ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Παναγία Συντριανή Κως: Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου με πολλούς προσκυνητές

2
2816

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4240036109376701&id=100001110605660&sfnsn=mo

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με πολλούς προσκυνητές πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Συντριανή Κω.

Τον εσπερινό τέλεσε από την ενορία Αγίου Νικολάου Κω,  ο π. Κωνσταντίνος Καματερός.

Έψαλλε χορός ιεροψαλτών υπό τον καθηγητή Γ. Σακέλλη (Κωνσταντίνος Χατζηάμαλλος και Νίκος Παπαθωμάς).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρ. Υπουργός και Πρόεδρος στο ΔΙΙΚ Αριστοτέλης Παυλίδης, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, ο τοπικός σύμβουλος Σεβαστιανός Παρβέρης και πολλοί προσκυνητές.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πηγα και εγω και αναψα ενα κερακι για να τιησω την χαρη τησ παναγιασ και λυπηθηκε η ψυχη μου με το που ειδα ολουσ τουσ ηλικιωμενουσ με τισ μασκεσ τησ υποδουλωσησ να καθονται και να κουτσομπολευουν οποιον πιστο [ηγενε να αναψη ενα κερι. καλα αφου ολοι αηυτοι λενε οτι πιστευουν στον χριστο που νικησετον θανατο που γιατρεψε κια γιατρευει ολεσ τισ αρωστιεσ σωμετικεσ και ψηυχικεσ τοτε τι φοβουντε μεσα στον οικο του θεου ?????? Τι ?????? σαν ορθοδοξοι δεν ξερουν οτι η χαρη τπυ θεου τουσ προστατευει και ιδιαιτερα μεσα στην εκκλησια που ειναι το σπιτι του ??? εφοσον φοβουντε να κατσουν σπιτι τουσ και να μην πηγαινουν στην εκκλησια με τισ μασκεσ προσβαλοντασ την χαρη του θεου. τωρα ειναι η ωρα να ομολογησουν την πιστη τουσ στον χριστο αντιδρωντασ στην μασκα στον εμβολιασμο- σφραγισμα. ντροπη σε ολουσ σασ που προσβαλετε την μνημη τησ παναγιασ μασ με το να αποδεχεστε ολα αυτα τα αντιχριστα μετρα. ντροπη σασ ! με το που αλλαξη κυβερνηση θα μπορουμε να εκφραστουμε και ανοικτα διοτι τωρα διωκωμαστε απο την σιωνιστικη χουντα την νεασ δημοκρατιασ.

  2. Μεγάλη η Χάρη της Παναγίας που ειναι πάντα κοντά μας και μας προσέχει.
    Μετά την λήξη του εσπερινού δεκάδες συμπολίτες με τις οικογενειες τους οπως και εγω πήγαιναν να ανάψουν ενα κεράκι κ.λ.π.
    Ομως οταν εφευγες και περνούσες απο τα πανερια με τον αρτο διαπιστωνες οτι ήταν αδεια ενω υπήρχαν πολλές αρτοπλασίες στιβα σε σακούλες και οχι μόνο… … και αναρρωτιέται κανείς γιατί δεν τα κοβουν να τα δώσουν στον απλό κόσμο ή μήπως θα τα δώσουν αλλού…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ