Διετάχθη η βίαιη προσαγωγή μάρτυρα (Ιδιοκτήτης μπαρ από Κω, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας σε βιασμό Αγγλίδας)

7
5328

Για σήμερα το πρωί διέκοψε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου την εκδίκαση υπόθεσης βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας από αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής πριν από 12 χρόνια στην Κω, προκειμένου να μεταφερθεί στο νησί μας ουσιώδης μάρτυρας.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη μπαρ στην Κω, όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός και ο οποίος μάλιστα δήλωσε και αυτόπτης μάρτυρας. Ο ιδιοκτήτης δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, για την οποία όμως δεν προσκόμισε επίσημο έγγραφο από νοσηλευτικό ίδρυμα.

Έτσι το δικαστήριο και με πρόταση του εισαγγελέα της έδρας επέβαλε στον μάρτυρα, πρόστιμο ύψους 230 ευρώ για λιπομαρτυρία, φυλάκιση 3 μηνών για απείθεια και διέταξε την βίαιη προσαγωγή του ενώπιόν του. Για το λόγο αυτό και διέκοψε τη δικάσιμο για σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα έγιναν στις 5 τα ξημερώματα στις 17 Ιουλίου 2005 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στην Κω. Εκεί στις τουαλέτες του καταστήματος ο αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής κατηγορείται ότι χρησιμοποιώντας σωματική βία εξανάγκασε την Βρετανίδα σε εξώγαμη συνουσία.
Συνήγορος υπεράσπισης για τον Αλβανό παρίσταται η κ. Μαρία Ελίζα Θεοδώρου.

Πηγή : rodiaki.gr/

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δικηγόρος ρε παιδιά πάντως θα αντέκρουσε το κατηγορητήριο με τα γνωστά δικονομικά τρικ

    Ότι δηλαδή η βιασμένη τον προκάλεσε,ότι αυτή τον παρακαλούσε να την βιάσει στις τουαλέτες λόγω του ποτού και μετά όταν συνήλθε άλλαξε τη γνώμη της,ότι ο κατηγορούμενος λόγω πρότερου ‘έντιμου’
    βίου πρέπει να αθωωθεί και ότι τώρα είναι ένας τίμιος Οικογενειάρχης που συμβάλει στην Κοινωνία με την τέλεια ανατροφή των παιδιών του.Έχω ‘απόλυτη εμπιστοσύνη’ στην τυφλή Δικαιοσύνη…Πιστεύω ότι το μόνο θετικό της Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι η ‘μετωπική’ με τη Δικαιοσύνη!!!!!

  2. Συνηγορος υπερασπισης , γυναικα δικηγορος…εκτος αν ειναι {δι} ορισμενη.
    Δεν μπορουσε να αρνηθει η να δηλωσει αδυναμια ??
    Ισως και να ειναι σιγουρη για την αθωοτητα του…

  3. Απορω με τους σχολιαστες.Γιατι να γινει το δικαστηριο τελικα αφου εδω οι κυριοι εχουν αποφασισει ?Αυτη ειναι η παιδεια στην Ελλαδα..φανταζομαι οι ιδιοι θα σχολιαζουν πιο πανω για τον σεισμος και πιο κατω για τα τροχαια.Ολα τα αστερια εδω εχουν μαζευτει…τ ξερουν ολα αλλα στα σπιτια τους δεν ανταλαζουν δυο κουβεντες με την οικογενεια τους.

      • Το ιδιο με πρην.Δεν εχει κανενα λογο ο καθε ασχετος να βγαζει αποφασισεις ουτε να απαγορευει σε δικηγορους να κανουν την δουλεια τους.Εσυ δηλαδη επιμενεις ακομα να μην γινοντε δικες και να αποφασιζεις εσυ?Αν βεβαια δεν συμφωνεις με την αποφαση να φταινε οι δικαστες η ο δικηγορος που τον αθωωσε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ