Τα Θυρανοίξια του Ιερού εξωκλησίου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της οικογένειας του κ. Γιώργου Βραχνά

5
26368


Τα Θυρανοίξια του Ιερού εξωκλησίου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της οικογένειας του κ. Γιώργου Βραχνά και της συζύγου του Νόλας Πελέκη, τελέστηκαν σήμερα το απόγευμα (παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το ψιλόβροχο) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο π. Κωνσταντίνος Καματερός από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κω όπου υπάγεται το εξωκκλήσι και ο Ιεροψάλτης Γιώργος Σανιδάς.

Το ιερό εξωκκλήσι βρίσκεται στο δρόμο πριν τον Άγιο Δημήτριο, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Κω.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να τους χαρίζει πάντα υγεία και ευλογία. Πανέμορφο Εκκλησάκι, Ο Ασωματος είναι και δικός μας προστάτης οπότε χίλια μπράβο, να είστε πάντα Άξιοι!!!

  2. ο γιωργοσ είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει,όλοι άγιοι να είναι κοντά του κ το επόμενο βήμα του να είναι παππάς σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου

  3. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΚΕΠΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ