ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή του ΙΝ Αγίου Παύλου Κω στα ιερά προσκυνήματα της Ρόδου

2
9115


Μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική προσκυνηματική εκδρομή στο νησί της Ρόδου πραγματοποίησε το προηγούμενο τριήμερο ο Ιερός Ναός του Αγίου Παύλου Κω.

Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν την Ιερά μονή Αρταμίτη-Αγ. Ιωάννη, την Ιερά Μονή Παναγίας Σκιαδενής, την Ιερά Μονή Παναγίας Υψενής, τον προσφάτως εκαινιασθέντα Ιερό ναό του Οσίου Μελετίου, την Ιερά Μονή Θάρρι, την Παναγία Τσαμπίκα, τον Άγιο Νεκτάριο κ.α.

Στην Ιερά Μονή Θάρρι έψαλλαν παράκληση με την συμμετοχή του π. Νεκταρίου ο οποίος και τους κατέγραψε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΘΑΡΡΙ.

Ο π. Νεκτάριος τους υποδέχτηκε θερμά και τους απηύθυνε πατρικό-διδακτικό λόγο, ενώ ο π. Περικλής που συνόδευε την αποστολή, εκ μέρους της ενορίας, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παπά Περικλή για την υπέροχη εκδρομή, Ο Θεός να του χαρίζει πάντα υγεία και ευλογία και να χαίρεται την όμορφη οικογένεια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ