Επισκευή – Αποκατάσταση σεισμόπληκτου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου νήσου Κω

3
69683

«Επισκευή – Αποκατάσταση σεισμόπληκτου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου νήσου Κω».

Οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κω, από τις σοβαρές ζημιές που υπέστη από τον ισχυρό σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017, βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Στόχος όλων των υπηρεσιών είναι η λειτουργία του ναού στις έξι (06) Δεκεμβρίου, ημέρα της εορτής του Αγίου Νικολάου.

Πρωτοστάτης σε όλο αυτό το έργο και συμπαραστάτης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαήλ , υπήρξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Περιφερειάρχης ανέλαβε εξ ολοκλήρου την χρηματοδότηση της επισκευής και αποκατάστασης του Ιερού Ναού και ήταν σε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και στον συντοπίτη μας Πολιτικό Μηχανικό, Άρχοντα της Εκκλησίας, κ. Θεοδόση Βαρκά για την εθελοντική και συνάμα σημαντική προσφορά του.

 

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέφτει το σπίτι ενός πολίτη του δίνει μια βοήθεια το κράτος μηδαμινή. Ο άνθρωπος λοιπόν με δάνειο , επισκευάζει το σπίτι του και λόγω καταστάσεων αδυνατεί να εξοφλήσει. Έρχονται οι Πάτσιδες από τα Γρεβενά με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα κόκκινα δάνεια και του παίρνει το σπίτι.Ετσι απλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ