Θαυμαστό γεγονός στα Τέμπη: Καταστράφηκαν όλα και σώθηκαν εικόνα και λείψανο της Αγίας Παρασκευής!

2
21735

Τέμπη: Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δημοσίευσε σήμερα στην επίσημη σελίδα τις εικόνες του Ιερού Προσκυνήματος των προσκτισμάτων, των βοηθητικών χώρων και όλων αυτών τα οποία υπήρχαν για να διακονούν τον πιστό λαό του Θεού που ερχόταν ώστε εκεί να βρει ειρήνη ψυχής, γαλήνη, να προσευχηθεί και να δοξάσει τον Άγιο Θεό για την όμορφη πλάση Του.

“Η Ιερά Εικόνα της Αγίας διεσώθη. Το ίδιο και το Ιερό Λείψανο. Η προσπάθεια είναι να διασώσουμε ότι σώζεται, να αποτυπωθούν οι ζημιές και στη συνέχεια να αποφασίσουμε πως θα ενεργήσουμε ώστε το προσκύνημα να γίνει καλύτερο από ότι πριν”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη.

Ήδη η ελπίδα αναδεικνύεται, καθώς μέσα στην απέραντη λάσπη του υπερχειλισμένου Πηνειού, το Αγίασμα της Αγίας αναβλύζει πεντακάθαρο νερό, γεμίζοντας μέχρι επάνω τους αύλακες του, κάτι που έχει χρόνια να γίνει. “Με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Αγίας και ανιδιοτελείς συνεργάτες προχωράμε με μόνη σκοπιμότητα την ανάδειξή της.

eleftherostypos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ τι ωραια! Τι βοηθεια εστειλε ειπαμε η εκκλησια στους πλημμυροπαθεις? Ποσα απο τα ακινητα της εχει διαθεσει για τη στεγαση τους?

    • θά διαθέσει τήν επουράνια κατοικία-βασιλεία…΄΄΄ό έχων δύο χιτώνες νά προσφέρει τόν ένα.΄΄

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ