ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο εσπερινός του Αγίου Στυλιανού στο Ζηπάρι | Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» από τον Σεβασμιώτατο στην εκπαιδευτικό κ. Αικατερίνη Σώκιαλη

0
1921
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Στυλιανού εψάλη απόψε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ναθαναήλ στο φερώνυμο Ιερό εξωκκλήσιο της οικογένειας Κίννα στο Ζηπάρι.

Τον εσπερινό τέλεσε ο π. Ιωάννης Κουτάντος και στο χορό των ιεροψαλτών ήταν οι: Νίκος Διαμαντής, Βαγγέλης Κίννας και Γ. Κιάρης.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον αξιοθαύμαστο και ασκητικό βίο του Αγίου Στυλιανού που κατόρθωσε με τη Θεία Χάρη να ελκύσει πλήθος κόσμου κοντά του, αλλά και στην ιδιαίτερη αγάπη που είχε και έχει στα άρρωστα παιδιά, τα οποία έκανε καλά με τις προσευχές του με πάμπολλα θαύματα μέχρι σήμερα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια του κ. Κώστα Κίννα και της συζύγου του εκπαιδευτικού κ. Αικατερίνης Σώκιαλη (οι οποίοι έχτισαν και αφιέρωσαν το ιερό αυτό εξωκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού).

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική προσφορά της κ. Σώκιαλη ως εκπαιδευτικού και στην επιρροή που είχε σε πολλούς μαθητές της, οι οποίοι της εκφράζουν πάντα με κάθε τρόπο την αγάπη τους, αλλά και στο πόσο επηρέασε και τον ίδιο προσωπικά στα μαθητικά του χρόνια.

Παρόντες ήταν αρκετοί προσκυνητές, στους οποίους προσφέρθηκαν διάφορα κεράσματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ