Κάλυμνος: «Σκότωσαν τον Νίκο Χατζηπαύλου επειδή είδε κάτι που δεν έπρεπε» | Φωτογραφικό υλικό στον Εισαγγελέα από Κ. Ασλάνη

0
4616

Σε δύο άτομα στρέφονται οι έρευνες των ιδιωτικών ερευνητών για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε, υποστήριξαν μιλώντας στο Star. Οι μαρτυρίες κατοίκων της Καλύμνου οδήγησαν τους ιδιωτικούς ερευνητές που όρισε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή κυρίως σε δυο άτομα ως ύποπτα για το θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου.

Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο για υποθέσεις ναρκωτικών και για ένα κάτοικο της περιοχής όπου βρέθηκε νεκρός ο Νικόλας Χατζηπαύλου και φέρεται να συμμετείχε σε παράνομη συνδιαλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εξαφανίστηκαν από το νησί την ημέρα που χάθηκε και ο Νικόλας Χατηζπαύλου. Αυτή την εβδομάδα οι ιδιωτικοί ερευνητές θα μεταβούν εκ νέου στην Κάλυμνο. Ελπίζουν να ανοίξουν και άλλα στόματα κατοίκων και να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ του θανάτου του άτυχου φοιτητή.

Η οικογένεια είναι πυρ και μανία καθώς υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία για να καταλήξει αν πρόκειται για δολοφονία και είναι θεμα ημερών η απόφασή του.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής εξαφανίστηκε στις 19 Νοεμβρίου 2017 και εντοπίστηκε νεκρός έξι ημέρες μετά.

Φωτογραφία: Espresso

Τα σημάδια στα χέρια

Σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα Espresso ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή, στη φωτογραφία ο 21χρονος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος.

«Μαζί με τον συνεργάτη μου, Γιώργο Μανίκα, διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι«.

Φωτογραφία: Espresso

Καμία αμφιβολία

Από την πλευρά του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μαζί με τον δικηγόρο Κω και εξαιρετικό συνάδελφο, Κωνσταντίνο Ασλάνη, καταθέσαμε στον κ. Εισαγγελέα φωτογραφικό υλικό, από το οποίο αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση, όπως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση άφησε να εννοείται«.

Και συνέχισε: «Το φωτογραφικό αυτό υλικό δείχνει ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, ύστερα από μία πιθανώς άτυχη συνάντηση, χτυπήθηκε και μετέπειτα δέθηκε, με βάση τα ορατά δια γυμνού οφθαλμού σημάδια περίδεσης».

Πηγή: Star, Εφημερίδα Espresso

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ