ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ το Λύκειο Νισύρου! Διαμαρτυρία γονέων & μαθητών για την έλλειψη εκπαιδευτικών…

7
1663

Σε κατάληψη των Λυκειακών τάξεων της Νισύρου προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών.

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την έναρξη του νέου σχολικού έτους κι ενώ πέρασαν οι δύο φάσεις των προσλήψεων αναπληρωτών, το σχολείο παραμένει ακόμα με κενές θέσεις εκπαιδευτικών και κυρίως καθηγητή πληροφορικής (μάθημα που εξετάζεται στις πανελλήνιες).

Προηγήθηκε στις 13 Οκτωβρίου κατάληψη από τους μαθητές και αφού πέρασε μία βδομάδα χωρίς να δοθεί λύση στο πρόβλημα ο σύλλογος γονέων αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον αγώνα των παιδιών.

Και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι γονείς η τραγική ειρωνεία είναι ότι δίνονται 2,5 δις για τα F16 και ούτε λίγα ψίχουλα για πρόσληψη εκπαιδευτικών ή γιατρών που θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα για τα νησιά μας…

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά να πάθετε, οι περισσότεροι ψηφίσατε ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μας διαβεβαίωναν ότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ...

    Δεν υπάρχουν κενά δήλωνε και ο αγαπητός σας βουλευτής ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος… Μήπως έχασαν το πλοίο για την Νίσυρο;;;;

  2. Καλα μας δουλευετε?Εγω ακουσα με τα αυτια μου τον πρωθυπουργο μας,το καμαρι μας,τον Αλεξη μας που ειπε οτι δεν υπαρχουν κενα και ολα πανε ρολοι πια.

  3. Καλα τοση ωρα και ακομα ουτε ενα σχολιο απο το σχολιαστη του Οραματος?Ο Κυριτσης φταιει…..αντε το εγραψα εγω μηπως εχει ρεπο ο ανθρωπος.

  4. ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!

  5. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ