ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα & εθνική υπερηφάνεια ο Εορτασμός & η Παρέλαση στην Ευαγγελίστρια στο Ασφενδιού

0
4365

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 

Παρουσία σύσσωμων των τοπικών αρχών: του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξιάρχου Δ. Χούπη, του Διοικητή του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαρά, του Προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού Σ. Μαλιλή, της Αντιπροέδρου της Κοινότητας Πυλίου Β. Σοφού, περιφερειακών, δημοτικών, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και πολλών προσκυνητών, πραγματοποιήθηκε το πρωί ο εορτασμός της ημέρας του Ευαγγελισμού και της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821, στον ΙΝ Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού. 

Της  Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.  Ακολούθησε Δοξολογία και τελέστηκε τρισάγιο στο μνημείο των Ηρώων.

κατά την οποία τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής του Γυμνασίου ΛΤ Ζηπαρίου Γρηγόρης Κοταλακίδης (βίντεο)

Βασιλική Κεχαγιά με αναφορές στο σήμερα και τις δυσκολίες που περνά η πατρίδα μας (βίντεο).

Στεφάνι στο μνημείο των ηρώων κατέθεσαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Ασφενδιού και Πυλίου Σ. Μαλιλής και Β. Σοφού, εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας και των πολιτιστικών συλλόγων (Βίντεο – ιδιαίτερη στιγμή η απαγγελία των μαθητών των Νηπιαγωγείων που καταχειροκροτήθηκαν).

Τέλος, οι εκδηλώσεις έκλεισαν με δυναμική μαθητική παρέλαση και παραδοσιακούς χορούς




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ