ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο οι επιτάφιοι σε Ασώματο – Ευαγγελίστρια -Zιά.

3
8031

ΔΕΙΤΕ νέες ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο οι επιτάφιοι σε Ασώματο – Ευαγγελίστρια -Zιά.

Ο Επιτάφιος της Ζιάς βγήκε με την δύση του ήλιου καθώς ο π. Αναστάσιος έπρεπε να βρίσκεται και στον ΙΝ Αγ. Παρασκευής.

Οι Επιτάφιοι Ασωμάτου και Ευαγγελίστριας συναντήθηκαν και φέτος στο μέσο της διαδρομής των δύο ενοριών, ενώ στην εξέδρα εψάλησαν με μεγαλοπρέπεια τα εγκώμια.

Τον Επιτάφιο σήκωσαν μεταξύ άλλων (τόσο στον Ασώματο, όσο και στην Ζιά) ο Πρόεδρος Ασφενδιού Σ. Μαλιλής και ο τοπικός σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος Μ. Γιωργαλλής.

Οι φωτό και το βίντεο από τον Ασώματο και την συνάντηση των Επιταφίων με την Ευαγγελίστρια είναι από τον καλό φίλο Γιώργο Σακέρογλου τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

  2. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και καλή Ανάσταση με υγεία, ομοψυχια και αλληλεγγύη.Η Ανάσταση του Χριστού μας ας αποτελέσει ψυχοσωματικη αναγέννηση για όλους και ας εξαφανισει καθετι άσχημο απ’ την ατμόσφαιρα της ζωής μας και να την πλημμυρισει με οτι επιθυμουμε και ονειρευομαστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.