ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κω capture the points με Ομάδα Αεροσφαίρισης Καλύμνου

4
928

Την Κυριακή 25/02/18 ο Σύλλογος Αεροσφαιρίσης Κω είχε την τιμή να φιλοξενήσει σε Game την Ομάδα Αεροσφαιρίσης Καλύμνου σε δασώδες περιοχή στο νησί της Κω, το σενάριο με την υπογραφη του Aerosfairisi.Gr  ήταν σχετικά απλό capture the points βεβαία οι αμυνόμενοι είχαν τον πάνω χέρι λόγο της μορφολογίας του εδάφους αναγκάζοντας τους επιτιθέμενους να “ψάχνουν” για κενά στην άμυνα και να δίνουν πίεση δημιουργώντας ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και αδρεναλίνη!

Ο ΣΑ.Σ. ΚΩ θέλει να ευχαριστήσει την Ομάδα Αεροσφαιρίσης Καλύμνου και όλους τους συμμετέχοντες, παράλληλα ανανεώνεται το ραντεβού για επόμενη airsoft “αναμέτρηση” στο νησί της Καλύμνου.

___________________________
Σωματείο Αεροσφαίρισης Κω

Σ.ΑΣ. ΚΩ /  S.AS. KO

Τηλ. 693 6891940 – 695 5658317

[email protected]

www.Airsoftkos.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο παιδιά, πολύ θεαματικό άθλημα, αν και άλλος ένας λόγος που χάσανε οι Καλυμνιοι είναι ότι αντι για προστατευτικά γυαλιά φορούσαν τη κασκα των δυτών (δείτε το logo τους )

  2. Δεν θα αρκεστώ σε δικαιολογίες οτι δεν ξέραμε καλά το έδαφος απλά τα παιδιά ήταν καλύτερα,Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας της Κώ , επιβεβαίωσαν την υπεροχή της Κω και σε αυτό το τομέα .

  3. ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

  4. Δε θα σχολιάσω τα παραπάνω ανώνυμα ή ψευδώς επώνυμα σχόλια …
    Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως στο χόμπι μας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!!!
    Εξάλλου την προηγούμενη Κυριακή οι ομάδες ήταν ανάμικτες και όχι Κάλυμνος εναντίον Κω.
    Προκαλώ και προσκαλώ όποιον θέλει να έρθει να δει πώς περνάμε τις Κυριακές μας να επισκεφθεί το http://www.airsoftkos.gr ,να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους και να έρθει στο πεδίο να ζήσει την εμπειρία του Airsoft.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ