‘Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός εικονολήπτης Κώστας Κάππας

0
4374

Θλίψη σκόρπισε στην Κάλυμνο και όχι μόνο, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Κάππα, σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 το απόγευμα, στο σπίτι του στη Ρόδο σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Κώστας Κάππας γεννήθηκε στην Κάλυμνο και εργάστηκε ως υπάλληλος και διευθυντικό στέλεχος σε διάφορα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο.

Ασχολήθηκε ενεργά στο χώρο του μπάσκετ και επί σειρά ετών ήταν διαιτητής και κριτής.

Μετά την συνταξιοδότηση του υπήρξε τα τελευταία χρόνια ο αεικίνητος ρεπόρτερ της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης «ΘΑΡΡΙ»και ασχολείτο εθελοντικά με την τηλεοπτική κάλυψη όλων των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλα τα νησιά  της Δωδεκανήσου Ο Κώστας «αλώνιζε» όλα τα Δωδεκάνησα και κατέγραφε με το μοναδικό του τρόπο, όλες τις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις που προβάλλονται από την Εκκλησιαστική Τηλεόραση «ΘΑΡΡΙ» στη Ρόδο. Ένα αγαπημένο κανάλι σε όλα τα Δωδεκάνησα με μεγάλη τηλεθέαση  υπεύθυνος του οποίου είναι ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Πόκκιας

Γνωστός για την αγάπη του για την Ψέριμο και την Κάλυμνο,όπου βρισκόταν με κάθε ευκαιρία .

Αγαπητός, χαμογελαστός, με πηγαίο χιούμορ,δραστήριος, εργατικός, αεικίνητος. υποδειγματικός οικογενειάρχης.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Κώστα Κάππα.

Στη μνήμη του παραθέτουμε ένα μικρό video,πριν ένα χρόνο περίπου, όταν βρέθηκε στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα στην Κάλυμνο και κατέγραψε τον εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Αγίων Πάντων και του αγίου Σάββα.

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ