«Όταν ήρθες στο νοσοκομείο, μύριζες μύρο»: Το θαύμα της Παναγίας στη Βασιλική Πλεξίδα που συγκλόνισε τους πάντες

3
9352

Η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είναι η μοναδική επιζήσασα της πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου, στο Σαραντάπορο. Το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας στην Βασιλική Πλεξίδα, όσο ήρθε στο «φως» από την ίδια και οι λεπτομέρειες συγκινούν βαθιά.

Το θαύμα της Παναγίας στη Βασιλική Πλεξίδα που συγκλόνισε τους πάντες

Μετά την θαυμαστή διάσωσή της από την Παναγία, η Βασιλική μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ένας από τους γιατρούς που την φρόντιζαν, τής αποκάλυψε αργότερα ότι όταν την μετέφεραν εκεί η Βασιλική μύριζε μύρο!

Για αυτό τον λόγο η Βασιλική αφιέρωσε την στρατιωτική φόρμα, που φορούσε όταν έγινε το δυστύχημα, στην Μονή της Παναγίας Ακρωτηριανής στην Σέριφο. Επίσης η ίδια η Βασιλική διηγήθηκε, ότι η Παναγία την κρατούσε στην αγκαλιά της 2,5 ώρες από τις 7.40 π.μ., που έγινε το δυστύχημα, μέχρι τις 10.30, που την εντόπισε ο υπάλληλος της ΔΕΗ, μιλώντας της και παρηγορώντας την. 2,5 ώρες πέρασαν για να την βρουν, αλλά στην Βασιλική φάνηκαν λίγα δευτερόλεπτα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Παναγία εμφανίστηκε ξανά στην Βασιλική στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο και την βεβαίωσε ότι θα γίνει καλά, όπως και έγινε, παρόλο που είχε πολύ σοβαρές και επικίνδυνες κακώσεις από το δυστύχημα.

Το θαύμα της Παναγίας στη Βασιλική Πλεξίδα

Ένα άλλο περιστατικό που διηγήθηκε η ίδια για το νοσοκομείο ήταν ότι κάποιος γιατρός προσπάθησε να αφαιρέσει τον σταυρό που φορούσε η Βασιλική, όταν αυτή θα έμπαινε για την αξονική τομογραφία. Η Βασιλική σηκώθηκε αυτόματα και σχεδόν έπιασε τον γιατρό από τον λαιμό! Ας τα βλέπουν αυτά όσοι «Ορθόδοξοι χριστιανοί» δυστυχώς παραλείπουν να φορούν σταυρό ή, ακόμη χειρότερα, δεν φορούν σταυρό στα παιδιά τους, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Το θαύμα της Παναγίας στην Βασιλική έγινε αφορμή να δοξαστεί η Ορθόδοξη πίστη μας και το όνομα της Παναγίας, και να καταισχυνθούν πάντες οι ασεβείς. Γιατί κανείς δεν μπορούσε να το αμφισβητήσει. Η ίδια αποκάλυψε ότι κανείς από όλους τους ειδικούς, με τους οποίους συνομίλησε, δεν τόλμησε να αμφισβητήσει το θαύμα. Μόνο κάποιος της είπε: μήπως από τα κτυπήματα που δέχθηκες είχες παραισθήσεις και φαντάστηκες αυτά τα πράγματα; Αλλά πιο εύκολο είναι να πιστέψει κανείς ότι έχει παραισθήσεις αυτός που νομίζει ότι θα μπορούσε να σωθεί η Βασιλική, χωρίς θεία επέμβαση, παρά η ίδια! Μεγάλη είναι η πίστη μας!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εφευρέσεις του μυαλού για να αντέξει το ptsd Παναγίες και θαύματα διαβάζουμε εν έτη 2023 ακόμα πιστεύουν κάποιοι σε θαυματουργούς βοσκους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ