Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Θρήνος στη Ρόδο: «Έσβησε» ξαφνικά 34χρονη κομμώτρια

Θρήνος στη Ρόδο: «Έσβησε» ξαφνικά 34χρονη κομμώτρια

0
1863

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία

Συγκλονισμένη είναι για ακόμη μια φορά η κοινωνία του νησιού μας, από τον πρόωρο και άδικο χαμό, μιας 34χρονης γυναίκας, η οποία διέμενε στην περιοχή της Ιαλυσού.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», η 34χρονη –η οποία ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαρακτήρας- αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το πρωί και ειδοποίησε την οικογένεια και τις φίλες της.

Το προηγούμενο βράδυ, μαζί με την παρέα της είχε μεταβεί για να φάνε σε ταχυφαγείο της περιοχής, λίγο μετά τις  9 το βράδυ. Στις 12 τα μεσάνυχτα, δεν αισθάνονταν τόσο καλά και μετέβη στο σπιτι της.

Το πρωί ξύπνησε κανονικά, πήγε στο κομμωτήριό της και εργάστηκε στο πρώτο ραντεβού που είχε με πελάτισσά της. Στη συνέχεια αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και αφού έκλεισε το κατάστημά της πήγε στο σπίτι της και ξάπλωσε.

Οι συγγενείς και οι φίλοι όμως ανησύχησαν αφού η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώνονταν, και αποφάσισαν να την μεταφέρουν ίδιοι στο νοσοκομείο, για να μην καθυστερήσουν περιμένοντας το ΕΚΑΒ. Πράματι η κοπέλα μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στα επείγοντα.

Παρά τις προσπάθειες όμως που έγιναν, η άτυχη γυναίκα κατέληξε .

Το γεγονός γονάτισε από θλίψη για ακόμα μια φορά, την τοπική μας κοινωνία, την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς της 34χρονης, οι οποίοι ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν πως χάθηκε ο άνθρωπός τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Για τον αιφνίδιο θάνατο ενημερώθηκε επίσης ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος έδωσε εντολή για άμεση ιατροδικαστική έρευνα.

Πηγή : rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ