«ΜΠΡΟΣΤΑ Το Νότιο Αιγαίο»: ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Κόκκινος, Ανανίας, Ζωγραφίδης!

2
981

Aπόφαση των μελών της Περιφερειακής Παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ Το Νότιο Αιγαίο», για διαγραφή των μελών της Χαράλαμπου Κόκκινου, Αγγελου Ανανία και Ηλία Ζωγραφίδη

 

Την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017, συνήλθε η παράταξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” και αφού εξέτασε τις πολιτικές συμπεριφορές και τη στάση των μελών της, Χαράλαμπου Κόκκινου, Άγγελου Ανανία και Ηλία Ζωγραφίδη, ομόφωνα αποφάσισε την διαγραφή τους.

 

Η απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη, δεδομένου ότι η παράταξή μας, σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη καμπή για τον τόπο μας, έχει μακρά πορεία μπροστά της και δεν επιθυμεί να πορευτεί με πολιτικά βαρίδια, που επιδιώκουν να αναστείλουν την δυναμική της, εξυπηρετώντας αμιγώς προσωπικές πολιτικές ατζέντες.

 

Οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή, μετά από επανειλημμένα περιστατικά συμπεριφορών που αποκάλυψαν την ακραία δυσαρμονία των προαναφερθέντων, με τον αξιακό κώδικα της παράταξής μας. Συμπεριφορές και πρακτικές, καθόλα προσβλητικές  απέναντι στα πρόσωπα και την πολιτική λειτουργία μας, συμπεριφορές που δεν υπαγορεύονται από τις αρχές και τις αξίες πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε η παράταξή μας.

 

Η απόφασή μας αυτή υπαγορεύεται απο το ηθικό ανάστημα της παράταξής μας, καθώς και απο τη βούλησή μας να προχωρήσουμε μπροστά, απαλλαγμένοι από κάθε πολιτική συμπεριφορά που θα επιχειρήσει να αλλοιώσει και να νοθεύσει τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την λειτουργία της.

 

Την απόφασή μας αυτή, που εδράζεται και υπακούει στις προβλέψεις της παραγράφου 9, του άρθρου 168, του ν.3852/2010 για την «Λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου – Περιφερειακές Παρατάξεις», έχουμε ήδη παραδώσει στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλος ένας εριστικός εγωπαθής σε καρέκλα, ο Χατζημάρκος θα μείνει με τον Μπούρδα όπως η Ρούφα με τον Πη.

    Εάν αυτός ο Ροδίτης που έχει τσακωθεί με όλους στην παράταξη του, άφηνε τους τσακωμούς και έκανε μερικές βόλτες στα νησιά θα έβλεπε ότι όλοι νοσταλγούν τον ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ των έργων.

  2. Εμείς πάντως στην Κω δεν έχουμε κανένα παράπονο... Έβαλε χέρι να φτιάξουν το 1ο, το 2ο και τώρα το 3ο στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ.

    Ο κύριος ΧΑΤΖΗΠΑΠ… όμως κατάφερε και προστάτεψε την Ρόδο από την κατασκευή στρατόπεδου και φροντίζει ότι φτάνει στα νησιά από Κάλυμνο μέχρι Καστελόριζο να μεταφέρονται στο Αμανιού της Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ