Ο Στ’ κατανυκτικός εσπερινός στην Αγία Παρασκευή Κω με τους Σεβ. Μητροπολίτες κ. Ναθαναήλ και κ. Χρυσόστομο και τον Καθηγούμενο της Μονής Ιβήρων π. Ναθαναήλ

0
5709


Ο Στ’ κατανυκτικός εσπερινός εψάλη απόψε στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Κω χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμη, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσοστόμου.

Τους δύο αρχιερείς πλαισίωναν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αρχιμανδρίτης π. Ναθαναήλ, ο Γενικός Αρχιερατικός – Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Διακοπαναγιώτης, ο Ιεροκήρυκας της ΙΜ π. Ιωακείμ και οι Ιερείς π. Αναστάσιος Τσουκνιάς και π. Βαγιανός-Ιωάννης Κώστογλου.

Έψαλλε χορός Ιεροψαλτών: Ηλίας Καματερός, Δημήτρης Διακονικολής, Μιχάλης Ανδρέου και Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ, έπειτα από προτροπή του Σεβασμιωτάτου ο οποίος μίλησε για τον βίο και το παράδειγμα μετανοίας της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Μετά το πέρας του εσπερινού η ενοριακή αδελφότητα παρέθεσε τσάι στην αίθουσα του ιερού ναού που επαναλειτουργεί πλέον κανονικά έπειτα από έξι χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ