ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ GWP- MED ΚΑΙ COCA COLA (ΦΩΤΟ)

0
200

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 132/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τον Διεθνή Οργανισμό ‘Global Water PartnershipMediterranean’ και ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CocaCola ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (CocaCola Τρία eψιλον και CocaCola Ελλάς) για την συμμετοχή της Τήλου στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα ‘Αποστολή Νερό’

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Global Water PartnershipMediterranean (GWPMed) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ Coca-Cola ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Coca-Cola Τρία eψιλον και Coca-Cola Ελλάς) ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Συλλογής oμβριων Υδάτων σε Ελληνικά Νησιά» ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. Το Πρόγραμμα «Συλλογής oμβριων Υδάτων σε Ελληνικά Νησιά» που υλοποιείται από το GWPMed εντάσσεται στο περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» της Coca-Cola Τρία eψιλον και Coca-Cola Ελλάς και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα της CocaCola, Ατλάντα, ΗΠΑ.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

  • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ‘ΠΟΤΑΜΟΣ’»

  • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ (300Κ.Μ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΒΑΔΙΑ»

  • «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΚΡΟΦΥΣΙΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ»

  • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙΑΝΗ (ΘΕΣΗ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ)»

  • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

  • «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ».

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Global Water PartnershipMediterranean (GWPMed) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ COCACOLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛh ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧiΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

27-12-2017

Εκ του Δήμου Τήλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.