Πειραιώς Σεραφείμ: «Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο | Για τρεις λόγους δεν θα βαφτίζονται τα παιδιά των ομοφυλόφιλων»

16
5826

«Δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι αμετανόητος ομοφυλόφιλος», τόνισε – «Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο»

Κατηγορηματικός για το νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Μάλιστα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάλεσε όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο «να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία».

«Όποιος είναι ομοφυλόφιλος αμαρτάνει θανασίμως και θέτει τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας από μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος».

Σε άλλο σημείο μιλώντας για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα της τεκνοθεσίας τόνισε πως «δεν θα βαφτίζουμε τα παιδιά από τα ομόφυλα ζευγάρια για τρεις λόγους. Πρώτον λείπει η πίστη. Άρα ο νηπιοβαπτισμός δεν λειτουργεί. Η Εκκλησία έχει ένα δόγμα ένα ήθος, αλίμονο αν κάνεις ό,τι θέλεις».

Ως δεύτερο λόγο ανέφερε ότι «ο ιερέας ή ο Επίσκοπος πρέπει να συμπράξει στην πράξη αυτή, γίνονται χαρτιά, έγγραφα, στα οποία υπογράφουμε. Θα υποχρεωθώ εγώ με αυτόν τον πλάγιο τρόπο να αναγνωρίσω τον γάμο των ομοφυλοφίλων;».

Ο τρίτος λόγος σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Πειραιώς είναι πως αν η Εκκλησία βαπτίσει αυτά τα παιδιά «θα απενοχοποιήσει στα παιδιά αυτήν την αντίληψη πως αυτό που κάνουν οι κηδεμόνες τους είναι κάτι ευφάμαρτο και κακό. Θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα.».

Παράλληλα, είπε πως «δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος».

Ειδήσεις σήμερα:

«Στόχος είναι να θεωρηθεί η παρέκκλιση κανονικότητα» είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια

Δείτε εδώ όλα τα σχόλια στη δημόσια διαβούλευση

Η δημόσια διαβούλευση, ολοκληρώνεται σήμερα στις εννέα το βράδυ, ενώ αύριο Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, το νομοσχέδιο παίρνει τον δρόμο για την Βουλή.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αχ και που τα λέτε ιεράρχη μας αυτά έχουν κανονιστεί από πριν .το Σύνταγμα μας έχει υποστεί τροποποιήσεις. η ευρωπαϊκή ένωση των αθρησκων πολιτικών της μασονίας και της Λοατκι φροντίζει για την από χριστιανοποιηση της χώρας μας. η πουλημένη κυβέρνηση σήμερα ξεπουλούν τα όσια και τα ιερά τα ήθη τις παραδόσεις την οικογένεια την μητρότητα και τα αθώα παιδιά . τίποτα πια δεν είναι αναστρέψιμο. η εισβολή του ισλάμ τους συμφέρει για να σβήσουν τον Χριστιανισμό. δυστυχώς. ο Απόστολος Παύλος λέει απο αιρετικό και αμαρτωλό παρά πρώτη και δευτέρα νουθεσία παρετού.

  2. Ιεράρχες για τα σκουπίδια, σε αντιστοιχία με την "σατανική" Παγκόσμια Ελίτ.

    Νεοβυζαντινοί ρασοφόροι Πολιτικάντηδες, με δυο κιλά χρυσό περιλαίμια, που απειλούν και εκβιάζουν ψηφοεξαρτόμενες
    ψευτοχριστιανο-μαριονέτες, ασήμαντους, ζαμπλουτους μισανθρωπους Βουλευτές, Δημοσίους Άρχοντες και άλλα καλαβρέζικα.
    Γεμάτοι «θεϊκό» μίσος, που προβάλλουν ηδονικά τα ΜΜΕ, το καθένα για τους δικούς του – ταπεινών ενστίκτων – λόγους. Όλοι με κοινό στόχο: τον εξανδραποδισμό μας, την πλήρη -ψυχή τε και σώματι- υποδούλωση μας.

    Είμαστε ακόμη Χριστιανοί ή σεβόμαστε τον Χριστιανισμό, χαρι στους Αληθινούς Αγίους, τους Ένθεους, τους γεμάτο Αγάπη, όχι αυτούς που αγιοποιήθηκαν για την προσφορά τους στην Αντίχριστη Εκκλησία του Ιερατείου, που καπηλεύτηκε τη ζωη και το έργο του Θεανθρώπου, για αιώνες τώρα.

    Υ.Γ. Θα διαβάσουμε και τίποτε για τις δηλώσεις του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου….;;;;;;;

    Ή…παραείναι κοντά στον Θεό και δεν θα αντέξουμε την σύγκριση με την ΜΠΟΧΑ που εκλύει η δική μας εκκλησιαζομενη «ενάρετη χριστιανική ψυχή»…;;;;;

  3. Αξιος δέσποτα τιμάς τα ράσα σου και το βαρύ σου όνομα. Να έχουμε την ευχή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου

  4. ΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( γαμοσ ομοφυλοφιλων -τεκνοθεσια) ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ -ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ.
    ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

  5. Μακαρι να ήταν έτσι κάθετος μαχητικός και με την περίοδο της υγειονομικής χουντας. Ακόμη κι αν είναι προγραμματισμένα, ο καθένας οφείλει να κάνει τον αγώνα του και την ομολογία του ισως και το μαρτυριο αύριο μεθαύριο. Οπως και ο Απόστολος Παύλος.

  6. Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής για γάμο ομοφύλων: «Η Εκκλησία είναι αγκαλιά, είναι αγάπη»

    «Σαν άνθρωπος άκουσα σήμερα την απάντηση που μου έδωσε ο Χριστός στο ευαγγέλιο “ήρθα στον κόσμο για να σώσω κάθε άνθρωπο, αμαρτωλό, τελώνη, φαρισαίο, τις πόρνες γυναίκες, τους φτωχούς ανθρώπους”. Έτσι παιδιά μου, εγώ δεν θέλω να κατακρίνω, ούτε να πω την γνώμη μου, αλλά θέλω να είναι όλοι ευτυχισμένοι, όποια κατεύθυνση και αν διάλεξαν…. Αυτό που παρακαλώ, ό,τι αποφασίσετε, προσέξτε τη ζωούλα αυτών των μικρών παιδιών”. Σε άλλο σημείο είπε ότι: “αν έχουν αποφασίσει αυτόν τον δρόμο η Εκκλησία πάντα τους αγαπάει και όλους θέλει να τους περιμένει. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά, ούτε Πρωτοδικείο, ούτε Δικαστήριο, είναι αγάπη».

    ΑΥΤΟΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    • Κατάλαβες ότι η εκκλησία και ο Χριστός που είναι η κεφαλή της σου λέει οχι στην αμαρτία δηλαδή στην ομοφυλοφιλία γιατί δαιμονίζεσαι και το ένα δαιμόνιο φέρνει άλλα εφτά. Τον αμαρτωλό τον αγαπάει και τον καλεί σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Αυτό λέει και ο Αλεξανδρείας δεν σου λέει να κάνεις παρέλαση και να είσαι περήφανος που είσαι πορνος μοιχος κιναιδος και τα τοιαύτα

      • Πόοοοσο άρρωστος είσαι εσύ ρε φίλε;;; Τι πίνετε εκεί στο παραθρησκευτικο κέντρο;;; Αυτά κατάλαβες από τον Πατριάρχη;;; Μήπως είσαι πισωγλεντης που κάνει νυχθημερόν μετάνοιες με τις π@#@@ που γέμισαν το κεφάλι σου στο κατηχητικό;; Θα ήθελες να είμαι όμοιος σου, αλλά και ετεροφυλόφιλος είμαι και γραμμένους στα αρχεία έχω τους αντίχριστους που καπηλευονται ακόμη τον Χριστό. Ελευθερία σε όλους, εχω εμπιστοσύνη στα οπίσθια μου – εσύ;;;;

        • Ακριβώς όσα κατηγορούμε απρόκλητα τους άλλους, είμαστε. Κατηχητικό δεν πήγα ποτέ. Η αλήθεια του Χριστού και του Ευαγγελίου είναι εξ αποκαλύψεως. Έρχου και ίδε είπε στους αγράμματους ψαράδες και όχι στους παραμορφωμένους που τα ξέρουν τάχα όλα και είναι τυφλοί και σκιτεινιασμένοι. Τα υπόλοιπα πέστα στον καθέφτη σου. Τουλάχιστον λες ότι κατάλαβες και συμφωνείς με έναν Πατριάρχη. Κάτι είναι κ αυτό

    • Αυτός σε βολεύει εεεεε σου αρέσει ???? Ε μάθε λοιπόν ότι ο Αφρικής εννοεί πως κάνουν υπομονή βλέποντας αυτό τον ξεπεσμό ,κ περιμένουν δηλαδή η εκκλησία του Χριστού περιμένει την μεταμέλεια κ μετάνοια αυτών που ακολούθησαν αυτόν τον δρόμο ,κ όχι πως επιβραβεύουν αυτό που γίνεται !!!!!! Σου το χάλασα εεεεεεε κ όμως είναι έτσι γιατί δεν αλλάζει ο νόμος του Θεού από ιεράρχη σε ιεράρχη ,είναι ένας κ μόνο ένας 2024 χρόνια ,μην ελπίζεις λοιπόν ότι κανείς το σωστό κ μην περιμένεις να στο επιβεβαιώσουν !!!!!!.

  7. Ουαι υμιν φαρισαιοι υποκριτες!! Μεσα στους κολπους των ρασοφορων ειναι γνωστη η ομοφυλοφιλια, η παιδεραστια, κλπ. αντι να δουν αυτα, αντιδρουν για κατι που επρεπε να εχει λυθει εδω και χρονια!!

  8. Πρωτόπλαστη ήταν η Εύα. Ο Αδάμ ήταν Πίθηκος. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, προέρχονται από τους «άντρες». Σιχαίνεται κανείς να σας βλέπει και να σας διαβάζει.
    Οι…. θηλυκοί ανάμεσα σας, είναι πιο θεάρεστοι.
    Οι υπόλοιποι στο πυρ το εξώτερον, εις τους Αιώνας των Αιώνων.

    Άντρες = 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  9. Ζήτω οι πισογλεντηδες, ζήτω οι αντρογυναίκες, ζήτω οι σιχαμενες που αλληλογλύφονται και οι σιχαμενοι που αληλοπαίρνονται!!! Κάντε ότι θέλετε με τους εαυτούς σας, δικό σας είναι το κορμί, δικά σας και τα πιστεύω σας! Την ανωμαλία σας ( άποψη μου) όμως, δεν θα μας την μεταβιβάσετε παρουσιάζοντας την ως κανονικότητα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ