5.200 ευρώ συγκέντρωσε η Αγαθοεργός Αδελφότητα στη λαχειοφόρο για τη μηχανή HUSKY του Δ. Γερούκαλη | Ποιος ο τυχερός

8
2417

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

5.200 ευρώ συγκέντρωσε η Αγαθοεργός Αδελφότητα «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» για τη βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με τη λαχειοφόρο για τη μηχανή HUSKY (μοντέλο 1987), προσφορά του Ιατρού Δημήτρη Γερούκαλη και της οικογένειάς του.

Τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Δαυίδ Νέσκες.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Αγαθοεργού Αδελφότητος παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και της Προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσίας Τελλή.

Δηλώσεις και ευχαριστίες:

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πού είναι η ταπεινότητα που δίδαξε ο Κύριος … Από πότε οι δωρεές διαφημίζονται……………. Και τί δωρεές , ένα παλιό κινέζικο μηχανάκι !!!!

 2. Από τη μία ο κύριος με την πλάκα στο νοσοκομείο από την άλλη το κινέζικο μηχανάκι !!!!!!!!!!!! Μα τι συνωστισμός για προβολή και δημοσιότητα είναι αυτός ;;;; Η ζωή στην αφάνεια είναι φτωχή και σκληρή …..

 3. Ἀγαπητοί μου,
  εὐχαριστῶ διά τά σχόλιά σας !
  Δυστυχῶς, λόγω ἀναδρίας, δέν καταχωρεῖτε τό σχόλιο ἐπωνύμως διά νά
  ἀπαντήσω ὅπως ὁ ἀείμνηστος ὑπουργός τοῦ Τρικούπη, Καλλιγάς.
  Προσώρας παραπέμπω εἰς τόν Αἴσωπον.
  Δημήτριος Κ. Γερούκαλης.

 4. Σήμερα η εταιρία ονομάζεται SYM και είναι μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες στον κόσμο στην κατασκευή σκούτερ.

  Το πλήρες όνομα της εταιρίας είναι Sanyang Industry Co., Ltd, αν θέλετε μπορούμε να το γράψουμε στα Κινέζικα (三陽工業股份有限公司) και ιδρύθηκε στην Ταϊβάν (ή Ταϊπέι) το 1954

 5. Η εκκλησία γιατί δεν υπάρχει ποτέ στο να κάνει δωρεές? Σε τίποτα όμως . Και κάπως έτσι η εκκλησία της Ελλάδας είναι πιο πλούσια απ το ίδιο το κράτος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ