Στο μικτό ορκωτό Κω 28χρονος για άγριο ξυλοδαρμό 30χρονης

0
982

Για την επίθεση που φέρεται να έκανε πριν από πέντε χρόνια σε 30χρονη κάτοικο Ρόδου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η ίδια αλλά και ένας λιμενικός που προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, θα λογοδοτήσει 28χρονος Ροδίτης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ο 28χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, παράνομη βία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, όλα έγιναν στις 23 Σεπτεμβρίου 2012 κατά την επιστροφή του 28χρονου και της 30χρονης από επίσκεψη, όπου για άγνωστους λόγους το ζευγάρι λογομάχησε.
Τότε ο 28χρονος άρπαξε την 30χρονη από τα μαλλιά και την γρονθοκόπησε στο μάτι και στο κεφάλι. Στη συνέχεια χτύπησε το κεφάλι της πάνω στο αυτοκίνητό του προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες, καθώς γνώριζε ότι η παθούσα έφερε κύστη στον εγκέφαλο.

Στη συνέχεια ο 28χρονος κρατώντας ένα ξύλινο ρόπαλο που είχε στο αυτοκίνητο του χτύπησε την 30χρονη στην πλάτη και στο αριστερό χέρι. Ακούγοντας τις φωνές ένας Λιμενικός που διέρχονταν από το σημείο σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει και τότε δέχτηκε την επίθεση του 28χρονου ο οποίος τον χτύπησε με το ρόπαλο στο κεφάλι και στο δεξί του χέρι. Ο κατηγορούμενος φέρεται ακολούθως ότι ανάγκασε την 30χρονη να μπει στο αυτοκίνητο του, την μετέφερε στο σπίτι του και την κράτησε εκεί παρά τη θέλησή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την απολογία του το 2013 ο 28χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 2000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε και η επικοινωνία και συναναστροφή με την 30χρονη. Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο κ. Γιώργος Κυπραίος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ