Καιρός – Σύμη: «Ήταν σαν σεισμός», λένε οι κάτοικοι (vid)

2
2833

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε η Σύμη, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το νησί των Δωδεκανήσων.

Από τις καταρρακτώδεις βροχές επλήγησαν καταστήματα και σπίτια, οχήματα παρασύρθηκαν από ορμητικούς χειμάρρους στη θάλασσα και μεγάλες ποσότητες λάσπης και φερτών υλικών μεταφέρθηκαν στους δρόμους.

Την ίδια ώρα, διακόπηκε και η ηλεκτροδότηση, καθώς είχε πλημμυρήσει ο σταθμός της ΔΕΗ, η βλάβη ωστόσο προοδευτικά αποκαθίσταται για μεγάλο μέρος του νησιού.

Δείτε τι είπε ο δήμαρχος Σύμης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είναι τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ και της ΑΑΔΕ ,που με καταδρομικές επελάσεις ρημάζουν στους φόρους επαγγελματίες των 5 μηνών

    χρεώνοντας τους με πρόστιμα και υποχρεώσεις 12μηνου?Που είναι τα ανταποδοτικά μέτρα,απέναντι στην φόρο-αφαίμαξη,στην λεηλασία,που είναι οι επώνυμοι που περνάνε να θαυμάσουν τα ειδυλλιακά τοπία,που όμως τους χειμώνες μετατρέπονται σε απόμακρους βράχους…Αίσχος ,τα ίδια τραβήξαμε και μεις και περιμένετε να φτιαχτεί σε 3-4 χρόνια το λιμάνι και του χρόνου τα σχολεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ