Αρχική Ειδήσεις Εκκλησία Θαύματα στα ερείπια του σεισμού: Μiray 72 ώρες στα χαλάσματα – Δεν...

Θαύματα στα ερείπια του σεισμού: Μiray 72 ώρες στα χαλάσματα – Δεν πεινάω ένας ψηλός άνδρας με άσπρα γένια ερχόταν και μου έφερνε φαγητό και νερό…

7
7152

Το κοριτσάκι αυτό ήταν 72 ώρες στα χαλάσματα όταν το έβγαλαν οι διασώστες και το ρώτησαν αν πεινάει, απάντησε ότι ένας ψηλός άντρας με άσπρα ρούχα άσπρο άλογο και άσπρα γένια ερχόταν και της έφερνε φαγητό και νερό.

Ο Άγιος Μηνάς εικονίζεται με λευκά ρούχα, ψηλός και με άσπρο άλογο.

 

@sedatkurt_42♬ orijinal ses – sedat

https://www.tiktok.com/discover/miray-k%C4%B1z%C4%B1m%C4%B1z-depremde-g%C3%B6rd%C3%BCklerini-anlat%C4%B1yor

Η μικρή Αγια, το «θαυματουργό» μωράκι της Συρίας που γεννήθηκε την ώρα του σεισμού

Τουρκία: Το θαύμα της Άγια στα ερείπια του σεισμού | tanea.gr Η μικρή Αγια, το «θαυματουργό» μωράκι της Συρίας που γεννήθηκε την ώρα του σεισμού. Βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια δίπλα στη νεκρή μητέρα της με τον ομφάλιο λώρο ακόμη συνδεδεμένο μαζί της

Το κοριτσάκι που γεννήθηκε μέσα στα ερείπια της συριακής πόλης Τζεντερίς το απόγευμα της Δευτέρας είναι όπως και το βρέφος δέκα ημερών το οποίο ανασύρθηκε χθες ζωντανό, ένα από τα πολλά μικρά θαύματα που φώτισαν ένα τοπίο γεμάτο θάνατο. Διασώστες και εθελοντές κατάφεραν να το βγάλουν ασφαλές στην επιφάνεια και να το μεταφέρουν στο μαιευτήριο – σε αντίθεση με τη μητέρα του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή αφού πρόλαβε να νιώσει και να δει, ίσως και να φιλήσει για πρώτη και τελευταία φορά, το σπλάχνο της, που παρέμενε ενωμένο μαζί της μέχρι να το φτάσει το χέρι από τον πάνω κόσμο.

Οι συγγενείς και οι γιατροί που το φρόντισαν είδαν σε αυτό ένα μικρό θαύμα, ένα «σημάδι του Θεού». Ετσι, αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Αγια, που στα αραβικά σημαίνει ακριβώς αυτό.

tanea.gr

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακούστε εδώ πόσο ζωντανός και μεγάλος Άγιος είναι ο Άγιος Μηνάς με φοβερά και τρομερά πραγματικά περιστατικά στο διάβα των χρόνων και ποια η σχέση του με τον άλλο μεγάλο Άγιο των ημερών μας Άγιο Νεκτάριο https://www.youtube.com/watch?v=TJXDh5elYgI

  2. Η θρησκεία μας είναι ζωντανή. Στην Ελλάδα όλα διαπραγματεύτηκαν με μία ΚΥΑ. Η μοναδική κόκκινη γραμμή που έβαλε η ηγεσία της εκκλησίας ήταν η θεία κοινωνία. Στα υπόλοιπα έκανε υπακοή στους υπουργούς και στον πρωθυπουργό τους οποίους αφόρισε ο πρώην Καλαβρύτων( που δεν βλέπω να έπιασε γιατί οι άνθρωποι μια χαρά είναι). Ξεχάσατε δλδ που απαγορευόταν να μπεις στην εκκλησιά να προσκυνήσεις π.χ Άγια λείψανα; Ξεχάσατε ότι σε κάθε πανηγυρίζοντα ναό απ’έξω είχε αστυνομική δύναμη για να μην πλησιάσεις; Ξεχάσατε ότι δεν χτυπούσε ούτε η καμπάνα ούτε τα μεγάφωνα δεν άνοιγαν, να ακούγεται τουλάχιστον έξω; Όποιος παπάς έκανε το λάθος και χτυπούσε καμπάνα ή άνοιγε μεγάφωνο αμέσως καταγγελία από εκ πεποιθήσεως κακοπροαίρετους και αμέσως η αστυνομία για τα δέοντα και αμέσως επίπληξη ο Επίσκοπος της περιοχής. Δεν ξεχνώ ποτέ. Για αυτό γίνονται τα θαύματα, να θυμίζουν ότι η θρησκεία μας είναι ζωντανή. Έτσι πολύ απλά είναι τα πράγματα.

  3. Αν γίνονται θαύματα, γιατί αυτό το γεγονός για παράδειγμα (με την μικρή Miray που σώθηκε), θα πρέπει να συνδυάζεται με την δικιά μας θρησκεία και τους Αγίους; Μπορεί αυτόν που περιγράφει η μικρή να είναι ο προφήτης Μωάμεθ!!

    • εκτός οτι ένας είναι ο αληθινός Θεός , το κοριτσάκι μιλάει και για ενδυμασία με τετράγωνο (οφφίκιο).

      • …να είμαστε σοβαροί, περιέγραψε κάτι σαν οφφίκιο το κοριτσάκι; Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το παιδάκι είδε και την κάθε λεπτομέρεια;!!
        Προφανώς, τόσες ώρες μες στα χαλάσματα με αυτά που βίωσε, λογικό ήταν να δει κάποια πράγματα, και περισσότερο λογικό να ήταν ψευδαισθήσεις!! Αλλά εδώ οι δικοί μας οι ‘φανατικοί θρησκόληπτοι’, όπως θέλουν τα ερμηνεύουν!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ