Ανείπωτη θλίψη και συγκίνηση για την κοίμηση της Πρεσβυτέρας Διονυσίας Γρύλλη

12
65412

Ανείπωτη θλίψη και συγκίνηση προκαλεί η κοίμηση της πρεσβυτέρας Διονυσίας Γρύλλη, το γένος Παταλάρου, σε ηλικία μόλις 52 ετών, συζύγου του π. Νικολάου από την ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μαστιχάρι, ο οποίος σηκώνει επίσης το δικό του σταυρό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

Η πρεσβυτέρα άφησε την τελευταία πνοή το μεσημέρι σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπισε με γενναιότητα, ακλόνητη πίστη στο Θεό και καρτερία.

Άνθρωπος γλυκύτατος, στήριγμα του παπά Νικόλα και της ενορίας. Καλοσυνάτη, πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, με αθόρυβο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Η ψυχή σε όλες τις δράσεις της ενορίας και της ενοριακής αδελφότητας.

Άριστη σύζυγος και μητέρα τριών πολύ αξιόλογων παιδιών του Σταύρου-Ραφαήλ, του Ευάγγελου και της Κατερίνας.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Μαρτίου και ώρα 3μμ στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου και Αρχαγγέλου Γαβριήλ στο Πλατάνι Κω.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα: «ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που γνωρίζαμε…» και είναι συγκλονισμένοι.

Να έχουμε την ευχούλα της, καλό παράδεισο.

Την εξ ύψους παρηγορία και δύναμη στον αγαπητό παπά Νικόλα και τα παιδιά.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλοπαραδεισσο Κ Διονύσια με αγαπουσες κ συνέχεια μου έλεγες καλό μου παιδί τι κάνει η οικογένεια σου Ο Άγιος Θεός να σε αναπαυσει εν σκηνές δικαίων προσευχομαστε μια θέση στον παράδεισο έχεις γτ καλοσύνη είχες πάντα

  2. Ήταν χαρά και τιμή να σε έχουμε τόσα χρόνια στην ζωή μάς. Να προσέχεις τα παιδάκια σου αποκεί επάνω

  3. Απέραντη θλίψη για μια υπέροχη φίλη και αξιοπρεπέστατη πρεσβυτέρα. υποδειγματική μητέρα μαζί με τον αξιοσέβαστο Παπά Νικόλα είχαν μια ευλογημένη οικογένεια. Μικρανηψια του Παπά Δημήτρη Γρυλλη στην αγκαλιά του Παραδείσου με τους αγγέλους θα είστε. Θερμά συλλυπητήρια στον Παπά Νικόλα Γρυλλη και στα εξαιρετικά παιδιά τους.

  4. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ… ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ… ΕΦΘΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΟΥ… Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΟΥ…..ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΓΙΑΤΙ….ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ… ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ!!!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ…. Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ… Η ΣΚΕΨΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ …
    ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ… Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ…
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ.. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΖΩ…

  5. Αβάσταχτος πόνος και θλίψη για την εκδημια της αγαπητής πρεσβυτέρας. Η σκέψη μου εξ’ ολοκλήρου στον αξιαγάπητο ιερέα μας, πατέρα Νικόλαο και τα παιδιά τους. Εύχομαι την εξ ύψους δύναμη και κουράγιο στην ανείπωτη αυτή δύσκολη καμπή της ζωής των. Καλό παράδεισο και υπομονή στην οικογένεια.

  6. Αδελφέ κ φίλε εν Κυρίω,η σκέψη,η προσευχή,κ αγάπη όλων των αδελφών είναι κοντά σου, ευχόμενοι ο Άγιος Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, μετά τών Αγίων,εν χώρα ζώντων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ