Θεολόγος ομολογεί: Είδα Αίμα στα μάτια του Ταξιάρχη στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του (VIDEO)

5
2156

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκλονιστική ομολογία θαύματος 23 Αυγούστου 2021 στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας Αττικής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Λέγομαι Γεωργία Φωτοπούλου είμαι θεολόγος και σήμερα ήρθα και προσκύνησα τον Ταξιάρχη Μιχαήλ Λαυριώτη και τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο σήμερα στην Εκκλησία του στην Κερατέα.

Έχω ξανάρθει και άλλη φορά και έχω προσκυνήσει τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο, τον Ταξιάρχη και την Παναγία Πορταΐτισσα, και την προηγούμενη φορά που προσκύνησα τον Αρχάγγελο είδα τα μάγουλα του και τα μάτια του να κοκκινίζουν, και σήμερα που ήρθα ήταν ανοιχτό το ένα του μάτι , τα μάγουλα ήταν κόκκινα πάλι, αλλά αυτή τη φορά είδα από το στόμα του να τρέχει κάτι σαν σταγόνες αίματος.

Με μεγάλη ευλάβεια προσκύνησα, το διαπίστωσε και ο άντρας μου με τον οποίο προσκυνήσαμε μαζί σήμερα, και οι δυο μαζί θλελουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να πιστέψει διότι πραγματικά ο Αρχάγγελος είναι ζωντανός και μας βοηθά όλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

 

@ekklisiaonlineΘεολογος ομολογεί: Είδα @ιμα στα ματια του Ταξιάρχη στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του #ταξιαρχης♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Πηγή: ekklisiaonline/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μεγαλύτερο θαύμα σήμερα ήταν η ανακάλυψη του εμβολίου από την επιστήμη. Το είπε και ο πάσης Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ