Μεγάλη Παρασκευή: Θυμόμαστε όλοι τους κεκοιμημένους μας (ΒΙΝΤΕΟ)

2
1261

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η μεγάλη Παρασκευή είναι αφιερωμένη στους κεκοιμημένους μας και γι αυτό τα κοιμητήρια είναι γεμάτα από κόσμο, από νωρίς το πρωί μιας και ο Κύριος κατέβηκε στον Άδη για να φέρει και στους εν άδη καθεύδοντας το μήνυμα της Ανάστασής Του.

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και Καλή Ανάσταση με υγεία.Παντα η Μεγάλη Παρασκευή θεωρείται η ημέρα των νεκρών μας όπως και όλες οι μέρες του Πάσχα. Όμως καλό είναι να τιμάμε τους ανθρώπους μας συνέχεια και όχι μόνο μια φορά τον χρόνο δηλ.το Πάσχα. Να πηγαίνουμε τακτικά στο Κοιμητήριο ή τουλάχιστον κάθε Σάββατο και τις Αργίες,να ανάβουμε τα καντηλακια τους και να καθαρίζουμε τα μνήματα. Και φυσικά να τους μνημονευουμε τακτικά με ένα τρισάγιο ή πρόσφορο και όχι μόνο κάθε Μεγάλη Παρασκευή. Ο Θεός να αναπαυσει τις ψυχουλες τους🙏🙏🙏

  2. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΆΓΙΕΣ ΜΈΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΉΚΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ