Γενναία δωρεά από τον Καρπάθου – Κάσου Αμβρόσιο

3
303

Δωρεά 10.000 ευρώ προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου πραγματοποίησε η Μητρόπολη Καρπάθου με σκοπό την αγορά μιας διασωστικής συσκευής που θα χρησιμοποιηθεί στις περιπτώσεις τροχαίων.

Ειδικότερα πρόκειται για έναν διαστολέα μετάλλων αυτοκινήτου ο οποίος διαθέτει “σαγόνια” και μπορεί να “δαγκώσει” τα αντικείμενα.

Έχει πλεονέκτημα το σχετικά χαμηλό βάρος του αλλά διαθέτει τεράστια δύναμη ώστε να μπορεί να ανοίγει τις λαμαρίνες σα να είναι φύλλα χαρτιού για τυχόν απεγκλωβίσεις.

Το αίτημα για την αγορά μιας διασωστικής συσκευής έγινε από τον διοικητή ΠΥ Καρπάθου, Πυραγό κ. Δημήτρη Αιβάτογλου και πρέπει να σημειώσουμε ότι η αντίδραση του Ποιμενάρχη της Καρπάθου, Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου, ήταν κυριολεκτικά Άμεση!

Τα χρήματα, 10.000 ευρώ δόθηκαν και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο προχώρησε στην παραγγελία του σωτήριου εργαλείου και η Κάρπαθος το περιμένει.

Να σημειώσουμε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης Καρπάθου κ. Αμβρόσιος έδωσε και από 1.000 ευρώ σε κάθε Ναό της Μητρόπολης για τις ανάγκες των απόρων συμπολιτών μας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ