Ο αγώνας – τάμα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη – Κολυμπώντας από τη Ρόδο στον Πανορμίτη Σύμης (video)

2
2800

Ο αγώνας – τάμα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη – Κολυμπώντας από τη Ρόδο στον Πανορμίτη Σύμης (video)

Με τις ευχές όλων των Ροδιτών, ο χρυσός μας Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ξεκίνησε στις 7 το πρωί το κολυμβητικό ταξίδι του από τη Ρόδο προς την Ιερά Μονή του Πανορμίτη στη Σύμη, προκειμένου να υλοποιήσει ένα Τάμα του.

Παράλληλα, όπως ο ίδιος έλεγε το τελευταίο διάστημα, θέλει να νικήσει και τον φόβο της θάλασσας, τον οποίο είχε από μικρή ηλικία. “Αυτό είναι το βασικό μου μήνυμα προς τη νεολαία σήμερα. Να κοιτάει στα μάτια τον φόβο και να μάθει να τον αντιμετωπίζει”, επανέλαβε ο Ταϊγανίδης λίγο πρίν πέσει στο νερό και αρχίσει το δικό του προσωπικό αγώνα. Μαζί του στη Ρόδο, βρέθηκε και ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, που εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ταϊγανίδη! “Είμαι πολύ συγκινημένος για την προσπάθεια του Χαράλαμπου και όλα αυτά τα μηνύματα που στέλνει”, δήλωσε σήμερα το πρωί. Ο Ταϊγανίδης θα κολυμβήσει 25 περίπου ναυτικά μίλια και αναμένεται να ολοκληρώσει τον αγώνα- ταμα του στις 4 με 6 το απόγευμα. Τον συνοδεύουν τρία φουσκωτά σκάφη κι ένα ιστιοπλοϊκό, με το προπονητικό team και ειδικό προσωπικό.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια παλληκάρι μου,πάντα ΑΞΙΟΣ!Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ να σου χαρίζει πάντα υγεία και ευλογία! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😉😉😉😉😉😉

  2. Και τα μεμετια παραβιασαν τα ελληνικα χωρικα υδατα,με ακταιωρο….και παρακολουθουσαν-παρενοχλησαν τον Ελληνα αθλητη….οι δειλοι των Αθηνων απλωνουν τραχανα….ξαχασα…θα αμολησουν τους γνωστους στα καναλια της διαπλοκης..να μας λενε ποσο πατριωτης ειναι ο Κουλης….και ποσο σκληρος ο Παναγιωτοπουλος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ