175 Κι όμως κάποιοι ήξεραν τα πάντα …. πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης | Η Εξόδιος Ακολουθία του

10
30549

Ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, γνώριζε τον ακριβή αριθμό των βουλευτών που θα ψήφιζε (όπως και έγινε) το νομοσχέδιο για των γάμο των ΛΟΑΚΤΙ ! Θυμηθείτε τι είχε πει πριν από περίπου ένα μήνα, για τον αριθμό 175 ….

Ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης εκοιμήθη στις 19/2/2024. Καλό Παράδεισο να έχει. Η Εξόδιος Ακολουθία, έγινε σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Πευκακίων. Απόσπασμα ομιλία ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ! Ζωντανή μετάδοση στις 21 Ιαν 2024 !!!

Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Βασιλείου Βολουδάκη

Τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού π. Βασιλείου Βολουδάκη, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ.

Μαζί του συγχοροστάτησαν οι Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας και ο Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος.

Ο μακαριστός π. Βασίλειος – Ευάγγελος Βολουδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου 1951. Σπούδασε στην Θεολογική και την Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διάκονος χειροτονήθηκε την 7η Ιουνίου 1971 υπό του τότε Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου και Πρεσβύτερος την 4η Ιουνίου 1978 υπό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Σεραφείμ και έκτοτε έως σήμερα υπηρέτησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Μέλος της «Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως», Υπεύθυνος Σεμιναρίων Εξομολογητικής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώ υπήρξε πνευματικός πατέρας πλήθους πιστών, προσφέροντας εξ αυτών στην Εκκλησία πολλούς Κληρικούς.

Γεμάτος χαρίσματα και με πολλή ιερατική παρρησία ελάμπρυνε το επιτραχήλιό του και την ιερατική αποστολή του με στίλβουσα αρετή και έργα αγάπης!

Ο π.Β.Βολουδάκης δεν ήταν απλώς ιερέας αλλά ένας  γνήσιος, πρωτοπόρος και εμβληματικός ιερωμένος, βαθύτατα πατριώτης κοινωνικός αγωνιστής ενάντια σε ένα σύστημα που πνίγει την πατρίδας μας , θυσιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, υποσκάπτει τη δημοκρατία και σκορπίζει την αδικία και την φτώχεια στο λαό μας.

Ο Π.Λαφαζάνης και ο π.Βασ.Βολουδάκης είχαν συζητήσει πρωτοποριακά όχι μόνο ιδιαιτέρως στις Κυριακάτικες ομιλίες του π.Βολουδάκη  αλλά και δημόσια σε βιντεοσκοπημένους διαλόγους τους και σε διάλογο ακόμα με τον μεγάλο Ρώσο διανοητή Αλεξάντρ Ντούγκιν τις μεγάλες επίκαιρες προκλήσεις για την εθνική , κοινωνική, πολιτιστική απελευθέρωση χωρών και λαών από τα δεσμά μιας τυφλής παγκοσμιοποίησης και πρώτα απ’ όλα για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της ”αποικιοκρατούμενης” Ελλάδας.

Ο π.Β.Βολουδάκης ήταν ένθερμος στην ανάγκη, με την οποία συμφωνούσε και ο Π. Λαφαζάνης ,για ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο εθνικής ανεξαρτησίας, ελευθερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, παραγωγικής Ελλάδας και Ελλάδας της αδελφοσύνης, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.

Σε αυτό το μεγάλο λαϊκό μέτωπο , όπως τόνιζαν, όφειλαν να συναντηθούν, χωρίς προκαταλήψεις , για την πραγμάτωση των επίκαιρων επειγόντων προταγμάτων η αγωνιστική Ορθοδοξία με όσους δεν θρησκεύονται και πιστεύουν βαθιά στις αρχές της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και του γνήσιου ανιδιοτελούς πατριωτισμού.

Κ.Μ.

Συζήτηση Αλεξάντρ Ντούγκιν με Παν.Λαφαζάνη και π.Βασ.Βολουδάκη

Διάλογος Παν.Λαφαζάνη – π. Βασ.Βολουδάκη

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ι ΜΑΣΟΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΘ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΡΩΠΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩς ΚΑΙ Ο ΘΕΟς ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩς ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

    • Καλή μου Μιράντα ,χρειάζεσαι φροντιστήριο στα θρησκευτικά , ο πατέρας Βασίλειος ήταν καθαρός γνησιος ορθόδοξος ,κ συνήθως αυτοί έχουν φτάσει πολύ ψιλά πνευματικά ,μέχρι που σε βλέπουν κ χωρίς να σε ξέρουν ,γνωρίζουν όλοι σου την ζωή .Μην μιλάς με ασέβεια λοιπόν ,γιατί από αυτούς κ για αυτούς κρατάει ακόμα ο θεός τον κόσμο. Μέχρι πότε δεν ξέρω , κ πόσο ακόμα θα μας ανέχεται !!!!!!!!

  2. Καλά τον θάνατο του δεν μπορούσε να τον προβλέψει;Τουλάχιστον τους αριθμούς του τζόκερ;Ελεος πια μην υποτιμάτε έτσι τους Έλληνες.Αξιζουν καλύτερη εκκλησία.

  3. Φυσικά κ είχε προβλέψει τον θάνατο του , κ όχι μόνο ,όσο για το τζόκερ η ορθόδοξη πίστη ,δεν αποδέχεται τα τυχερά παιχνίδια ,ο άνθρωπος πρέπει να βγάζει το ψωμί του με τον ιδρώτα του ,γιατί αυτά τα λεφτά που κάποιοι κερδίζουν είναι καταραμένα , διότι τα κλαίνε κάποιοι άλλοι που τα έχασαν .Είμαι πολύ περίεργος καλή μου Μιράντα εσύ στην οικογένεια σου δεν γνωρίζεται τίποτα από θρησκεία ??? γιαγιά μαμά δεν έχεις ?? εκτός αν είσαστε οικογενειακός άθεοι ,έφτασες στο σημείο να ξεχνάς αυτά που έμαθες στα θρησκευτικά του σχολείου ,αφού προφανώς από το σπίτι σου δεν έχεις πάρει τέτοια παιδεια ,κ υποστηρίζεις τα Σόδομα τα Γόμορα κ ποιο παλιά τον κόσμο που πνίγηκε στον κατακλυσμό επί Νώε ,αν θέλεις κ ποιο πίσω με την παρακοή των πρωτοπλάστων που την πληρώνουμε κ εμείς μέχρι τώρα .Όπως η γυναίκα να γεννάει με πόνους κ ο άντρας να βγάζει το ψωμί του με μόχθο .Αυτά έπαθαν εκείνη την εποχή που βασίλευα ν οι αρσενοκοιτες .Είσαστε όλοι εσείς ετοιμοι να αντιμετωπίσετε εκ νέου την οργή του Θεού ????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ