ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κυριακή Προ των Φώτων με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω

0
1278

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κυριακή Προ των Φώτων σήμερα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και Προεξήρχε της Θείας λειτουργίας στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω, με συλλειτουργό τον π. Περικλή Κιάρη.

Έψαλλε χορός ιεροψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη Ιωάννη Πεταλά: Κωνσταντίνος Αυγουλλάς, Μανώλης Βασιλώτος και Γιώργος Κιάρης.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε τις πατρικές ευχές και την ευλογία του για τη νέα χρονιά, και μίλησε με αφορμή την σημερινή ημέρα για την μεγάλη εορτή των Θεοφανείων που ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε και την σημασία της μετάνοιας που κήρυξε πριν τον Χριστό ο Ιωάννης ο Πρόδρομος, για την σωτηρία μας. Ενώ αναφερόμενος στην περιτομή τόνισε την ευλογία και την εμπιστοσύνη του Θεού στην ιατρική επιστήμη.

 

Με την ευκαιρία ζητήσαμε δυο λόγια από τον κ. Σταμάτη Μανωλακιό ο οποίος είναι ο παλαιότερος εν ζωή επίτροπος στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, μεταφέροντας μας  σε εκείνα τα χρόνια που ξεκίνησε η Αγιογράφηση του ναού με τον μακαριστό π. Κωνσταντίνο Πίκουλα και τους μετέπειτα ιερείς του ναού.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ