Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του 49χρονου που χάθηκε σε τροχαίο| Πέθανε...

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του 49χρονου που χάθηκε σε τροχαίο| Πέθανε και ο αδελφός του τη μέρα της κηδείας του| Νέο θανατηφόρο στη Ρόδο

0
1724

Μια ιστορία βγαλμένη σαν από αρχαία τραγωδία., ήταν αυτή που καταγράφτηκε με τον θάνατο του 49χρονου, που σκοτώθηκε στη Ρόδο (στον δρόμο αεροδρόμιο – Τσαΐρι) τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Πρόκειται για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 49χρονο που διέμενε στη Ρόδου, ο οποίος κατάγονταν από τον Τύρναβο και το όχημα που οδηγούσε έπεσε από ύψος 13 μέτρων, σπάζοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα γέφυρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» η  κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Τύρναβο, προχθές το πρωί. Η μοίρα όμως επεφύλασσε και άλλο χτύπημα στην χαροκαμένη μητέρα η οποία μόλις πριν από μερικούς μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της:
Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 49χρονου, η άτυχη μητέρα πληροφορήθηκε ότι απεβίωσε και ο άλλος της γιος (αδελφός του 49χρονου που σκοτώθηκε στη Ρόδο) ο οποίος έδινε σκληρή μάχη τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο!

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο

Κατέληξε στο νοσοκομείο ο τραυματίας οδηγός

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο

Άφθονο συνεχίζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο της Ρόδου. Πριν από λίγο κατέληξε στο νοσοκομείο ένας 82χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που βυθίζει στο πένθος για ακόμα μια φορά την οικογένεια και την τοπική μας κοινωνία, σημειώθηκε στο 27ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καμείρου, στο χωριό Φάνες, κοντά στο κεντρικό φαρμακείο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 82χρονου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το βαριά τραυματία στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον εισήγαγαν αμέσως στην εντατική μονάδα και τον διασωλήνωσαν.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των ειδικών, ο άτυχος ηλικιωμένος κατέληξε τρεις ώρες αργότερα.

Αρμόδιοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συγκέντρωσαν στοιχεία και μαρτυρίες στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας.

Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στη γέφυρα του Γαδουρά (Βίντεο και Φωτο)

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου

Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στη γέφυρα του Γαδουρά (Βίντεο και Φωτο)
Πηγή : rodiaki.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ