Αγιον Όρος: Συγκινούν οι μοναχοί που στέκονται στο πλευρό των παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

3
5461

Αποστολή στο Αγιον Ορος για την εκπομπή ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ με τον Σπύρο Σιγούρο να συναντά στο ταπεινό κελί της Παναγίας της Πορταϊτισσας τον άοκνο αγιορείτη μάγειρα γέροντα Νικήτα ο οποίος μαζί με τον πατέρα Μόδεστο βοηθούν όπως λένε με πενιχρά μέσα αλλά με αγάπη, παιδιά που έχουν ανάγκη…Ένα συγκινητικό βίντεο μέσα από το κελί που βρίσκεται στις Καρυές του Αθωνα…
Με τη στέγη να στάζει καθημερινά το χειμώνα αλλά με πίστη Θεού και αφοσίωση οι δύο μοναχοί συνεχίζουν παρά τα προβλήματα τον αγώνα τους.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πράγματι ο πάτερ έχει βοηθήσει πολύ κόσμο όχι μόνο τα παιδιά που λέει.Εχει τον τρόπο το χάρισμα πως να το πω. Έχω παρατηρήσει ότι πάντα θα αναφερει την καταγωγή του την Κω. Είναι υπερήφανος για αυτό. Όποιος από το νησί του χτυπήσει την πόρτα για να τον φιλοξενήσει είναι σίγουρο ότι θα του μείνει για πάντα αξέχαστη αυτή η εμπειρία.Δεν λέει όχι σε κανέναν. Σκεφτείτε όλοι εδώ πόσους φιλοξενισατε σπίτι σας τον τελευταίο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.