρά Ασία την κατοικούσανε 20εκατομύρια Έλληνες!
    Οι σημερινοί κάτοικοι της Κω μπορεί και πρέπει να έχουν κάποια γενετική ομοιότητα με τους Μικρασιάτικες «Ανατολίτες» αλλά
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με τους Μογγόλους Τουρκμάνους!!!!!!!!!

    • Στην φωτογραφία, να διευκρινιστεί για τους αφελείς έως χαζούς, το καφέ ματι προκειται για αυτο του νεοέλληνα πιστού χριστιανου (για το οποιο ολοι εδω μεσα κανετε τα στραβά μάτια). Αν τωρα ολοι εσεις οι πιστοί εχετε τη δυνατότητα να βλέπετε με αυτο το ματι (μακάρι να μπορούσα και εγω), τοτε ισως ενα μονοκυάλι να έδινε εναν πιο αριστοκρατικό τόνο. Εγω παντως με μονοκυαλι θα σας έπαιρνα στα σοβαρά. Σοβαρά.

 122. Αφήστε τα καφέ και τα μαύρα μάτια και η ιστορική αλήθεια καταδεικνύει ότι οι τουρκμάνοι μογγόλοι ήρθαν μετά τον 10 αιώνα στη μικρασιατική περιοχή όταν εκατοντάδες χρόνια προ Χριστού ανθούσε το αρχαίο ελληνικό πνεύμα στην περιοχή Ηρόδοτος (Αλικαρνασσός) Πυθαγόρας (Σάμος)…. Με γενοκτονίες, σφαγές με τις οποίες είναι γεμάτο το ποινικό τους μητρώο κατόρθωσαν να εκδιώξουν τους γηγενείς, ενώ πολλοί για να γλιτώσουν από τη μάχαιρα του αιμοσταγή βάρβαρου τούρκου εξισλαμίστηκαν! Γι’αυτό πέρα από τα 20 εκατομμύρια Αλεβίτες υπάρχουν και πολλοί Έλληνες εξισλαμισθέντες….

  • εχει τραυματίσει την ψυχούλα μου, ειναι πολυ δύσκολο να το ξεχάσω. Τα δικά σας τραύματα, που ασχολείστε συνεχεια με αιματοχυσίες, σφαγές και γενοκτονίες απο που προκύπτουν;

 123. Η απουσία των επιχειρημάτων στις τοποθετήσεις σας,
  αποδεικνύει το επίπεδο σας!
  Γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου στο κοράνιο και στα διδάγματα του διδασκάλου σας Μωάμεθ;
  Όπως:
  «σφάξτε τους απίστους και μέσα στα αιματοβαμμένα χώματα βιάστε τις γυναίκες τους!»

  • Παραπάνω δεν αναφέρεται ξεκάθαρα οτι όλες οι θρησκείες ειναι το ιδιο αναχρονιστικές, παράλογες και βάρβαρες; Μην ανησυχείτε, δεν ειστε μονο εσεις ανατολίτες σκοταδιστές.

   • Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία είναι αποκάλυψη! Ένας κενός τάφος υπάρχει του Ιησού Χριστού Θεού και Δημιουργού του ανθρώπου. Αγάπη και ελευθερία είναι οι έννοιες που την χαρακτηρίζουν! «Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν» …όταν έχεις δύο χιτώνες δώσε σε αυτόν που δεν έχει τον ένα…αγαπάτε τους εχθρούς σας …αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν!!

    • και εχετε μοιράσει την μισή περιουσία σας σε φτωχούς. Οσο για το ‘η ορθοδοξία δεν ειναι θρησκεια ειναι αποκάλυψη’, ακούγεται σαν σλόγκαν απορρυπαντικού.

 124. Ο μόνος διδασκαλος επι γης,
  με λόγια και έργα των ορθοδόξων Χριστιανών,
  είναι ο Ιησούς Χριστός (και ΌΧΙ ο Γιαχβέ!),
  Βλέπε το Κατά Ματθαίου 23,8.
  Ο δε μόνος διδάσκαλος επί γης των Ισλαμισμών,
  με λόγια ΚΑΙ ΕΡΓΑ είναι ο Μωάμεθ
  (Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ)
  Μ Η Π Ω Σ όποιος έχει την «μύγα μυγιάζεται;»

  • Ποιος σας ανέφερε το Ισλάμ και πετάτε κουτοπόνηρες εξυπνάδες; Ποιος εδω μεσα υποστήριξε, έστω και έμμεσα, το Ισλάμ ή κάποια αλλη θρησκεια; Ολοι εσεις οι πιστοί ειστε το ιδιο. Δε σας παιρνει καποιος την πρωτιά, μην ανησυχείτε. Μηπως θέλετε βραβείο; Μ Η Π Ω Σ;

   • Για δες που τα σταλινιστικά απομεινάρια της κοινωνίας, τώρα ζητάνε και τα «κουλτουριάρικα» ρέστα!
    Α Ι Σ Χ Ο Σ !
    Γιατί θέλετε να σβήσετε από την «μνήμη» σας ότι τα χειρότερα αντισταλινιστικά στοιχεία τα βρίσκουμε στις χώρες όπου εφαρμόστηκαν κατά κόρον οι ιδεολογίες του σταλινισμού;
    Γιατί δεν επιζητείτε να πάτε να ζήσετε σε μία σημερινή χώρα με σταλινικά πρότυπα;
    Γιατί προτιμάτε εσείς, όπως και οι τσιχαντιστές σας να πάτε να μείνετε σε ένα Ελληνικό-Χριστιανικό περιβάλλων (ενώ υπάρχουν πολύ πιο κοντά
    και πολύ πιο πλούσιες μουσουλμανικές χώρες);
    Τι κοινό σας ενώνει με τους Τ Σ Ι Χ Α Ν Τ Ι Σ Τ Ε Σ ;;;;;;;;;

    • ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!

    • Αριστεροί, ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες, φανατικοί χριστιανοί, εθνικιστές, κουκουεδες, ‘τσιχαντιστες’, ολοι το ιδιο επικίνδυνοι ειστε. Μην ανησυχείτε, δεν ειστε μονο εσεις. Τα πολλα θαυμαστικά και τα κενά στις λέξεις κάνουν την ερωτηση πιο σοβαρή;

 125. Για ποιον Ε ΛΛΗΝΙΣΜΟ θέλετε να μηλήσουμε ;
  Για τον Ελληνισμό Του Κολοκοτρώνη: «Φωτια και τσεκούρη στους προσκηνιμένους»

  http://www.onalert.gr/stories/poios-itan-o-nenekos-san-simera…fotia…tsekouri/26209
  Ή
  Για τον Ελληνισμό του Αθανάσιου Διάκου: «Πάτε κι’ εσείς και η πίστης σας μουρτάδες να χαθείτε… εγώ Γραικός γεννήθηκα … Γραικός θε να πεθάνω!»

  https://www.timesnews.gr/αθανάσιος-διάκος-για-δες-καιρό-που-δι/

 126. Εγώ μιγάς γεννήθηκα μιγάς θε να πεθάνω. Για ποιούς έλληνες. Η Κως είναι γεμάτη από αυτούς .Ο Διάκος προτιμούσε το καθαρό της φυλής του.Εσείς μολύνατε τους έλληνες γιατί προτιμάτε τα εισαγόμενα. Ο τουρισμός έκανε τη δουλειά του.Ξυπνάτε ρεεεεε.Ακούετε οι ίδιοι σας τι λέτε;

 127. Διέλυσαν την αγροτιά, ναυσιπλοΐα, βιομηχανία και ό,τι άλλο παραγωγικό θα είχε αυτή η χώρα με αντάλλαγμα τα χανουμάκια του τουρισμού και εσείς ξερογλύφατε ανεγκέφαλα και βρωμίσατε τον τόπο με μιγάδες.
  Τώρα που σας στείλανε τους Πακι…νούς
  σφίγγεται τον πισινό σας .Θυμηθίκατε και φωνάζετε είμαι Έλλην .

 128. Γιατί τέτοιος ρατσισμός κατά των Ελλήνων ρε παιδιά! Επί πληρωμή με υπογραφή Σορρος βέβαια! ΓΙΑ το τσιμεντένιο Σαυρό που κατέστρεψαν στη Μυτιλήνη επειδή ενοχλούσε τους μετανάστες που έκαναν μπάνιο και τόσα άλλα προσβλητικά για τη χώρα και το λαό που τους φιλοξενεί όσο κανένας άλλος ευρωπαϊκός δεν μιλάνε τα παπαγαλάκια του συστήματος! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ??? ΗΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΩΝ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΑΠΙ ΤΟΥΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  • μην ιεροσυλα μπερδεύεις τον προδότη Σόρο με τον νούμερο ενα πατριώτη Σώρρα. Εγώ τα παίρνω από τον δεύτερο και μάλιστα σε δραχμές.

 129. Ανοίξτε τα μάτια σας και τις ψυχές ΣΑΣ στο φως το αληθινό γιατί έρχεται μαύρο σκοτάδι με τα μυαλά που κουβαλάμε και, λειτουργούν διαπνεόμενα μόνο μέσω των αισθήσεων και των παθων, που κυριαρχούν επί της αθανάτου μας ψυχής!Δεν μπορούμε καν να δούμε καθαρά που έχουμε οδηγήσει τη χώρα και τους άσωτους εαυτούς μας! Ποιοι πολιτικοί, που φυσικά και έχουν ευθύνη! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ….!!!!!

 130. Χριστιανισμός, η τελευταία παγανιστική θρησκεία του μύθου, του ψεύδους και της υποκρισίας!
  ————————————————————
  Ο Θεός της Βίβλου έφτιαξε άντρα με χώμα από τη γη (χοϊκό) ονόματι Αδάμ και από το πλευρό του κατασκεύασε γυναίκα ονόματι Εύα, χρησιμοποιώντας αρσενικό DNA 44ΧΥ.

  Οι Αδάμ και Εύα γέννησαν δυο γιούς, ο ένας δολοφόνησε τον άλλο, γέννησαν τρίτο γιο και έτσι πολλαπλασιάστηκε το ανθρώπινο είδος χωρίς αιμομιξία.

  Η βάρκα του Νώε έσωσε περίπου 7,7 εκ. ζώα από τον κατακλυσμό που προκάλεσε ο πιο πάνω θεός, ανάμεσά τους και είδη που ταξίδεψαν από την Αρκτική και την Ανταρκτική στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι τους δεινόσαυρους, τους μαχαιρόδοντες και τα μαμούθ, μεταξύ άλλων. Συγκριτικά με το Queen Mary II, χωρητικότητας 4,309 ατόμων και τον Τιτανικό, χωρητικότητας 1,500 ατόμων, έκανε πολύ καλή δουλειά.

  Τέλος, παρθένα έμεινε έγκυος από άγγελο που εισήλθε προς αυτήν. Γέννησε ημίθεο ονόματι Χριστός, παρέμεινε παρθένα, γι’ αυτό αποκαλείται αειπάρθενος.

  Όλα τα πιο πάνω αποτελούν τη βάση του Χριστιανισμού, της τελευταίας παγανιστικής θρησκείας του μύθου, του ψεύδους και της υποκρισίας!

  • Ορθολογισμός και δαιμονική έπαρση σκορπίζουν την ανθρώπινη ψυχή και διάνοια

   ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!

   • και παραδέχεστε οτι ειστε οπαδός του παραλογισμού; Αφηστε, χαιρέκακα, εμας τους ορθολογιστές να σαπίσουμε στην κόλαση, και συνεχίστε να ζείτε, αυτεπάγγελτα, στον σκοταδισμό του παραλογισμού σας.

    • Μαύρη η νύχτα στα βουνά! Μιλάτε για αυτοσεβασμό όταν εσείς δεν σέβεστε την πίστη των άλλων και αλλοιώνοντας την ιστορικά άλήθεια ουσιαστικά τους «βρίζετε» μιλώντας για μύθο, ψεύδος, υποκρισία! ΑΝ παραλογίζεσθε εσείς δεν μπορείτε να το χρεώνεστε σε άλλους! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

    • Η αγνή ΟΡΘΌΔΟΞΗ πίστη προτάσσει όχι τη σωτηρία της ψυχής μας μόνο αλλά και του πλησίον, του κάθε συνανθρώπου μας ! Η εκκλησία προσεύχεται και για τους αντιδίκους και εχθρούς της γιατί είναι θεμελιωμένη στην άδολη ειλικρινή αγάπη και ελευθερία! Πολλοί αστοχριστιανοί πορεύονται λόγω της εκκοσμίκευσης ένα διαφορετικό δρόμο, Όμως αυτή είναι η διδασκαλία και η Παράδοση της γνήσιας Ορθοδόξου πίστης μας!

    • οι σωτήρες της καημένης τούτης χώρας ειναι οι παράλογοι, ανατολίτες, σκοταδιστές, εχουμε καθε δικαίωμα να σχολιάζουμε. Διαβάστε παραπάνω τα σοκαριστικά σχόλια των πιστών που υποστηρίζουν οτι εχθροί της χώρας και της θρησκείας ειναι η Δύση, οι διαφωτιστές και ο ορθολογισμός. Αν δε σας αντιμετωπίζει με κυνικό τροπο καποιος τι αλλου είδους αντιμετώπιση σας αξίζει; Αυτη με λογικά επιχειρήματα; Θεοτρελοι

    • πιστό παραπάνω, οπαδό και του παραλογισμού, εκτος των άλλων. Ειστε ολοι υπέροχοι. Ο ένας καλύτερος απο τον αλλον. Μικροί θεοί. Και ο,τι αλλος χαρακτηρισμός σας αρμόζει.

  • Αφήστε τους άλλους να πιστεύουν όπου θέλουν και μην απαξιώνετε το πιστεύω τους!!!!

   Επιμένετε δαιμονικά να συντηρείτε τον πόλεμο κατά της πίστης μας, με βάση και το προοίμιο του Συντάγματος, «εις τι όνομα της ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος..»! Όμως χάνετε τον καιρό σας! Ο ίδιος ο ιδρυτής της Ιησούς Χριστός είπε:» Πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν αυτής»!! Ξέρετε πόσοι και πόσοι αιρετικοί έχουν φύγει από τη ζωή και όμως η Ορθόδοξη πίστη παραμένει! Αυτό από μόνο του κάτι δηλώνει! Είμαστε πολύ μικροί πεπερασμένο ως και ξενοδοχούμενοι στον παρόντα κόσμο! Λίγος σεβασμός στην πίστη των άλλων σας χρειάζεται ως και γνώση της προσωρινότητας της κενοδοξίας και ματαιοδοξίας της πεπτωκυίας ανθρώπινης φύσης, που μας ωθεί στην θεοποίηση του εαυτού ΜΑΣ! Αφήστε τον καθένα να πιστεύει όπου θέλει! Κρατήστε ΔΕ για τον εαυτό σας τις φωταδιστικές σας απόψεις και μην προσβάλετε τους άλλους …

 131. «Καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα παίρνουν αντίδωρο από του Παπά το χέρι»

 132. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ!!! Ο ΚΕΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΟΜΟΙΩΣ ΕΝΑΣ! ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ!

 133. Το ότι ρωτάτε δείχνει αφενός τη σύγχυση στην οποία βρίσκεστε αφετέρου την έλλειψη θάρρους αλλά και πίστης να αναφέρετε το που εσείς πιστεύετε και αν όντως μπορεί να σας σώσει! Μία είναι Η οδός…..

  .

 134. Αξιαγαπητε, αυτοαποκαλουμενε ανατολίτη-σκοταδιστή-παράλογε πιστε.

  Το οτι προσπαθείτε να απαντήσετε ‘σοβαρά’, αποκαλύπτει αφενός τη σύγχυση στην οποια βρίσκεστε, κατα την οποια δεν μπορειτε να αναγνωρίσετε την ειρωνία, και αφετέρου την κουτοπονηριά σας που συνεχίζετε να αγνοείτε τα παραπάνω σχόλια στα οποια εχουν ήδη απαντηθεί οι κουραστικές και ανούσιες ερωτήσεις σας. Το γουέιζ παντως μου έβγαλε τη Ιερά – παν ιντέντεντ.

 135. Κρυφοκούκουλα αποφεύγετε να απαντήσετε στο ερώτημα εσείς ΠΟΥ πιστεύετε! Απλά εκ του ασφσλούς κατηγορείτε κάποιους που έχουν τη δύναμη και το θάρρος να ομολογούν αυτό που πιστεύουν! Από πότε δε το Ιησούς Χριστός Υιός Θεού Σωτήρ (ΙΧΘΥΣ) Είναι παγανιστικό;;;; Πλανάτε και πλανάστε…

 136. Πού να τολμήσουν! Δεν βλέπετε ότι αφινιάζουν και μόνο με το όνομα Ιησούς Χριστός! Είναι πλέον πασίδηλο βρίσκονται απέναντι γι’αυτό και η κριτική τους είναι δόλια ιδιοτελής και εμπαθής.

 137. Παιδιά αφήστε την προπαγάνδα και τον πόλεμο δεν ωφελεί σε τίποτα! Σεβαστείτε τα πιστεύω του καθενός ιδίως αυτών που δεν τα κρύβουν αλλά αντιθέτως τα ομολογούν.

 138. Δεν μπορούμε να καταλσβουμε γιατί κρύβεστε! Ενώ κάνετε πόλεμο και κατηγορετε για τα πίστη τους κάποιους συμπολίτες μας, εσείς δεν ομολογείτε τη δική σας ώστε να υπάρχουν κριτήρια επιλογής για τους υπολοιπους και όχι να κοκορομαχείτε!!! Το να μην απαντάτε σας ενοχοποιεί όσο αφορά τους πραγματικούς σας στόχους από τη στιγμή που οι άλλοι είναι ξεκάθαροι και ομολογούν την δική τους! Συγγνώμη αυτό λέγει η απλή λογική.

 139. Γιατι δεν αυτοαποκαλείστε κατευθείαν ‘Ιησους’ να ξέρουμε οτι εχουμε να κανουμε με θεομουρλο – αλλα κυριως βλάσφημο; Για ποια ‘κρυφοκουκουλα’ μιλάτε κυριε ‘Χωρίς ταυτότητα το παίζετε ό, τι σας συμφέρει’; Ποιος παπας δέχθηκε να σας βαφτίσει ετσι; Κουτοπόνηρε Τζιζους, πιστεύω στον ανθρωπο, αλλα ντρέπομαι μερικές φορές που άτομα σαν εσας τον αντιπροσωπεύουν. Οταν παραπάνω αυτοαποκαλειστε ανατολίτης, σκοταδιστής και παράλογος (όσοι δεν πιστεύουν, ας διαβάσουν παραπάνω) ειχα τουλάχιστον κάποιο σεβασμό για την ειλικρίνειά σας. Τωρα με το γέζους, απλα σας αγαπάω.

  • Βρε προβατόσχημε λύκε ποια Τζίζους και γέζους, όπως λέτε στον άνθρωπο πιστεύετε και αυτός είναι ο θεός σας δηλαδή ο εαυτός σας, που προφανώς ξεχειλιζει εγωκεντρισμό και φιλαυτία, ώστε να κρίνετε όσους έχουν ως Θεό τους τον Ιησού Χριστό! Δικαιωμά σας να πιστεύετε όπου θέλετε, δικαίωμα και των άλλων να πιστεύουν όπου θέλουν .

   • σας βγαινει αβίαστα ή κανετε μια μικρη προσπαθεια; Ο συνάδελφός σας, αυτοαποκαλείται ‘Ιησούς’, ανατολίτης, σκοταδιστής και παράλογος. Ισως να στρέψετε τον λόγο της αγάπης σας προς αυτόν.

 140. Εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε (ερευνώντας την αλήθεια επί γης) ...

  … τα διδάγματα και τα Βήματα Του (ΙΧΘΥΣ), βάση των μαρτυριών των μαθητών του κατά την διάρκεια των ημερών Του επί γης.
  Παγανιστικό είναι … όταν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την θρησκευτική αδυναμία των συνανθρώπων μας, θέλουν να μας το παίζουν εκπρόσωποι του Λόγου του Χριστού επί γης … κοινώς ΠΆΠΕΣ δίχως Μήτρα!
  «Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο Κεφάλεον23 εδάφιο 8»

  • Χάσατε το δάσος εστιάζοντας στο δέντρο! Ο δαιμονισμός που φαίνεται να σας διακατέχει και μόνο από την επίκληση του ονόματος του Ιησού, αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ομολογεί, που εσείς φαίνεται να μην επιτρέπετε, και η μεμονωμένη αναφορά σε χωρία του Ευαγγελίου, προσπαθώντας να εξυπηρετήσετε δόλιους σκοπούς και τη δική σας ερμηνεία, αντίθετα με συτή της επίσημου ορθόδοξης εκκλησίας μας, αποτελεί προφανώς κριτήριο για να συμπεράνει κανείς γιατί με τόσο μίσος και εμμονή προσπσθείτε να αποτρέψετε την ομολογία ως πίστη στον ένα και αληθινό Θεό Ιησού Χριστό ως Λυτρωτή και Σωτήρα των ψυχών ημών! Όχι κύριε δεν θα μας ενοχοποιήσετε για την πίστη μας! Εσείς κοιτάξτε τον εαυτό σας και συνεχίστε το ψάξιμο καιτην έρευνα σας! Δεν σας εμποδθζει κανείς..

 141. Πόσο μικροί είμαστε χωρίς Θεό και που οδηγούμαστε, ώστε να φθάνουμε να διαγράφουμε με τόσο εύκολο τρόπο όσα μέσω της Παράδοσης αλλά και των βιωμάτων τους, μας μετέφεραν οι πρόγονοι μας για την Ιστορία μας την Πίστη μας… και πόσο τυφλοί είμαστε ώστε να μη βλέπουμε το τι μας κληροδότησαν σε σντίθεση με το τι εμείς οι μικροί πολύξεροι και τέλειοι θεοί θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, μια κόλαση.

  • Ο αιμομικτικος κόσμος που ξεκίνησε απο τα παιδια του Ανταμ και της Ευας,

   στον οποιο ανήκουμε εμεις, ειναι μερος της παράδοσης στην οποια αναφέρεστε;

   • Ε, τι να κανουμε. Με τέτοια παράδοση και σεξουαλικο ιστορικό των προγόνων μας, η παράλειψη ενος ‘ε’ δικαιολογείται και συγχωρείται.

 142. Το προβλημα ειναι οι πιστοί εδω μεσα που θεωρούν οτι οι σκοταδιστές, ανατολίτες και παράλογοι ειναι αυτοι που θα σώσουν τη χώρα (διαβάστε τα σχόλιά τους πιο πανω που το μαρτυρούν ξεδιάντροπα). Το καταλαβαίνει αυτο κανεις εδω ή ανήκετε ολοι στις παραπάνω ανατριχιαστικές κατηγορίες;

 143. «ουδείς δύναται δυσι κυριοις δουλευειν,ή γαρ τον ενα µισησει και τον ετερον αγαπησει, ή ενος ανθεξεται και του ετερου καταφρονησει, ου δυνασθε Θεω δουλευειν και µαµωνα»
  Ο Χριστός μας, μας δίδαξε να μισούμε (ή να καταφρονούμε) τους υποκριτές.
  Και η δε Πρόγονοι μας, μας εδίδαξαν: « Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»
  Εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ που κάνει κάτι από αυτά στις ημέρες μου!
  Γι’ αυτό σας παρακαλώ να μην λερώνεται ούτε το όνομα του Χριστού μας, ούτε το όνομα των Προγόνων μας!

  • Εσεις, βλάσφημα, χρησιμοποιείτε σαν ψευδώνυμο το όνομα του Ιησού αντι για το όνομά σας. Οι γραφές δε λένε οτι ο Αδάμ και η Εύα έφτιαξαν τον κοσμο; Δηλ τα παιδια τους μεταξύ τους πολλαπλασιάστηκαν και αυτα με τον κρίνο; Και για 1000στη φορά αποδεικνύετε μόνοι σας την υποκρισία σας: αγνοείτε εντελως τα λόγια των γραφών, τα μεταφράζετε οπως θέλετε εσεις, οπως βολεύει τις ανάγκες σας και τις απόψεις σας. Κανενας δεν κανει ακριβως ο,τι λένε οι γραφές σημερα γιατι ανήκουμε στην Δύση, ειμαστε νομοταγείς ορθολογιστές και απόγονοι του διαφωτισμού. Ο,τι ακριβως εσεις πολεμάτε και μισείτε. Δεν τα κανετε γιατι δεν μπορειτε. Αλλα, οπως εχετε πει και πιο πανω, ονειρεύεστε μια ανατολίτικη, σκοταδιστική και παράλογη κοινωνια. Κουτοπόνηρε υποκριτακο.

 144. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ!!!
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ-ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ??
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

 145. Σας ευχαριστώ που για ακόμα μία φορά μου δίνεται την ευκαιρία να ενημερώσω τους αναγνώστες μας για τα κάτωθι:
  Λυσσαλέος οι υποκριτές και τώρα και ανέκαθεν, προσπαθούν να παρουσιάσουν τον θεό τους, τον Γιεχωβά κοινώς «μαμωνά» ως Πατέρα του Χριστού!
  Εάν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι θεωρούσαν τον Χριστό μας, έστω και κατά υπόνοια στις ημέρες τους, γιό του θεού τους Γιεχωβά, δεν θα τον σταυρώνανε ως τον χειρότερο εχθρό τους!
  Και τώρα ακόμη προσπαθούν «κουτοπόνηρα και υποκριτικά» να προβάλουν τα διδάγματα του Γιεχωβά τους, σε αντιπαράθεση με τα ξεκάθαρα Διδάγματα του Χριστού μας για να ισχυρισθούν τα ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ!
  Αναγνώστες μου: «Μη σκιάζεσθε στα σκότη,
  της λευτεριάς το φεγγοβόλο Αστέρι,
  της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει»

  • ‘Προς τον «Κουτοπόνηρο υποκριτακο»‘; Απαντάτε και στον εαυτό σας τωρα;

   Το οτι προτιμάτε ανατολίτες, σκοταδιστές και παράλογους πιστούς/πολίτες, προκειται για δίκη σας σοκαριστική παραδοχή (διαβαστε τα παραπάνω σχόλια του, βλάσφημα αυτοαποκαλούμενου, Ιησού).

   • Γιατί φίλε μου, σαν να δαιμονίζεσαι, όταν κάποιος γράψει κστι που έχει σχέση με το Χριστό και σου βγαίνει σε ειρωνία και ψυχοσυναισθημστικό εγκλωβισμό ώστε να απαντάς βγαίνοντας εκτός θέματος;πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα;

    • που βλάσφημα αυτοαποκαλείται ‘Ιησους’ και σοκαριστικά θελει ανατολίτες, σκοταδιστές και παράλογους Ελληνες πιστούς/πολίτες; Και αφήστε τους δαιμονισμένους, τις μπάλες και τις ψυχαναλυσεις.

 146. … μέσα σε μία Δημοκρατία είναι η ορθή ενημέρωση των Συμπολιτών μας !
  Είναι τυχαίο που το σύνολο των ΜΜΕ είναι στα χέρια ολίγων συγκεκριμένων «συμφερόντων»;
  Προβληματίστε και οπλίστε τους αναγνώστες μας , ενόσω ακόμα σας παρέχεται αυτή η δυνατότητα (με πρακτικά ιστορικά επιχειρήματα)!

  • με τους ανατολίτες, σκοταδιστές και τον παραλογισμό που παθιασμένα υποστηρίζετε με τα σχόλιά σας παραπάνω;

 147. ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕ ΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ! ΟΥ ΦΟΒΗΘΗΣΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤ’ΕΜΟΥ ΕΣΤΙ! ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ!! ΣΚΛΗΡΟΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ! ΚΥΡΙΕ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣΨΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ!

   • Ρε φίλε, γιατί συνεχίζεις να κολλάς με έννοιες όπως Ιησούς, Ανατολίτης…… Κανείς δεν συτοκαλείται έτσι, ειδικά ΙΙησούς, από ότι διαβάζουμε στα διάφορα σχόλια, πηγαίνετε παρακάτω αν έχετε κστι ουσιαστικό διαφορετικά μην ανακυκλώνετε μια ανουσια αντιπαράθεση!

   • Τί πρόβλημα έχετε με τους σνστολίτες; Δηλαδή οι δυτικοπληκτοι που κστέστρεψσν και φτωχοποίησαν τη χώρα είναι καλύτεροι; Δεν νομίζω!

   • Οταν ο πιστός, και φίλος σας, αυτοαποκαλείται ‘Ιησούς Χριστός Υιός Θεού Σωτήρ‘ και υποστηρίζει οτι εχθροί της Ελλάδας και της θρησκείας ειναι οι Δυτικοί, οι διαφωτιστές και οι ορθολογιστές, εχουμε καθε δικαίωμα να κοροϊδεύουμε τον συγκεκριμένο Ανατολίτη, σκοταδιστη και παράλογο εχθρό της σύγχρονης κοινωνίας. Αυτη ειναι η ουσία.

 148. ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ! ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ!

 149. Και σταματήστε να τρώτε το αλεύρι του σιταριού με 15% γλουτένη που σας το ταΐζει εδώ και 88χρόνια ο «εθνάρχη» σας!
  Τ Υ Χ Α Ι Ο που κανένας δεν τολμά να σας μιλήσει για τι Σίβυλλες:
  Η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας περί της Δευτέρας …
  http://www.skarlakidis.gr/el/books/…/25-2012-09-08-10-52-58.html
  Τ Υ Χ Α Ι Ο που η Αγία Αικατερίνη με την αναφοράς της και μόνον στις Προφητείες των Σιβύλλων
  αποστόμωσε 50 δεινούς ρήτορες της εποχής της το 304 μ.χ. και οδήγησε 150 Ρήτορες της εποχής της, που πίστεψαν στον Ιησού Χριστό να μαρτυρήσουν δια πυρός.
  Αέναη επΑνάσταση: Η Αγία Αικατερίνα και η συνομιλία της με τους 50 …
  http://www.sophia-ntrekou.gr/2016/11/50.html

 150. Το ότι αποστρέφεσαι τον Ιησού είναι επιλογή σου και δικαίωμα σου!

  Προσβάλεις το ίδιο το άτομο σου όταν βάζεις στο στόμα του Χριστού λόγια τα οποία ουδέποτε αναφέρονται…

  Πουθενά δε γίνεται καταγεγραμένη αναφορά στην Κ.Δ. από τον Χριστό γιά Αδάμ και Εύα, περί Νώε κτλ.

  Ο Χριστός δεν είναι Π.Δ.

  Όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο πολύ απλά, μιλούν χωρίς να έχουν διαβάσει ή σκόπιμα τα λένε για να πλανήσουν και άλλους .

  Όσο αφορά τη δυτική αναγέννηση από την οποία αντλείς εσύ το φως σου,και αυτό δικαίωμα σου είναι, μη φρίττεις όμως με όσους δεν βρίσκουν μέσα στην ύπαρξη τους τον εξελιγμένο απόγονο της μαϊμούς.

  Η φράση «μύρισε τον κρίνο «είναι ξεπερασμένη. Το λέγανε κάποτε όταν ακόμα οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να διανοηθούν μια γονιμοποίηση εκτός επαφής .Η τεχνολογία σήμερα την καθιστά εφικτή.

  Σκέψου πόσο προχωρημένη θεϊκή τεχνολογία έκανε τη σύλληψη της Παναγίας εφικτή,που δεν μπορεί να την διανοηθεί νους σου !!!!!

 151. Ανώνυμη περήφανη σκοταδιστρια και πολέμια της δυτικής αναγέννησης, (1/2)

  Κόβετε και ραβετε τόσο ξεδιάντροπα, που τελικά σας θαυμάζω. «Ξεπερασμένη;» όλη η υποκρισία, για την οποία μιλάω εδώ μέσα, την αποδεικνύετε σε μια μόνο δικη σας πρόταση.

  Ο Χριστός ξεκάθαρα αναφέρει την παλαιά διαθήκη και την οποία αποδέχεται γιατί ‘πρόκειται για τον λόγο και τις εντολές του Θεού’, και ισχυρίζεται πως ‘θα τα τηρήσει μεχρι και την τελευταια λέξη’ (Ιωάννης 10,35 – Ματθαίος 5,18/15,3 – Μάρκος 7,13).
  Κοιταχτε, και το άιφον 2 είναι βελτιωμένη έκδοση του πρωτου, αλλά και τα δύο παραμένουν προϊόντα της απλ.

  Ο λόγος που κατέφυγαν στην θεία εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν επειδή οι γυναίκες θεωρούνταν βρώμικες, όπως φυσικά ισχύει και σήμερα. Έχετε δει ποτε γυναίκα σε ιερό;

 152. Ανώνυμη περήφανη σκοταδιστρια και πολέμια της δυτικής αναγέννησης, (2/2)

  Τωρα που το λετε ομως, ισως και το αστέρι της Βηθλεέμ ηταν το πρωτο γκουγκολ μαπς, ο γάιδαρος το αυτοκίνητο, τα χνώτα των ζώων το αερόθερμο, τα οράματα το σκαιπ, τα αργύρια τα μπιτκοινζ, η προσευχή η αλεξα, οι 12 αποστολοι τα φραντσαιζ, το μάννα τα ντελιβεριζ, και τα πλευρά του Αδάμ τα μπάρμπεκιου ριμπζ. Έχετε επισης αναρωτηθεί αν ο κρίνος (εμφανισιακά το πιο φαλλικό, ερμαφρόδιτο και σεξουαλικο άνθος) πρόκειται από τα πρωτα τρολαρισματα προς τους αμνούς; Άλλη μια πρωτιά των ιερών κειμένων.

  Όταν χρησιμοποιείτε το όνομα το Χριστου σαν όνομα δικό σας, πόσα πατερ ημών πρέπει να πείτε για να ξεπλύνετε την βλασφημια-αμαρτία;

  Κανένα πρόβλημα με τη θρησκεία. Εσάς κοροϊδεύω, την υποκρισία σας, τις κουτοπόνηρες προσαρμογές σας και τις επικίνδυνες αντιλήψεις σας. Αναρωτιέμαι, ο Δαρβίνος σε ποια κατηγορια θα σας έβαζε;

  Παιδια, έστω και ένας να με υποστηρίξει μερικώς;

  • Εάν θέλεις να σε συμπαρασταθώ;
   Να ακούεις την φωνή μου !
   Σήκω από ‘κει που κάθεσαι !
   Και κάτσε (εκεί που ονειρεύεσαι τα μάλα) !

    • Παντως φίλε και εσύ έχεις κολλήσει! Γιατί τόση αντιπαράθεση, που άραγε οφελεί! Ας κοιτάξουμε λίγο περισσότερο μέσα μας, όλοι…

    • και χαίρομαι ιδιαίτερα που οχι μονο την εχετε πετύχει με τον εαυτο σας, αλλα εξωτερικεύετε τις ομοφυλοφιλικές σοδομιστικες σας τάσεις με το μέσο της τέχνης. Bravo. Bravo.

   • Το πραγματικό πρόσωπο του χυδαίου και σοδομιστη πιστού. Το νούμερο ενα, ζουμερό κρέας για τα αιώνια καζάνια. Το κομπι το μπιφ της κολάσεως. Ετσι μπραβο.

 153. ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ! ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΥΠΟΦΈΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!

 154. ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ! ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΥΠΟΦΈΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!

 155. ….λύπη για την πνευματική σας κατάντια.
  Δεν έχετε να προσφέρετε δυστυχώς απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!

  • στα ‘επιχειρήματά’ σας. Θα την χρησιμοποιω και εγω απο εδω και πέρα οταν δεν θα εχω τι να απαντησω. Θα βάζω και κεφαλαία που και που, που ξεκάθαρα θα δηλώνουν με στόμφο μια κίβδηλη αυτοικανοποίηση και μια ανυπόστατη σιγουριά. Να, σαν τις δικές σας.

 156. Θα ήθελες πολύ να ήσουν σύγχρονος δυτικός στη σκέψη σου.

  Απέχεις όμως παρασάγγες.

  Οι σημερινοί δυτικοί δεν ασχολούνται με το δικό σου είδος .

  Ο τρόπος με τον οποίο διαλέγεσαι δεν έχει τίποτε το κοινό με το σημερινό τρόπο διαλόγου της δύσης.

  Στο λέω αυτό ως άτομο, το οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δύση, την οποία θέλεις εσύ να έχεις ως πρότυπο σου.

  • Τα σοκαριστικά σχόλια και πιστεύω (θρησκευτικά και κοινωνικα)

   των πιστών συμπολιτών μας εδω μεσα τα διαβάσατε; Ειναι ολα παραπάνω (αυτα που αυτοαποκαλούνται ανατολίτες, σκοταδιστές και παράλογοι). Αν και κανετε πως δεν τα βλέπετε, πηγαίνετε κρυφά και διαβαστε τα. Θα αναφέρω μονο το πιο πρόσφατο, αντιπροσωπευτικό της λεπτής τους της ποιότητας, ‘Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους’. Αυτα λεει ο σύγχρονος Έλληνας πιστός, τον οποιο σοκαριστικά υποστηρίζετε, γουέστερνέρ μου εσυ.

 157. Αλλα πρεπει να με παραδεχθείτε. Εχετε γίνει, εξ αιτίας μου, καλτ φιγκιουρ εδω μεσα, με τεράστιο φολογουινγκ. Ουτε ενας επικριτής δεν υπαρχει. Τους εχετε μαγέψει ολους με τον σαγηνευτικό λόγο σας. Μεχρι και θανατική απειλή δέχθηκα εκ μέρους σας. Εχετε μεταλλαχθεί στον Τσαρλς Μάνσον της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Παρακαλώ.

  • «προσκυνημένα πτώματα»
   που θέλετε και λόγο ύπαρξης ως Έλληνες

   • και απο την αλλη μας αποκαλείτε πτώματα. Αποφασιστε επιτέλους, μας εχετε μπερδέψει με τον μακάβριο λόγο σας.

 158. Μήπως σαλέψανε τα μυαλά σας! Είστε σοβαροί να ανακυκλώνεται μια ανούσια κόντρα που τελικά ικανοποιεί μια κρυμένη εγωπάθεια! Υπσρχουν πιο σοβσρά πράγμστα νομίζω να σσχοληθεί κανείς.

  • στην επισήμανση οτι ενας πιστός, σύγχρονος Έλληνας πολίτης, θεωρεί εχθρό της χώρας τη Δύση, τους διαφωτιστές και τον ορθολογισμό, αυτοαποκαλείται Ιησους, και απορρίπτει την εξέλιξη των ειδών; Συμφωνώ ομως, ισως να υπάρχουν πιο σοβαρά πραγματα να ασχοληθεί κανεις. Να μάθει ορθογραφία, για παράδειγμα.

 159. Όντως αποδεικνύετε την κρυ(μμ)ένη ( εκ του κρύ(β)ω) εγωπάθειά σας μέσα από την προβαλλόμενη υποτιθέμενη ευρυμάθειά σας ! Τώρα για το ότι κάτι τρέχει με εσάς και το όνομα Ιησούς είναι αντιστρόφως ανάλογο με αυτό που υποστηρίζετε και την ειρωνία που ξεχειλίζει των σχολιασμών σας γιαυτό είναι και εύκολο να εντοπιστούν!

  • Με την τελευταία σας πρόταση σκέφτηκα πως τελικά ίσως να υπάρχει ελπίδα. Υποψιαζόμουνα εδώ και μέρες ότι εσείς η ίδια γράφετε και τα υποστηρικτικά (εξίσου φριχτά, αλλά πιο χυδαία) σχόλια κάτω απο τα δικά σας, και μάλλον είχα δίκιο. Που σημαίνει ότι ίσως δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσάς, όπως αρχικά φοβόμουν.

 160. συγχαρητήρια για την (μια) διόρθωσή σας, αν και η ανάλυση ήταν εντελώς περιττή. Για ποιά ευρυμάθεια μιλάτε (και επομένως, εγωπάθεια); Ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο για εμένα; Απο πότε κάποιος που ξέρει βασικούς κανόνες ορθογραφίας θεωρείται ευρυμαθής; Στο γυμνάσιο διδάσκονται. Οι απλές υποδείξεις των απόψεών σας, θεωρείτε πως και αυτές αποτελούν προβολή ευρυμάθειας; Ισως εχετε γενικότερο προβλημα με τα Ελληνικά σας, αλλά νομίζω η πιο πιθανή εξήγηση είναι η κουτοπονηριά (μπορεί και τα δύο). Η χρήση του ‘Ιησού’ σαν ψευδώνυμο απο εσάς, θεολογικά αποτελεί βλασφημία (ιατρικά, δεν ξερω). Σαν φανατική πιστή θα έπρεπε να το ξέρετε. Φυσικά δε χρειάζεται να είσαι ο Σέρλοκ να τα εντοπίσεις. Αφού όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα υποστηρίζουν τις σοκαριστικές παραδοχές σας, τις θανατικές απειλές, τα παράλογα και σκοταδιστικά σας σχόλια.

  • «Μεγαλύνει η ψυχή μου τον Κύριον και ηγαλλίασε το πνεύμα μου επί τω Θεώ τω σωτήρι μου»! Άσε ρε φίλε να έχει ο καθένας την άποψή του, την ομολογία του , την πίστη του! Τι είδους φασισμός κεκαλυμμένος υπάρχει και μάλιστα με δημοκρατικό μανδύα! Μετά πσρεξηγείστε, όταν ωθείται τους άλλους να μιλούν για τσεκούρια και προσκηνημένους!

   • υπέρ μιας ‘ανατολίτικης και σκοταδιστικης’ Ελλάδας, και μιας χώρας του ‘παραλογου’, καθώς και τις συγκινητικές θανατικές απειλές σας (για τις οποίες, λέτε, φταίω εγω!). Ειστε. Απλα. Θεά.

  • Γιατί παραξενεύεστε που οι περισσότεροι ψηφίζουν κ. Λουκά, που ουσιαστικά ονοματοδότησε το αρρωστημένο σας μυαλό και η φασιστική σας νοοτροπία να επιβάλλετε στους άλλους τη δική σας άποψη, λόγω του αλάθητου αλλά και της υψηλής μόρφωσής σας!!! ΗΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ????,

   • Η υπόδειξη αυτων που εχετε γραψει εδω μεσα, δηλ. των φριχτών και ακραίων

    απόψεών σας, των θανατικών απειλών και των χυδαίων ύβρεων (δεν εχουν καμια σχεση με θρησκεια αυτα: ειστε ελεύθερη Κυρα Λουκα να πιστεύετε σε ο,τι θέλετε, να προσκυνάτε παντόφλες, να φιλατε λείψανα), για εσας αποτελεί επιβολή απόψεων, αρρωστημένο μυαλό και απόδειξη αλάθητου και υψηλής μόρφωσης; Και ο φασισμός κυρία μου ειναι φασισμός. Δεν υπαρχει καλύτερη και χειρότερη μορφή. Αυτη η γενικότερη σύγχυση που σας διακρίνει ειναι και το κυριότερο προβλημα της σύγχρονης Ελλάδας. Γιατι συχνα τελειώνετε τα υπέροχα μηνύματά σας με ουρλιαχτά, πολλα ερωτηματικά και θαυμαστικά; Μας διασκεδάζετε αρκετα με τα υπόλοιπα, δεν χρειάζονται οι θεατρινισμοί.

 161. Εάν δεν προϋπήρχαν οι εφαρμοστές του
  «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»,
  σήμερα δεν θα υπήρχε καμία δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης των οποιονδήποτε απόψεων!

  • Με βάση τα σχόλια κάποιων όντως προσκηνημένων ψυχή τε και σώματι, αρχίζω να πιστεύω ότι έχετε δίκιο.

   • με βάση τα σχόλια των περισσότερων εδω μεσα αρχίζω να πιστεύω οτι όντως είναι αδύνατον να προερχόμαστε απο τα νοήμονα όντα που ειναι οι πίθηκοι.

 162. Μίλησε το νεότουρκο-τζιχαδιστικο-σταλινιστικο-καταστάλαγμα:
  Και τι είπε;
  Ζήτω η Δύση!
  Κατά τα άλλα
  «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ίδιο Συνδικάτο !

 163. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

  • ποιό ακριβώς μέρος του πολυσχιδή χαρακτήρα σας σάς παροτρύνει να φωνάζετε ‘φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους’; Το αγράμματο ή αυτο με την τεράστια παιδεία σας;

 164. Μικρόψυχε σταλινιστή μορφωμένε θεέ ζήσε στον κόσμο σου και στις ιδεοληψίες σου και μην τον ενοχλείς…

  • Εγώ κυρία μου σας έβρισα; ‘Μικροψυχος’; Που κοροϊδεύω μια που ονειρεύεται μια ‘ανατολίτικη Ελλάδα σκοταδιστών και παραλογων’; ‘Ιδεοληψίες’; Που απλα υποδεικνύω τα φριχτά σας σχόλια και τις επικίνδυνες απόψεις σας για μια σύγχρονη κοινωνια; ‘Θεούλης’; ’Εσεις κυκλοφορείτε με το όνομα ‘Ιησους’, εγω ειμαι ο θεός; Εσεις ειστε η θεα. Και γιατι αυτη η εμμονή με την μόρφωσή μου; Εχω κανει την παραμικρή έμμεση ή άμεση αναφορά; Είπαμε, τα δείγματα καλής ορθογραφίας δεν αποτελουν απαραίτητα προϊόν καλής μόρφωσης – μια τεραστια και παθιασμένη εθνικίστρια σας και εσας θα επρεπε να το ξερει αυτο. Αν τωρα εσεις ειστε τόσο κομπλεξική με τη δικη σας μόρφωση (ή την έλλειψή της), αυτο ειναι δικό σας προβλημα. Επειδή λοιπόν ζείτε στην ιδια κοινωνια που ζω και εγω, εχω καθε δικαίωμα να σας ‘ενοχλώ’.

    • την καταστέλλετε σε περίοδο νηστείας; Με προσευχή;

  • Δυτικόπληκτε , εγωτικέ, παραμορφωμένε και ιδεοληπτικέ σταλινιστή φασίστα άφησε τα κ. Λουκά και τα γκρίκλις και βρες κανένα λουκάνικο να βολευτείς μπσς και βρεις τον εαυτό σου και δεν ενοχλείς τους άλλους.

   • η εμμονή σας με τους φαλλούς ειναι διασκεδαστικότατη, αλλα καθολου περίεργη. Μια πιστή που χυδαιολογεί ειναι σχεδόν το ιδιο αστεια με αυτην που δεν εχει ιδέα τι σημαινει ‘γκρικλις’ αλλα χρησιμοποιεί τη λέξη ετσι και αλλιως, για να ‘προσβάλλει’ με αποτυχημένη εξυπνάδα. Να ζητήσετε διπλή κοινωνια για να ξεπλυθεί το βρωμικο στοματάκι σας. Θεα. Θεα.

    • Ηθικολογείς όταν ζοριστείς και το πσίζεις υπεράνω αλλά είπαμε δίνειςδίκιο στους παραπάνω που μιλούν για φωτια και τσεκούρι γιαυτο κσι είσαι πολύ πιο επικίνδυνος! Απορρίπτεις την ορθόδοξη πίστη σλλλα όποτε σε συμφερει υποκριτικά και ειρωνικά μιλάς για θεία κοινωνία! Δαιμονικό ταγκαλάκι ύπαγε οπίσω μου η δύναμή σου είναι η ειρωνία και η υποκρισία σου και πάνω σπό όλα το θεοποιημένο εγώ σου.

    • Και κυριως ποτε μίλησα για τον εαυτο μου; Φυσικα διασκεδάζω με τις βρισιές σας – δεν θίγομαι ηθικά. Απλα κοροϊδεύω μια πιστή, που αναφέρεται σε φαλλούς και σοδομισμό, ή μηπως ειναι και αυτα εργαλεία της αγάπης την οποια αντιπροσωπεύετε; Αυτες οι υποδείξεις για εσας ειναι χειρότερες απο τις θανατικές απειλές σας; Μα και για την κοινωνία της φυσικα αναφέρθηκα ειρωνικά – η υποκρισία εδω απο την μεριά μου ποια ειναι; Γράφετε τα χυδαία και μετα σταυροκοπιεστε και κοινωνατε. Ποιος ειναι ο υποκριτής; Για το ‘θεοποιημενο εγω’ θα σας συμβούλευα να μην γράφετε τόσο υστερικά, για να βγαινει λιγο νοημα.

 165. Βρες κανένα ομοϊδεάτη σου ισλαμοφασιστή να σε παρηγορήσει και μη ζαλίζεις με τις ιδεοληπτικές σου εμμονές και τον αριστερόστροφο φασισμό σου! Κοντεύουν οι μερες σας….

  • ΄ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΙΑ’ νομιζω η κα Λουκα εδω μεσα, φαινομενικά, θα ηταν καλη υποψήφια για το καλούπι που σκεφτήκατε.

   Αυτη εδω μεσα ονειρεύεται μια ‘ανατολίτικη και σκοταδιστική κοινωνια’ (δικά της λόγια), αλλα δε νομιζω οτι τελικα θα με παρηγορούσε. Μαλλον θα καταλήγαμε σε ασυμφωνία χαρακτήρων. Αφηστε που η εμμονή της για φαλλούς και λουκάνικα καταντάει λιγο ντροπιαστική.

 166. Πονηρέ άπιστε αριστρόστροφε διαφωτιστή που χρησιμοποιείς κατά το δοκούν την πίστη μας γιατί απορείς που καίγεσαι, αφού βάλεις την φωτιά κατηγορώντας τους άλλους!

  • Οχι, τις φωτιές της κολάσεως, εκδικητικέ, χαιρέκακε και αιμοδιψή πιστε, δεν τις εχω νιώσει ακομα.

   Νομιζω, προς το παρόν, ειναι οι καλοπροαίρετες δικές σας, απο τις φωτιά-και-τσεκούρια απειλές σας. Τι μανία επισης ειναι αυτη με την, πραγματικά προσβλητική, ‘αριστερη’ κατηγορια; Ολοι ακροδεξιοί ειστε εδω μεσα;

 167. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΆΠΙΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;;;;; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ….

  • Αμαν πια, πειτε τα κα Λουκα. Εμεις θα γιατρέψουμε αυτόν τον άρρωστο κοσμο τους με φωτιά και τσεκούρι, και θα τον μετατρέψουμε, οπως είπατε παραπάνω, σε εναν κοσμο ανατολίτικο, σκοταδιστικό και παράλογο. Εξω η διαστροφή και η ανωμαλία τους με τα λουκάνικα και τον σοδομισμο τους (οχι, περίμενε…).

 168. Ευρυμαθέστατη κυρία Λουκία ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο όπως μάλλον νομίζετε με βάση το δαιμονικό σας μυαλό! Τα παραμυθάκια σας αφήστε τα για τα παιδάκια σας κσι τους ομοϊδεάτες σας! Καλό βράδυ

  • Οι αναφορές της πιστής, σε φαλλούς, λουκάνικα, σοδομισμο, φωτιά και τσεκούρια, για μια ανατολίτικη, σκοταδιστική και παράλογη κοινωνια ειναι ολα γραμμένα παραπάνω, δημοσιευμένα απο την ιδια. Μπορει η κουτοπονηριά σας να διασκεδάζει, αλλα η ευγένειά σας εντυπωσιάζει: καλη νύχτα και σε εσας.

 169. Τα καφεεεεε μάααααατια σου
  Όταν τα βλέπω με ζαλίιιιιιιιιιιζουνε
  Την καρδία μου συγκλονίιιιιιιιιιζουνε….

  • Ολα μεσα απο τη ζωη βγαλμένα. Το καφέ ματι που λετε εχει απαθανατιστεί εδω και καιρο, προκαλώντας ακριβως τα ιδια συναισθήματα.

   https://goo.gl/images/MDQJh7

 170. ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΌ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΊ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ! ΧΑΝΕΤ Ε ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ.

  • Κυρια μου, ποιος ειναι αριστερός και ποιος μιλαει για τον εαυτο του;

   Αλλα για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζι σας. Ας κανουμε ενα διάλειμμα. Θα πρεπει να ειναι εξοντωτικό να μιλάτε συνεχεια για λουκάνικα, σοδομισμο, απειλές και για την προώθηση μιας σκοταδιστικής κοινωνίας (όλες δικές σας παραδοχές παραπάνω). Θα ήθελα και εγω μια περίοδο ‘νηστειας’ απο το ξεσκεπασμα της χυδαιότητας και υποκρισίας σας. Κατι σαν ακροδεξιό ντιτοξ. Και κυριως μη φωνάζετε, θα πάθετε τιποτα.

 171. Αχ αυτή η ταπεινοσχημία σας και η υπεροψία σας ρε παιδιά οι συμβουλές σας και τα πτυχία σας! Δεν αλλάζετε γειτονιά να τα πείτε κσι σε άλλους!

  • που τα είδατε όλα αυτά εδώ μέσα; Αυτό είναι το συμπέρασμά σας από την απλη υπόδειξη των φριχτων παραδοχών της πιστής που ονειρεύεται μια κοινωνία ανατολίτικη, σκοταδιστικη, παράλογη, με αίμα και τσεκούρια, και χυδαιολογει τόσο που θα κοκκινιζαν οι εικόνες που φιλαει; Το πρόβλημα είναι η κουτοπονηρια σας που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ποιο είναι το πρόβλημα.

 172. Εγώ δεν επιτρέπω στο «Ελληνικό Σύστημα»
  Το οποίο εγώ πληρώνω,
  να περνά στην διδακτέα ύλη του σχολικού βιβλίου του παιδιού μου
  την «ΠΑΡΑΦΎΣΗ» ως «ΦΎΣΗ» και την «ΦΎΣΗ» ως «ΠΑΡΑΦΎΣΗ» μέσου του 3ου Φύλου
  αφενός
  και αφετέρου
  εάν θέλουν την διδασκαλεία μίας «Πανθρησκείας» με προκαθήμενο τον «αυτοαποκαλούμενο αλάθητο Πάπα»,
  να μπουν τουλάχιστον στην διαδικασία της σύγκρισης των εκπροσώπων των επί γης,
  όπως π.χ. Έργα και λόγια του Μωάμεθ με τα λόγια και Έργα του Χριστού,
  για να καταλάβουμε και εμείς τέλος πάντων
  ποιος είναι αυτός ο ΚΟΙΝΟΣ θεός αυτής της «ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ»!!!!!!

  • Που οφειλονται το θεϊκό σας παραλήρημα και η πλήρης σύγχυση; Δεν κανετε ενα μπρέικ καλυτερα; Απο εκει που μας κανατε να γελάμε (και να φρίττουμε), θα μας κανετε να σας λυπόμαστε; Δεν μας λυπάστε;

 173. Η μεγάλη επιτυχία του αντιδίκου κοινώς αντίχριστου είναι να κάνει τους άνθρώπους να πιστεύουν ότι δεν υπσρχει, ενώ ήδη είναι ανάμεσα μας! Η απάνθρωπη και ανάλγητη κοινωνία στην οποία ζούμε είναι το αποτέλεσμα της αποστασίας του ανθρώπου από το Θεό Δημιουργό! Το κενό που δημιουργείται καλύπτεται από τον αντίδικο με τραγικές συνέπειες για τον άνθρωπο, που αντικαθιστά το Θεό με τον εαυτό του. Όπου αντιλαμβανόμαστε παρόμοιους μικρούς «θεούς» ας απομακρυνόμαστε και να μη συνδιαλεγόμαστε. Τι κοινό μπορεί να έχει το φως με το σκοτάδι;

  • Με το «εσεις» φυσικα αναφερόμαστε στις εμμονές σας με τους φαλλούς, τα λουκάνικα, τον σοδομισμό, τα αίματα, τα τσεκούρια, τα πτώματα, τις θανατικές απειλές, την προώθηση μιας /ανατολίτικης/σκοταδιστικής/παραλογης κοινωνίας. Η δικη σας συμπεριφορά ειναι αποτέλεσμα κάποιας άλλης αποστασίας;

 174. Μα φυσικά ότι κοινό έχετε εσείς με την αγάπη του Μωάμεθ του με τον "γκιαουρ"

  Μα φυσικά ότι κοινό έχετε εσείς με την αγάπη του Μωάμεθ προς τον «γκιαουρ»:
  «Σφάξε τον γκιαουρ
  Και μέσα αιματοβαμμένο χώματα του σφαγιασθέντος
  Βίασε την γυναίκα του!»

  • Σας παρακαλώ κυρια μου, σουλουπώστε τις σκέψεις και τις ‘προσβολές’ σας,

   πριν τις δημοσιεύσεις τους. Το φως και το σκοτάδι δεν εχουν κανενα κοινο. Εσεις με την αγάπη επισης κανενα κοινο. Ο Μωάμεθ μισούσε τους αλλόθρησκους. Επομενως, με μαθηματική επαγωγή, αφου εφαρμόζετε (κουτοπόνηρα και χαζά) την ιδια ερωτηση, εννοείτε οτι και εγω με το μίσος του Μωάμεθ δεν εχουμε κανενα κοινο. Επισης, ενω εγω υποδεικνύω τον φριχτό και μακάβριο λόγο σας, εσεις αναφέρεστε στον φριχτό και μακάβριο λόγο του Μωαμεθ. Άθελά σας, παρουσιάζετε τον παραλογισμό, την βαρβαρότητα και τις ομοιότητες των θρησκειών (ή, πιο συγκεκριμένα, πώς οι κουτοπόνηροι πιστοί τις εκμεταλλεύονται και τις προσαρμόζουν ανάλογα με τις ορέξεις τους) καθώς και την απόδειξη της ανατολίτικης αισθητικής σας (ονειρεύεστε μια ανατολίτικη κοινωνια – δικα σας λόγια). (Το θαυμαστικό στον ‘βιασμό της γυναίκας’ σάς ξέφυγε;)

   • Επειδή δεν μπορείτε το αποκαλυπτικό έργο του Χριστού επί της γης (βλέπε επί τη ευκαιρία και τα έργα των 12 Σιβύλλων),
    να μας το «πασάρετε» ως Θρησκεία,
    θα σκάσετε από το κακό σας!
    Οι ομοιότητες σας με τον Μωάμεθ είναι μεγάλες:
    – Ο Μωάμεθ υπήρξε το Πρότυπο Σφαγής πάνω από 270εκκατομύρια συνανθρώπων μας
    – Ο Στάλιν ο υπεύθυνος εξοντώσεων άνω των 40εκατομυρίων
    – Για δε τον Πάπα (της Δύσης) δεν τολμά να κάνει κανείς ούτε μία προσέγγιση!

    • τα εχετε χαμένα εντελως; Το μονο που εχω κανει εδω μεσα ειναι οι υποδείξεις των εμμονών σας με τους φαλλούς, τα χυδαία λουκάνικα, τον σοδομισμό, τα αίματα, τα τσεκούρια, τα πτώματα, τις θανατικές απειλές, την προώθηση μιας /ανατολίτικης/σκοταδιστικής/παραλογης κοινωνίας (ολα αυτα δικές σας αναφορές). Και γι’αυτο τον λογο εχω ομοιότητες με τις σφαγές του Μωαμεθ και του Στάλιν; Πιάσαμε και τον Πάπα τωρα, αυτόν που υποθάλπει ανώμαλους και βιαστές; Δεν εχουν τέλος τα υπέροχα επιτεύγματα των θρησκειών σας. Ομως δεν κουραστήκατε να ρεζιλευεστε σε καθε σας ανάρτηση; Θα αρχίσω να σας λυπάμαι και να ντρέπομαι για εσας σε λιγο.

 175. Εάν κατατάσσεται και τον Κολοκοτρώνη μέλος της «ανατολίτικης/σκοταδιστικής/παραλογης κοινωνίας» με τα λόγια του (Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους) τότε για μας είναι τιμή μας,
  να μας κατατάσσεται στην «κοινωνία» αυτή!
  Τώρα το πώς εσείς θέλετε να κατατάσσετε τον εαυτό Σας,
  σε μία «καλύτερη κοινωνία της «δύσης»
  με κύριο εκπρόσωπο τον Πάπα,
  έναν όπως εσείς ο ίδιος πιστοποιείται
  «αυτόν που υποθάλπει ανώμαλους και βιαστές;»
  ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΑ!!!!!!
  Και το ότι από την αγωνία σας, να παρουσιάσετε την αποκαλυπτική διδασκαλία του Χριστού επί γης ως θρησκεία, πρασινίζουν ακόμα και τα καφέ σας μάτια Σας!
  Μόνον ένα έχω να σας μεταφέρω: «ουέ και αλίμονο υποκριτές…»

 176. τι σχεση εχετε εσεις με τον Κολοκοτρωνη; Δηλ ολα αυτα που υποστηρίζετε εσεις εδω μεσα (φαλλούς, χυδαία λουκάνικα, σοδομισμό, αίματα, τσεκούρια, πτώματα, θανατικές απειλές, προώθηση μιας /ανατολίτικης/σκοταδιστικής/παραλογης κοινωνίας), αυτα υποστήριζε και ο Κολοκοτρωνης και εσεις συνεχίζετε το έργο του; Με την ιδια ‘λογικη’ σας, πιστή εθνικίστρια, και οι αρχαίοι Ελληνες πίστευαν στο δωδεκάθεο, εσεις γιατι δεν πιστεύετε σε αυτο; Και οποιος θελει μια πολιτισμένη κοινωνια, ειναι αμεσως και υποστηρικτής του παπα; Λιγη αξιοπρέπεια πια, με τους χαζούς συνειρμούς σας και τα ντροπιαστικά παραληρήματα. Και μάθετε επιτέλους ορθογραφία, σπουδαία Ελληνίδα εθνικίστρια. Και τι σαχλες ειναι αυτες με τα καφέ μάτια που γίνονται πράσινα; Είπαμε, σουλουπωστε πρωτα τις σκέψεις και προσβολές σας και μετα γράφετε δημοσια. Εξάλλου, ενα ειναι το καφέ ματι που αξιζει σημείο αναφοράς. Αυτο του πραγματικού Ελληνα εθνικιστή πιστού, περήφανα τοποθετημένο και διάπλατα ορθάνοιχτο δίπλα στην εικονα και την ελληνική σημαία. Το δικό σας δηλ.:

  https://goo.gl/images/MDQJh7

 177. δεν βρήκα καμία αναφορά για πίστη και ναό προς το «δωδεκάθεο»,
  αλλά Ναό προς τον «Άγνωστο Θεό»
  καθώς και αναφορές για τον «Τριαδικό Θεό» στον Ερμή τον Τρισμέγιστο!
  Επίσης επίσημες συγκεκριμένες αναφορές
  για το όνομα και την ενσάρκωση του Χριστού και πολλά άλλα …
  από την Σίβυλλα την Ερυθραία το 3χιλιάδες π.Χ.
  Και όσο αφορά την σχέση που διαισθάνομαι να έχω εγώ με τον Κολοκοτρώνη,
  φαίνεται να είναι μάλλον ίδια
  με αυτήν την σχέση που διαισθάνεστε να έχετε και Εσείς,
  με τον πίθηκο της Δύσης!

  • που διαλέγετε το ‘φωτιά και τσεκουρι’ απο την ιστορία μας και αγνοείτε κουτοπόνηρα, για παράδειγμα, τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου. Βρήκατε ενα άσχετο ‘τρις’, απολύτως καμια σχεση με τη σύγχρονη θρησκεια, και λετε (ξεδιάντροπα και δημοσια) οτι οι αρχαίοι Ελληνες εφηύραν τον Χριστιανισμό. Το τρια βρίσκεται και στην τρίαινα του Ποσειδώνα, μηπως και αυτη ηταν το πρωτο σύμβολο για την αγια τριάδα, αλλα σε πιο καλοκαιρινή εκδοχή; Και οι τρεις χάριτες το ιδιο. Και οι αρχαίες τριήρεις επισης. Καλα, δεν το συζητάω για την ομόηχη Τροία.

   Υποκρίτρια πιστή, που κάνετε την σύγχρονη πρέσβειρα αγάπης απο την μια, και απο την αλλη εχουμε φρίξει με τις σκοτεινές εμμονές σας (φαλλούς, χυδαία λουκάνικα, σοδομισμό, αίματα, τσεκούρια, πτώματα, θανατικές απειλές, προώθηση μιας ανατολίτικης/σκοταδιστικής/παραλογης κοινωνίας).

   Φυσικα και χαίρομαι που προέρχομαι απο τον πίθηκο (η εξέλιξη των ειδών ειναι γεγονός, επιστημονικά αποδεδειγμένο), και οχι σαν εσας την πιστή που αποδέχεστε πως ειστε υπεύθυνη για τις αμαρτίες και τον θάνατο στη γη, και προέρχεστε απο ενα παΐδι.

   Τρια. Πουλάκια. Κάθονταν.

 178. ΧΑΧΑΧΑ προερχεσαι απο τον πιθηκο? επιστημονικα αποδεδειγμενο?ο δαρβινος το λεει?

  Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΧΑΧΑΧΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ? ΧΑΧΑΧΑ ΟΙ 7 ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΧΑΧΑΧΑ.ΑΝΕΒΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΙΘΗΚΕ!!ΧΑΧΑΧΑ

  • Η ιστορία του homo sapiens sapiens (σύγχρονος άνθρωπος) ξεκινάει 2δις χρονια πριν, και ειναι καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη επιστημονικά (και οχι εμπειρικά), λόγω της ακριβής ανάλυσης των απολιθωμάτων μέσω των σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, απο την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα.

   Ποσο κουτοπόνηρα και υποκριτικά απορρίπτετε αυτο το σημαντικό μέρος της επιστήμης ενώ αγκαλιάζετε αδιαμαρτύρητα ένα άλλο; (π.χ. δε σας ενοχλεί καθολου η εξέλιξη της τεχνολογίας που σας δίνει τη δυνατότητα να εκθέτετε τον εαυτο σας δημόσια ή της ιατρικής που βασίζεστε πάνω σε αυτήν κάθε φορά που αδιαθετείτε).

   Που να ήξεραν τότε οι καημένοι οι φιλόσοφοι οτι η σύγχρονη πιστή Ελληνίδα εθνικίστρια θα έχει αποδεχθεί αδιμαρτύρητα πως προέρχεται απο ένα ανδρικό παΐδι, ειναι βρώμικη, και πως αυτη ευθύνεται για τις αμαρτίες και τον θάνατο στον κόσμο. Εκει να δειτε κεφαλαία χαχανητά και θαυμαστικά.

 179. Ο Αριστοτέλης δεν ασχολήθηκε μόνο με τις θεωρητικές επιστήμες, αλλά υπήρξε και ο σημαντικότερος βιολόγος της αρχαιότητας, θεμελιωτής μεταξύ άλλων της ζωολογίας, της συγκριτικής ανατομίας και της βοτανικής. Η μεγαλύτερη συμβολή του έγκειται ωστόσο στη συστηματοποίηση του υλικού, για την οποία πρώτος χρησιμοποίησε περισσότερα από ένα κριτήρια, αλλά και στην εξέταση των αιτίων των διαφόρων φαινομένων, Ως προς τα αίτια, στη σκέψη του Αριστοτέλη κυριαρχεί η τελολογική ερμηνεία της φύσης: κάθε μέλος και όργανο ενός ζωντανού οργανισμού υπάρχει ως εργαλείο για κάτι και εξυπηρετεί ένα σκοπό, τον οποίο μπορεί να διαγνώσει κανείς από το έργο που επιτελεί.http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/anthology/literature/browse.html?text_id=333

 180. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ …Κατά τον Αριστοτέλη: «Δεν προήρχοντο
  από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)
  «Είναι φυτά τ’ ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά.» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e).https://theancientwebgreece.wordpress.com/2015/07/18/αριστοτέλης-ο-φιλόσοφος-απο-τ-άστρα/

 181. Ο Ισοκράτης (436-338 π.Χ.), σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, αναφέρει: «Διότι κατοικούμε αυτήν την χώρα, χωρίς ούτε να εκδιώξουμε άλλους εξ αυτής ούτε να την καταλάβουμε έρημο ούτε να εγκατασταθούμε σε αυτήν ως ανάμεικτος ομάδα από διάφορα ανόμοια φύλα, απεναντίας είναι τόσον ευγενές και γνήσιο το γένος μας, ώστε τη χώρα, στην οποίαν είδαμε το πρώτο φως, εξακολουθούμε συνεχώς να κατοικούμε, διότι είμεθα αυτόχθονες και μόνον εμείς από όλους τούς άλλους έχουμε το δικαίωμα να προσφωνούμε την πόλη μας με τις ίδιες λέξεις, δια των οποίων προσαγορεύομε τούς πλέον γνωστούς συγγενείς».
  (Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24 -25)

 182. Κυρια Λουκα, πανέξυπνη κυρια πιστή, κουτοπονηρη διασκεδαστική εθνικίστρια,

  (και κατά ομολογία σας, αγράμματη αλλα με απύθμενη παιδεία) πριν δυο χιλιάδες χρονια, δεν υπήρχαν τα μέσα και η τεχνολογια για να αποδειχθούν πολλά πράγματα. Γι’αυτο πίστευαν οτι η γη ειναι επίπεδη, το κέντρο του κόσμου, η ηλικία της ειναι μικρότερη απο 10.000 χρόνια, ο ήλιος γυρίζει γύρω απο τη γη, το φως βγαινει απο τα μάτια μας, το φως ταξιδεύει μεσω αιθέρα, τα πρόβατα φυτρώνουν στα δέντρα κλπ. Οι θεωρίες του Δαρβίνου εχουν αποδειχθεί μεθοδικά με τις σύγχρονες τεχνικές και τα απολιθώματα σε όλο τον πλανητη. Η εξέλιξη των ειδών θεωρείται πλέον γεγονός απο την ακαδημαϊκή κοινότητα. Οι φιλόσοφοι, και κυριως ο Αριστοτελης, παρακάμπτουν αυτη τη σημαντική ‘λεπτομερεια’ και δεν αναφέρονται σε αυτα – Ο Εμπεδοκλης ήταν απο τους πρώτους που μίλησε για την εξέλιξη των ειδών. Οπως και εσεις σημερα, που φαντάζομαι οτι υποστηρίζετε πως τα απολιθώματα δεινοσαύρων, εκατομμυρίων ετών, ειναι ανύπαρκτα ή πλαστά – φαντάζομαι θα αναφέρεται και στις γραφές σας.

  Σας προσκαλώ στα σχολεία του νησιού, να παρουσιάσετε τις υπέροχες απόψεις σας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

  • Αυτο ακριβως σας ειπα και εγω. Οτι αν μάθαιναν οι αρχαίοι τις δικές σας πεποιθήσεις (οτι προέρχεστε απο ενα παΐδι) θα πάθαιναν σοκ – οπως και εμεις τωρα με τις δικές σας φριχτές παραδοχές. Ειστε λιγο χαζή, ε;

 183. ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

  ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΣΦΙΓΓΕΣ ΚΕΡΒΕΡΟΥΣ ΚΛΠ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Η ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΛΗΜΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.Ο ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΥΧΑΙΟ?

  • Σύγχρονη χίμαιρα-πιστή της ελληνικής κοινωνίας, θεα της ασυναρτησίας και συνωμοσιολογίας. Θεά της σύγχυσης. Θεά. Μπορεις να επιβεβαιώσεις οτι μολις ειπες δημοσια πως ο Κένταυρος, οι σφίγγες και ο κέρβερος υπήρξαν