Υπαρχηγός ΓΕΣ: Επιθεώρηση -«σκανάρισμα» στην 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»

5
1903
Την 80 ΑΔΤΕ Κως «σκανάρισε» για 48 ώρες ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

Η πραγματοποίηση της επίσκεψης στην περιοχή ευθύνης της 80ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής εντάσσεται στην συστηματική και εντατικοποιημένη επισκόπηση του ΓΕΣ στη λειτουργικότητα των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού σε όλες τις μονάδες και τους σχηματισμούς.
Στην προμετωπίδα αυτού του πλάνου βρίσκονται οι σχηματισμοί και οι μονάδες που είναι σε κομβική -για την πρώτη γραμμή άμυνας της χώρας- θέση.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού-Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, επισκέφθηκε το Στρατηγείο, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων, καθώς και Φυλάκια της 80ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, το εξαιρετικό ηθικό, η αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού και η λειτουργικότητα των μέσων.

onalert.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συμφωνώ ποιος ηλίθιος έκανε την θητεία 9 μηνες; κ απο την αλλη καμποσοι γιώτα 5 ΑΣΕ τους αλλους που μόλις ορκιστούν πάνε στην λέσχη σερβιτόροι που είναι ρε η εθνική σας συνείδηση η πατρίδα σας θέλει στα στρατοπαιδα εκεί είναι η θέση σας .

  1. Η 80 ΑΔΤΕ με την Δκση τις Μονάδες και Υπομομονάδες της που είναι διάσπαρτες σε 136 Νησιά Μικρονήσια και Βραχονησίδες μαζί με τους Εθνοφύλακες και τους ακρίτες κατοίκους τους έκαναν, κάνουν και θα κάνουν το μέγιστο για την ασφάλεια και το καλό του Βορείου Συγκροτήματος, μακριά από μικρότητες και σκοπιμότητες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ