ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Προφήτη Ζαχαρία, στην ομώνυμη περιοχή πίσω από το βουνό στην Κω

1
1377

Μπορεί να μην είχε τον κόσμο που συγκέντρωνε άλλες χρονιές, ωστόσο ο καθιερωμένος διήμερος εορτασμός του Προφήτη Ζαχαρία στην ομώνυμη περιοχή πίσω από το βουνό στην Κω, πραγματοποιείται κανονικά.

Απόψε Σάββατο εψάλη ο πανηγυρικός εσπερινός με την συμμετοχή του γενικού Αρχιερατικού Πρωτοπρεσβύτερου π. Ιωάννη Διακοπαναγιώτη, του π. Ιωάννη Κουτάντου και του π. Αναστασίου Τσουκνιά.

Έψαλλες χορός ιεροψαλτών με τον ιατρό κ. Γεώργιο Σανιδά και τον κ. Μιχάλη Καρακιόζη, ενώ βοήθησε και ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης.

Το ιερό προσκύνημα του Προφήτη Ζαχαρία βρίσκεται κάτω από την περιοχή «Χαλκίπετρα» σε μια περιοχή που έχουν μεταμορφώσει κυριολεκτικά σε προσκυνηματική όαση οι «μαύροι λύκοι» με την απίστευτη δουλειά τους τα τελευταία δώδεκα χρόνια και που χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και ομορφότερη.

Στην είσοδο του προσκυνήματος δεσπόζει το μεγάλο εντυπωσιακό ψηφιδωτό του Προφήτη Ζαχαρία που φιλοτέχνησε ο αγαπητός συμπολίτης μας κ. Δαυίδ Χατζηδαυίδ και χρειάστηκε 7 μήνες για να το ολοκληρώσει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 36 χρόνων ομιλία του φωτισμένου αυτού Γέροντος π. Αθανασίου Μυτιληναίου και μ’ αυτά που λέει ανατριχιάζεις!Νομίζοντας ότι βρίσκεται κι αυτός ανάμεσά μας σήμερα που οδυνάται η Πίστη μας!!!Και λέει στο vid. 9′.45″ : «Τυχαία μπαίνουν επίσκοποι οι οποίοι ΠΡΟΔΊΔΟΥΝ την Πίστην και την Εκκλησία;Εγώ θα σας έλεγα ότι δεν μπαίνουν,παρά ΣΚΟΠΊΜΩΣ.Ευοδώνουν και Πατριάρχες ακόμα αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις για να εξωθήσουν την Εκκλησία του Χριστού, να την αλώσουν..»Προωθούν σε μεγάλες θέσεις ιερατικές, ανθρώπους που ξέρουν ότι θα τους επιβάλλουν οι σκοτεινές δυνάμεις τη θέλησή τους,για να προσβάλλουν τελικά την Εκκλησία!!!!!»Η ΜΑΣΟΝΊΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΠΆΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΈΑ ΑΥΤΌΝ ΦΟΒΕΡΆ.ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΈΨΕΙ!!!!!»ΠΡΟΣΈΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ….».»ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΓΜΉ Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΙΜΆΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΈΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΙΜΆΝΟΥΜΕ!!!»Λυπούμαι που το λέγω».»ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ !!!»Μήπως όλα αυτά που είπε ο μακαριστός ευσεβέστατος π.Αθανάσιος Μυτιληναίος προ τόσων πολλών χρόνων, δεν τα βλέπουμε με ΦΡΙΚΗ να συμβαίνουν σήμερα??Την ευχή του νάχουμε…Θεός φυλάξοι..!Στώμεν καλώς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ