Η Εορτή & τα παραδοσιακά πανηγύρια του Προφήτη Ηλία σε Μινιέρα, Σύμπετρο, Μαστιχάρι & Κέφαλο

7
1899

Πανηγύρια Προφήτη Ηλία σε Μινιέρα, Σύμπετρο, Μαστιχάρι και Κέφαλο

  • Στον Προφήτη Ηλία στην Μινιέρα την Πέμπτη το βράδυ στις 19:30 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πανηγύρι με παραδοσιακή ορχήστρα, φαγητό και ποτό από την ενορία Αγίου Παύλου Λινοποτίου. Την Παρασκευή το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία
  • Στον Προφήτη Ηλία, κάτω από το Σύμπετρο στην Κω, την Πέμπτη βράδυ στις 19:00 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Ιωάννη και τον π. Χρήστο Τσουκνιά, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι από την ενορία Αγ. Πάντων. Την Παρασκευή το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.
  • Στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Μαστιχάρι (στο δρόμο Αντιμάχεια-Μαστιχάρι) την Πέμπτη στις 19:00 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός από τον π. Νικόλαο και τους ιερείς της Αντιμάχειας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι έως αργά τη νύχτα. Την Παρασκευή το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θ. Λειτουργία.
  • Στον Προφήτη Ηλία στην Κέφαλο την Πέμπτη βράδυ στις 19:00 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός από τον π. Ιωάννη και τον π. Στέφανο και θα ακολουθήσει πανηγύρι με προσφορά τράπεζας. Την Παρασκευή το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ναθαναήλ.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκεί στον Λινοποτη λίγο πιο μικρά καλάμια γιατί θα χτυπήσει κανένας και είναι αμαρτία καλοκαίρι να μην χάσετε την θάλασσα

  2. Εκεί στο Λινοποτη προσέχετε λίγο τα καλάμια θα χτυπήσει κανένας άνθρωπος και είναι αμαρτία καλοκαίρι να χάσει την θάλασσα

  3. Μεγάλη η Χάρη Του,δοξασμενο το όνομα του Προφήτη Ηλία.Είμαστε συναισθηματικά δεμενοι με το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Λινοποτη.

  4. Εκεί στο λινοποτη ξεκαβαλιστε και πατε να δείτε αλλου πως είναι τα πραγματικα ωραία πανηγύρια.μεγάλη ιδέα έχετε.πανηγυρι μέχρι το ξημερώματα κι όχι στις 12:00 να διωχνετε τον κοσμο με τον τροπο σας.Το ζησαμε στο πανηγυρι του Αγίου Παύλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.