ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο και μεγάλο γλέντι το παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας Αχούσας στη Μινιέρα

1
2415

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα από τα πιο παλιά Ασφενδιανά πανηγύρια, αυτό στην Παναγία την Αχούσα στη Μινιέρα, αναβίωσε φέτος με μεγάλη επιτυχία έπειτα από δύο χρόνια διακοπής λόγω της έκτακτης κατάστασης από την εκκλησιαστική επιτροπή και την αδελφότητα της Παναγίας του Λαγουδιού.

Από νωρίς τελέστηκε ο Εσπερινός από τον π. Κυριάκο Παρασκευαδάκη με πολύ κόσμο και ακολούθησε η παραδοσιακή τράπεζα με εκλεκτούς μεζέδες, ποτό και διασκέδαση.

Έψαλλαν οι: Μιχάλης Δανελλάκης, Γιάννης Κουζούκας, Μιχάλης Γκινής, Νίκος Διαμαντής και Γιάννης Κιάρης.

 

Το πρωί στον ίδιο χώρο εψάλη ο Όρθρος τελέστηκε και Θεία Λειτουργία (ΦΩΤΟ).

Το κέφι απογείωσε η παραδοσιακή ορχήστρα των Δημήτρη Κεφαλιανού (βιολί), Νίκου Μάμμη (λαούτο-τραγούδι) και Στέφανου Κώστογλου (βιολόλυρα).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης συνοδευόμενος από τον Τοπικό σύμβουλο Σεβαστιανό Παρβέρη και ο Πρόεδρος Ασφενδιού Μιχάλης Γιωργαλλής.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, βοήθεια μας η Παναγιά μας η Αχουσα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παπά Κυριάκο,να είναι πάντα άξιος και ευλογημένος. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία Πιτση και σε όλη την Εκκλησιαστική επιτροπή της Παναγίας μας που όλα αυτά τα χρόνια εργάζονται ακούραστα για την αναβίωση των πανηγυριών. Η Παναγιά να τους χαρίζει υγεία και ευλογία. 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂👍👍👍👍👍👍

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ