Πανηγύρι Αγίων Πάντων το βράδυ του Σαββάτου (ΒΙΝΤΕΟ- Η προετοιμασία)- Κυριακή Ημέρα Αποστράτων ΕΛΑΣ στους Αγ. Πάντες

0
2167

Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου Ιερός Ναός Αγίων Πάντων

Την Κυριακή η Εορτή Των Αγίων Πάντων

Το Σάββατο θα Τελεσθή Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Χοροστατούντος Του Σεβασμιοτατου Μητροπολίτου Ημών κ.κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ.

Μετά το Πέρας Του Εσπερινού

Θα Ακολουθήσει η Καθιερωμένη Τράπεζα Με Τοπικά Εδέσματα και Παραδοσιακή Μουσική.

Την Κυριακή ώρα  07.30

Θα Τελεσθή Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Θα ακολουθήσει Δοξολογία για την Ημέρα Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας με ανάγνωση ημερήσιας διαταγής. Καλούνται όλοι οι απόστρατοι αστυνομικοί να παρευρεθούν.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εορτασμός της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

H ημέρα εορτασμού των Αγίων Πάντων, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την 11 Ιουνίου 2017, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου σας ενημερώνει ότι στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου έχουν προγραμματιστεί αντίστοιχες εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα τελεστεί Θεία λειτουργία, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

•       Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, ώρα 10.00’ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην Ερμούπολη Σύρου

•       Από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ώρα 10.00’ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πόλη της Ρόδου

•       Από τη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ώρα 10.15’ στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, στην πόλη της Κω

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Καλούνται οι απόστρατοι αστυνομικοί με τις οικογένειες τους, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. να παραστούν στους παραπάνω εορτασμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ