Πρόγραμμα Εορτασμού Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού (Επαναλειτουργεί έπειτα από 5 μήνες εντυπωσιακά ανακαινισμένη)

7
4059

Έπειτα από 5μηνη διακοπή λειτουργίας, λόγω εκτεταμένων εργασιών αποκατάστασης του ναού εσωτερικά, θα ηχήσουν και πάλι οι καμπάνες της Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού για την μεγάλη εορτή του Ευαγγελισμού.

Εντυπωσιακά ανακαινισμένη εσωτερικά η εκκλησία, τηρώντας ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, θα παραμείνει ανοιχτή για τους πιστούς το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου στον Αρχιερατικό πανηγυρικό εσπερινό και την επομένη με τον Όρθρο και την Θεία λειτουργία της εορτής, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται παρακάτω.

Επίσης, την Παρασκευή στις 18:00 θα τελεστεί η ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο και το πρωί τις Κυριακής στις 07:00 Όρθρος και Θεία λειτουργία της Β’ Κυριακής των νηστειών (όπως και όλες τις υπόλοιπες ημέρες ο ναός θα λειτουργεί πλέον κανονικά).

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρονια πολλα σε ολο τον κοσμο.Συγχαρητηρια στον παπα μας για αυτο το ομορφο εργο που εχει κανει.

  2. Σήμερον της σωτηρίας ημών το κεφάλαιον και του απ’ αιώνος μυστηρίου η φανέρωσις!
    Ο Υιός Του Θεού υιός της παρθένου γίνεται και Γαβριήλ την χάριν ευαγγελίζεται!

  3. Την ωραιότητα της Παρθενίας Σου
    Και το υπέρλαμπρο το της Αγνίας Σου

    Χρόνια πολλά σε όλους!!!

  4. Συγχαρητήρια στον εφημέριο παπά Ευτύχιο για το εποικοδομητικό έργο του. Άξιος ιερέας υποδειγματικός οικογενειάρχης και πολυ δραστήριος. Εύγε και σε όλους τους αγαπητούς Ασφενδιανους που βοήθησαν η Παναγία η Ευαγγελίστρια να είναι το φως και η ευλογία του χωριού μας.

  5. ΑΞΙΟΣ ΠΑΠΑ ΜΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Α ΞΙΖΗΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΗΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΗΣ ΑΝΑΛΑΒΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ .ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ