Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου: Οι λοιμωξιολόγοι θα αποφασίσουν ανώτατο όριο ατόμων | Ανοιχτοί οι ναοί να ανάβουν κερί οι πιστοί και να αποχωρούν

38
998

Ο πρωθυπουργός κάλεσε την Εκκλησία να τηρήσει με αυστηρότητα τις συστάσεις των ειδικών λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας – Τι ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος για τις μέρες των Χριστουγέννων και των Φώτων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνομιλία που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει τόσο ο ίδιος, όσο και η Εκκλησία, στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επίσης, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα επιδημιολογικά δεδομένα σε ολόκληρη χώρα και συζήτησαν για το θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν αυτή τη χρονιά.

Ο πρωθυπουργός παρέπεμψε στις αποφάσεις της Επιτροπής των ειδικών τις οποίες η κυβέρνηση θα ακολουθήσει και κάλεσε την Εκκλησία να τις τηρήσει με αυστηρότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Στη διάρκεια της συνομιλίας πάντως, φάνηκε «φως στο τούνελ» στο θέμα του τρόπου ανοίγματος των ναών τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι δύο πλευρές έκαναν βήματα, προκειμένου να «πέσουν» οι τόνοι και να απομονωθούν ακραίες φωνές. Οι ναοί, όπως συζήτησαν οι δύο άνδρες θα ανοίξουν για ατομική λατρεία, δηλαδή να μπορεί ο πιστός να ανάβει ένα κεράκι και αν αποχωρεί. Σε ότι αφορά στον αριθμό των πιστών που η Πολιτεία όρισε σε 9 και 25 στους μητροπολιτικούς ναούς και η Εκκλησίας ήθελε αριθμό πιστών ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του ναού και ανώτατο όριο 50 άτομα, το θέμα παραπέμπετε στην Επιτροπή των ειδικών δηλαδή των λοιμωξιολόγων. Όπως εκτιμάται η λύση αυτή θα αποσυμπιέσει την κατάσταση και θα περιορίσει τις ακραίες φωνές, καθώς δεν θα αποφασίσει η Πολιτεία αλλά οι ειδικοί .

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε στον πρωθυπουργό ότι για την αποσυμφόρηση των πιστών θα ήταν καλό να προστεθεί ακόμα μία Θεία Λειτουργία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Επίσης , θα μπορούσαν να αυξηθούν οι λειτουργίες ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων , 5 7 9 και 11 το πρωί , προκειμένου να μπορέσουν περισσότεροι πιστοί να πάνε στους ναούς χωρίς να προκληθεί συγχρωτισμός. Η Εκκλησία εξάλλου έχει κάνει πίσω στο θέμα του Αγιασμού των υδάτων που μπορεί να γίνει σε κολυμβήθρα και να δίνεται σε μπουκαλάκι ο αγιασμός και το αντίδωρο σε χαρτί.

Ο πρωθυπουργός ρώτησε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία της υγείας του και την επιστροφή του στα καθήκοντά του. Ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία της πανδημίας και του ανέλυσε τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ειδήσεις σήμερα

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περνάω καθημερινά απ το σουπερ μαρκετ.......... και γίνεται της .. μετάδοσης

    Καθημερινά αλλά μάλλον δεν κολλά εκεί ο ιός, επειδή έχει κυρώσεις..κρίμα για τον φασισμό στα μικρά του λιανεμπορίου..Γιάννη άφησε το όνομα, επειδή τέτοια φασισμό δεν ζήσαμε ποτέ,ούτε δυστυχώς επί Τουρκοκρατίας!!!!!

    • αρνούνται ακόμα και τώρα να φοράνε μάσκες και να τηρούν τα μέτρα. Ακόμα και αν όλοι οι πιστοί (οι οποίοι είναι κυρίως ηλικιωμένοι ευπαθείς) φοράνε μάσκες, οι παπάδες και το προσωπικό μπορούν να τους κολλήσουν.

      Αν οι υπάλληλοι του Σούπερ Μάρκετ και οι πελάτες τους δεν τηρούν τα μέτρα, μπορείτε να τους καταγγείλετε στην αστυνομία.

      Δηλ. επί Τουρκοκρατίας πηγαίνατε ελεύθερα και στις εκκλησίες και στα σούπερ μάρκετ;

      • Τι έξυπνη!!Με αποστομώσατε, στα τζαμιά δεν μου είπατε,φοράνε μάσκες?Στα παράνομα στην Αττική?

        Στο μετρό,στα λεωφορεία,στα κλαμπ και στις καφετέρειες ειδικά πριν κάτι μέρες να ανακοινωθεί το lock down ..Στην Τουρκοκρατία είχε τους μαυραγορίτες,αυτούς τους γίγαντες του ανθρωπισμού,που πουλούσαν στους πεινασμένους ψωμί με ..ενεχυροδανυστήρο…έτυχε Σάββατο να είμαι σε Σούπερ Μάρκετ και οι αποστάσεις είχαν μηδενιστεί,αλλά κολλάς περισσότερο απ αυτά που ακουμπάς,παρά χωρίς μάσκα,και γω δεν είδα κανέναν να χρησιμοποιεί υγρό.
        Το σχόλιο όμως το ‘ξεχωρίζεις’ εκεί που σε καίει η ιδεοληψία σου,ενώ υπαινίσσεταιν ξεκάθαρα τον ΑΘΕΜΙΤΟ ανταγωνισμό κα τον θάνατο του βιοπαλαιστή,που καταδιώκεται απ αυτήν την Κυβέρνηση,όσο κανένας ποτέ !!!!!!!!

        • Το συμπερασμα σου ποιο ειναι τελικα;Κακως περνει μετρα ολος ο κοσμος και επειδη δεν ειχαν τι να κανουν ειπαν ας παρουμε μετρα να φτωχινουμε τους φτωχους,ασχετα αν το πληρωσουμε ακριβα.Σωστα;Α και να ελεξουν την κυρα κατινα επειδη δεν μπορουσαν αλλιως;Τι δουλεια ειπαμε κανεις;Σοβαρεψου οσο μπορεις ,το να γραφεις εδω μια βλακεια και να χαιρεσαι να την διαβαζεις δεν σημαινει οτι εγινες σπουδαιος.

        • Μονο απο τον τιτλο διαβαζεις και δεν χρειαζετε να δει κανεις τι λες…..Στα τσαμια λες….παρανομα.Χαιρω πολυ.Παρανομα μπορεις και εσυ να πας στην Εκκλησια.

        • που θέλετε να ανοίξετε τα πάντα και να κλείσετε σπίτια. Αν βλέπετε παρανομίες σε σχέση με την μη τήρηση των μέτρων, να τις δηλώνετε στην αστυνομία – γι΄αυτό έχουμε ακόμα κρούσματα και θανάτους, παρά τα εκτενή μέτρα, γιατί ο κόσμος είναι ηλίθιος.

          Επομένως, τηρούμε τα μέτρα και καταγγέλλουμε τους ανεύθυνους.

      • Όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μλάνε για τα νυχάδικα!!! της Κυβέρνησης.τι να μας πεις τώρα

        Πρωταθλητές στους θανάτους με το δεύτερο κύμα,λοιμωκτονεί κοσμάκης και τους μάραναν τα νυχάδικα,όπου οι λοιμωξολόγοι κατηγορούν την στάση αυτής της Κυβέρνησης σούργελου ,που πάει να συναγωνιστεί τους πρώην..Διάβασες κυρά μου σήμερα τιείπε ο κ.Γώγος?τέτοιο άδειασμα έχει να τρώει από δω και πέρα,αυτά με τα παπαδαριά είναι στο άλλο μήκος κύμματος..
        Τέλος πάντων αν σε τρώει ο κ.λος σου ,φτιάξε τα νύχια σου μην τον γδάρεις,
        https://www.in.gr/2020/12/14/in-tv/gogos-sto-mega-den-eixame-syzitisei-stin-epitropi-gia-ta-nyxadika/

      • αι απο κει ελεινο ερπετοειδες, αποβρασμα των Σιωνιστων θρασυδειλε Ανθελληνα Μισελληνα Εθνοπροδοτη. απιστε που τολμασ να μιλησησ για την εκκλησια και να φερνησ και παραδειγμα επι τουρκοκρατιας. για ανακοινωσε το ονομα σου αν εχεις τα κοτσια. για να μαθουμε ποιος εισαι τετοιοι σαν εσενα παντα προδιδαν και εκαναν εγκληματα κατα των ελληνων. Συχρονε εφιαλτη.

      • Παρέμεινε το χρονικό όριο των 15 λεπτών ανά ‘επίσκεψη’ ?φοράνε μάσκα? μην ξεχνάς ότι αν ανεβάσω φωτό,μπορείς να βρεις την τοποθεσία,αλλά να κάνε μια προσπάθεια μόνη σου εκεί στα στενά τριγύρω στην Καραισκάκη…ουρές οι επενδυτές..

        • Μπορεί να κλείνουν οι εκκλησίες για την προστασία των ηλικιωμένων,

          αλλά δε θα στερήσομε την ηδονή από τον Έλληνα, τον μάγκα, τον πραγματικό τον άντρα. Τουλάχιστον οι ιερόδουλες φοράνε μάσκα, σε αντίθεση με τους ιερούς παπάδες.

          Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    • χιλια δικια εχεισ αλλα ποιοσ σε ακουη που ολοι τουσ ειναι τρομοκρατημενοι στην κυριολεξια και κρυβοντε στα σπιτια τουσ απο τουσ μπατσουσ που κυνηγουν μονο τους ελληνες. Τυφλα να εχει η χουντα του παπαδοπουλου μπροστα στην χουντα του Μητσοτακη και τησ ΝΔ. συντομα ολοι αυτοι θα ψαχνουν χωρα να κρυφτουν.

  2. απάλλαξε μας από τον Μητσοτάκη. Στείλε στο Πυρ το Εξώτερον και τους ψηφοφόρους του. Πριν ο Ερντογάν κάνει γεωτρήσεις στον Κορινθιακό κόλπο. Πριν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αρρωστήσουν, λιμοκτονήσουν ή αυτοκτονήσουν από την τραγική διαχείριση της Πανδημίας και την αδιάντροπα Ταξική και Τοξική διακυβέρνηση της χώρας .. Πριν, με την βοήθεια των προαγορασμένων ΜΜΕ, ο Νάρκισσος Επιδειξίας Πρωθυπουργός (κοινώς 《Το καβαλημένο Καλάμι》 ) ο Λουδοβι-Κούλης, καταλύσει πλήρως την Δημοκρατία. Αμήν!

    (Κι αφού μας σώσεις από τον Δικτάτορα Μεγαλοδύναμε, συζητάμε και τα.. μέτρα για το Ιερατείο..)…!

  3. που παριστάνεις τάχα και τον θεοσεβούμενο και στηρίχθηκες στις ψήφους τόσων ανθρώπων χριστιανών που στηρίχθηκαν σε εσένα! Τι υποκρισία να λες οτι θα ανοίξουν οι ναοί τα Χριστούγεννα και μετά να συμπληρώνεις …,με εννέα πιστούς το πολύ!!!! Δηλαδή δεν θα μπορεί κανείς να πάει! Ξέχασα όμως να σου πω ευχαριστώ που άνοιξες τα απολύτως ακίνδυνα κομμωτήρια και μανικιούρ – πεντικιούρ!!

  4. Οι δυο τυφλοι υπαλληλοι των Σιωνιστων. προσπαθουν να εξαφανησουν την ορθοδοξια και τους ελληνες. αλλα λογαριαζουν χωρισ τον θεο. ηλιθιοι που τα βαλατε με τον θεο

    • Πιστοι μου…προτιμοτερο θα ηταν μια προσευχη σας για την αναπαυση των ψυχων αυτων που χαθηκαν…τοσο σκληρα και τοσο μονοι…απο αυτον τον ιιο…παρα να ανοιξουν οι εκκλησιες!!!
      Ποτε δεν εινα αργα!!,
      Εξαλλου να σας θυμισω ….
      …πως ο Χριστος εδιωχνε τους Φαρισαιους απο τον Ναο διοτι…
      ……δεν ηταν
      οικος εμποριου!!!!

  5. Εσεις που ζητε στο μικροκοσμο σας……εχετε καταλαβει σε τι λουκι εχει μπει ο κοσμος;Ολοκληρη η γη;Εσεις με τι ασχοληστε;Ναι εχουμε προβλημα ,ναι καποιοι υποφερουν περισσοτερο απο αλλους και ναι καποιοι χανουν τις ζωες τους και καποιοι ανθρωπους τους που αγαπανε.Δεν ειναι νουμερα οι ψυχες.Εχουν συγγενεις ,φιλους ανθρωπους που αγαπουν.Βγαινει ο καθε ηλιθιος να πει την εξυπναδα του.Ασε που οσοι μιλανε για Χουντα ουτε την ξερουν και ειναι οπαδοι κομματων που υπερασπιζουν τετοια καθεστωτα.Ψεμματα ειναι οτι ειστε οπαδοι της Χ.Α ,του Βελοπουλου η του Σωρρου;Πιστευετε τις κρεμες του Βελοπουλου που διαφημιζει να γινετε καλα αλλα οχι των επιστημωνων που εγιναν επιστημονες απλα για να σας ξεκανουν.Σωστα;Αν δεν σας αρεσει ο Μητσοτακης ψηφισετε τον Τσιπρα στις εκλογες σταματιστε ομως τις βλακειες.Επιτελους.

  6. Βασικα αν ακουσεις μερικους παπαδες που εχουν χασει τα εξτρα και εχουν τρελαθει,ενω ο μισθος πεφτει κανονικα και καποιους «πιστους»ολο αυτο το κακο που εγινε στον κοσμο να χαθουν χιλιαδες και να αλαξει η ζωη του παγκοσμιος,εγινε για να κτυπισουν την κυρα Κατινα για να κοινωνισει.Απλα έλεος.

  7. Φωνάζετε για τα «χουντικά μέτρα και τη δικτατορία», και μετά φωνάζετε που ο κόσμος έξω δεν τηρεί τα «χουντικά μέτρα της δικτατορίας», φωνάζετε για ψεύτικες πανδημίες, φωνάζετε για τους θανάτους, φωνάζετε για τους ψεύτικους θανάτους και παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, φωνάζετε που ανοίγουν τα μαγαζιά, φωνάζετε που δεν ανοίγουν οι εκκλησίες – με τους παπάδες να μην τηρούν κανένα μέτρο, φωνάζετε για την απάτη και τα άχρηστα εμβόλια της νεοταξικής οικονομικής ελίτ, φωνάζετε που δεν έρχονται πιο έγκαιρα και σε μεγαλύτερες ποσότητες τα ίδια αυτά εμβόλια στην Ελλάδα, φωνάζετε ότι δε θα κάνετε το εμβόλιο.

    Όλο φωνάζετε, μέσα σε σύγχυση. Μόνο φωνές.

  8. όταν εσείς, οι παπάδες και οι οικογένειές σας, παθαίνετε καρκίνους, καρδιακά, εγκεφαλικά, κόβιντ κλπ τρέχετε βλάσφημα στους γιατρούς, στα νοσοκομεία, στα έκτακτα, στα χειρουργεία, στις θεραπείες, στα φάρμακα, στα παυσίπονα, στις ΜΕΘ, στους επιστήμονες.

    Τώρα που οι ίδιοι επιστήμονες μετά από έρευνα, γνώσεις και στοιχεία κατάφεραν τον άθλο να βρουν τη λύση τόσο σύντομα και, πριν από αυτήν, να δώσουν ακριβείς και αποτελεσματικές συμβουλές για την αποφυγή μολύνσεων και θανάτων, τους βρίζετε, τους κατηγορείτε, τους προσάπτετε ευθύνες.

    Εντωμεταξύ, παπάδες και πιστοί με κόβιντ και άλλες αρρώστιες, εξακολουθείτε ακόμα και τώρα να ζητάτε τη βοήθεια αυτών των επιστημόνων. Γιατί δεν είστε τίποτα κορόιδα.

    Και αντί να ασκήσετε κριτική στον ανεύθυνο πολίτη που παρατηρείτε καθημερινά στη ζωή σας, υπεύθυνο για τα μέτρα, τις μολύνσεις και τους θανάτους, λέτε: «Αφού αρκετοί δεν τηρούν τα μέτρα (και γι’ αυτό έχουμε ακόμα μολύνσεις και θανάτους), γιατί δεν ξανανοίγουν και οι εκκλησίες (να πεθάνουν όλοι οι ηλικιωμένοι και ευπαθείς Έλληνες);».

  9. Εσύ, που μας βγάζεις φιλοχουντικους, ηλίθιους που αγοράζουν κρέμες και ματζουνια και ότι αλλά συμπεράσματα ο κατεστραμμένος εγκέφαλος σου ,σου υπαγορεύει, πες μας, τελείωσες ψυχιατρική και κάνεις συνεχώς το ψυχογράφημα των σχολιαστών εδώ μέσα ή είσαι τρόφιμος σε κάποιο ψυχιατρικό Ίδρυμα; Ή απλώς έχεις κομματική τύφλωση; Σε πληρώνει η ΝΔ για να κάνεις το άσπρο μαύρο ή απλώς δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα, όπως ο αλλοπαρμενος, μεγαλομανής Λουδοβίκος Μητσοτάκης και η Μαρία Αντουανετα Γκραμποφσκι; Αν απλώς είσαι ψυχοπαθής, η Λέρος είναι κοντά.

    • "Υποστηρικτής" του μαλθακού Κούλη, που δε βάζει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα;!

      Εσείς, ο σώας-τας-φρένας, αντί να περιμένετε λίγο ακόμα, μέχρι τα εμβόλια να μας σώσουν,
      θέλετε να καταργηθούν τα μέτρα, να ανοίξουν τα πάντα, να μην κάνει ο Έλληνας το εμβόλιο.

      Με άλλα λόγια:
      https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

      Μπράβο. Μπράβο.

      (ξεχάσατε τα αυθεντικά χειρόγραφα του Ιησού έναντι συμβολικού ποσού, τα 600δις του Σώρρα καθώς και τη συμβολική συνδρομή στο κόμμα του)

      • Προς: "Υποστηρικτής" του μαλθακού Κούλη, που δε βάζει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα;!

        Θα συμφωνούσε κάνεις μαζί σου ως προς το υγειονομικό κομμάτι, αν δεν ίσως κομματικά τυφλωμένος. Στα εκατοντάδες μηνύματα που στέλνεις, 5 σχόλια ως απάντηση σε ένα, γιατί ο εγωισμός σου και η κομματική υποταγή σου δεν αντέχουν την αμφισβήτηση, θα συμφωνούσε λοιπόν κάποιος μαζί σου, αν ασκουσες και ΜΙΑ φορά ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ κριτική, στον ξιπασμενο κρετινο, που από την στιγμή που βγήκε Πρωθυπουργος, ζει αλλεπάλληλους οργασμούς κοιτώντας την φάτσα του στον καθρέπτη. Τόση έπαρση από «ηγέτη » ενός λαού, στον οποίο φέρθηκε με τόση απαξίωση, εχει να καταγραφεί από την εποχή του Λουδοβίκου του 16ου. Και μην μας κουνάς την Επιστήμη διαρκώς, ως επιχείρημα, γιατί το Νεοφιλελεύθερο Υβρίδιο που διαλύει την χωρα, χρησιμοποιεί επισης ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ την Επιστήμη, ενώ κάνει απλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Μακριά λοιπόν η Πολιτική από την Επιστήμη. Μακριά και εσύ, που υπηρετείς αυτή την φασιστική κυβερνητική Πολιτική, με τον μανδυα της…επιστημης..

        • Το ότι συμφωνώ με τα μέτρα που προτείνει η επιστημονική κοινότητα, τα οποία αποδείχθηκαν αποτελεσματικά όπου εφαρμόστηκαν κατά γράμμα (παγκόσμια, όχι μόνο εδώ), αυτό με κάνει ΝΔ και κομματικά τυφλωμένο? Τα μέτρα που εσείς χαρακτηρίζετε «φασιστικά και χουντικά»? Και τα οποία μέτρα ο Κούλης δεν κατάφερε να τα εφαρμόσει? Που γελοία αναφέρθηκε και στηρίχτηκε στο «φιλότιμο του Έλληνα»?

          Εσείς που δεν κατακρίνετε τους παπάδες, οι οποίοι αρνήθηκαν από την αρχή της πανδημίας να τηρήσουν τα μέτρα, και μέσα στους ναούς και έξω (και μετά μολύνθηκαν, μόλυναν και γέμισαν τις ΜΕΘ), αυτό δε σαν κάνει θρησκευτικά τυφλωμένους? Τί έχετε να πείτε για την αλαζονεία, τον εγωισμό και την εγκληματικά ανευθυνότητά τους?

          Μακριά λοιπόν η εκκλησία από την πολιτική και την επιστήμη.

      • σιγουρεύοντας ότι και τα μέτρα τηρούνται και τα πρόστιμα εφαρμόζονται. Όπως το απέδειξε και το πρώτο lockdown.

        • Εκεί είναι που εστίασα απ το πρώτο σχόλιο,αλλά τα κομματόσκυλα το πανε στα ράσα..αυτές οι εικόνες του εφετείου,αλλά και των ΜΜΜ, βγάζουν .. μάτια..εγώ θ αγιαστώ click away,αλλά υπάρχουν τόσα τριγύρω μας που απέτυχε λόγω συμφερόντων..ότι και να λες/λέμε. η συνταγή πονάει δόντι ,κόψει κεφάλι εφαρμόστηκε ανάλογα με το ποιος ωφελείται.

    • κομματοστρατός,κομματοραπτομηχανές….κομματάρχες του δεκάρικου.ΜΝομίζω σε κάλυψα.

      • που είπες ότι η λύση για όλα είναι η θεοκρατία.

  10. Προς: "Υποστηρικτής" του μαλθακού Κούλη, που δε βάζει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα;!

    Θα συμφωνούσε κάνεις μαζί σου ως προς το υγειονομικό κομμάτι, αν δεν ήσουν κομματικά τυφλωμένος. Στα εκατοντάδες μηνύματα που στέλνεις, βλ. 5 σχόλια ως απάντηση σε ένα, (γιατί ο εγωισμός σου και η κομματική υποταγή σου δεν αντέχουν την αμφισβήτηση), θα συμφωνούσε λοιπόν κάποιος μαζί σου, αν ασκουσες και ΜΙΑ φορά ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ κριτική, στον ξιπασμενο κρετινο, που από την στιγμή που βγήκε Πρωθυπουργος, ζει αλλεπάλληλους οργασμούς κοιτώντας την φάτσα του στον καθρέπτη. Τόση έπαρση από «ηγέτη » ενός λαού, στον οποίο φέρθηκε με τόση απαξίωση, εχει να καταγραφεί από την εποχή του Λουδοβίκου του 16ου. Και μην μας κουνάς την Επιστήμη διαρκώς, ως επιχείρημα, γιατί το Νεοφιλελεύθερο Υβρίδιο που διαλύει την χωρα, χρησιμοποιεί επισης ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ την Επιστήμη, ενώ κάνει… απλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Μακριά λοιπόν η Πολιτική από την Επιστήμη. Μακριά και εσύ, που υπηρετείς αυτή την φασιστική κυβερνητική Πολιτική, με τον μανδυα της…επιστημης..

    • Λες τον αλλο κομματικα τυφλωμενο και γραφεις αυτα για τον Μητσοτακη.Απλα ελεος.Ειστε για για κλαματα οχι για γελεια.Αληθεια σε πιο μικροκοσμο ζεις;Βλεπεις να κανει κατι διαφορετικο ο Μητσοτακης απο οτι κανουν ολοι οι ηγετες στο κοσμο;Ευχομαι να μην εχεις παιδια και παρουν απο σενα.Εκλογες θα εχουμε αν δεν σου αρεσει ο Μητσοτακης ψηφισε τον Τσιπρα η οποιον θελεις.Σταματα τα σχολια απλα γιατι δεν το εχεις….φασιστακο.

  11. Τι να σχολιάσω,απ το άχτι της ν απαντήσει ,λέει την μία βλασφημία μετά την αυτοεκτόνωση μέσω ρατσιστικού αυνανισμού..άντε και με ολόσωμη,όπως τις μάσκες Κεραμέως..

  12. Είδες πουθενά να υποστηρίζω το «ξεμάσκωτο»;;Εσένα όμως δε σε είδα να επικρίνεις τις ποδηλαταδες του..μασκαρά,σε Δασος,αντί κοντά στην οικία του.Την φτωχοποιηση χιλιάδων επιχειρήσεων και εκατομμυρίων εργαζομένων,που με 1800 ευρώ φετινό εισόδημα,πρέπει να ζήσουν οικογένειες,ενώ εκατομμύρια έρρεαν στα προ-αγορασμένα ΜΜΕ; Για την τραγική -και καθυστερημένη- διαχείριση της πανδημίας,με εκατόμβες νεκρών,κουβέντα;Αυτούς που ο κρετινος Μητσοτάκης (κι εσυ),κουνά το δάκτυλο και λέει ανεύθυνους;Την διάλυση του ΕΣΥ προς όφελος ιδιωτών; Το (με τεστ-κοροϊδία)υποτελές-προς μεγάλο Tour Operator- άνοιγμα του Τουρισμού;Τις συναθροίσεις σε Συντριβάνια και γιορτές ξεμασκωτων ΝΔιτών πολιτικών,ενώ κυνηγήθηκαν οι απεργίες όσων θέλησαν να αντιπαλέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα του;Τον Λουδοβικισμό του;Την κατάλυση δημοκρατικών δικαιωμάτων,στο ονομα του ιού;Κι άλλα δεκάδες αισχη. Μην μας το παίζεις λοιπόν επιστήμων.Στρατευμένος πολιτικά είσαι,φαινεται!Θέλει η ..Τατιάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! «Μακριά η Πολιτική από την Επιστήμη»,δεν το είπες!!Μονο για την εκκλησια.Πάνε παραπέρα λοιπόν,κομματόσκυλο.

    • Κακομαθημένε φυγόπονε Μουλά, πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο lockdown,

      μας προειδοποιούσαν οι επιστήμονες ότι, όχι μόνο η πανδημία δεν έχει τελειώσει αλλά αν οι πολίτες δε συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκες, τότε θα έρθουν και άλλα lockdown, σκληρότερα μέτρα και καταστροφική επιβάρυνση του ΕΣΥ το οποίο θα λυγίσει και δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας εξελιγμένης πανδημίας στην Ελλάδα, με πολλούς θανάτους Ελλήνων.

      Οι ανεύθυνοι πολίτες (με χειρότερο παράδειγμα τον κλήρο – αρνούμενος από την αρχή μέχρι τώρα να τηρήσει τα μέτρα και παράλληλα να παρακινεί τους ευάλωτους πιστούς να κάνουν το ίδιο), αλλά και όλους τους ανεύθυνους που αναφέρατε πιο πάνω, μαζί και ο Κούλης, είναι υπεύθυνοι για την κατάστασή μας.

      Μακριά η πολιτική και η εκκλησία από την επιστήμη.
      Εσείς δε βρίζετε τόσο καιρό για νεοταξικούς επιστήμονες των σκοτεινών κέντρων και συμφερόντων;
      Εσείς δε απαιτούσατε χθες θεοκρατία στην Ελλάδα;
      Εσείς δεν έχετε λυσσάξει από την αρχή να καταργηθούν τα «χουντικά μέτρα δικτατόρων», τα μέτρα των παραπάνω επιστημόνων;

      Επικίνδυνε ανθέλληνα, υπερασπιστή των ξεμάσκωτων, πάνω παραπέρα ευχαρίστως.

      • Προς: Κακομαθημένε φυγόπονε Μουλά, πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο lockdown,

        Το τερμάτισες!! Είσαι σίγουρα το ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!! Όλοι πια βλέπουν, πως σε ρωτούν για τη θάλασσα κι απαντάς για το.. φεγγάρι..!!
        Ούτε ΜΙΑ απάντηση, μόνο (ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ..!!) εμπάθεια προς την Εκκλησία, τον Κλήρο, το Ποίμνιο, τον Ανεύθυνο Λαό…!! Δεν αρκει όμως το σόου σου εδώ μέσα, για να συγκαλύψεις τα αίσχη αυτού που γλύφεις νυχθημερόν. Του Ανθέλληνα, που ξεμάσκωτος φωτογραφίζεται με ακραίο ναρκισσισμό και χαμόγελο πανίβλακα, σε παράνομες ποδηλατάδες. Συν όλα τα άλλα, που δεν βρήκες λέξη να απαντήσεις.. Τι να πεις άλλωστε καημένε;; Μόνο πυροβολημένους ομοϊδεάτες σου , στο χωριουδάκι που ζεις θα έπειθες..!
        Με το… «στρίβειν δια του αρραβώνος «, πέτυχες το απόλυτο σου ξεβράκωμα : Πεθαίνεις από Καρκίνωμα Mitsotaki. Μπροστά σε αυτή σου την ανίατη ασθένεια,
        ο κορωναιός είναι ενα απλό φτέρνισμα – και λες πως τον φοβάσαι;; Ούτε φτύσιμο δεν αξίζεις…
        Γράψε τώρα όσα σχόλια για παπάδες, χρυσαυγίτες και μουλαδες θέλεις. Απο εμένα απάντηση δεν θα’χεις. Η περίπτωση σου, είναι όντως κλινική..!

        • εκείνη την ημέρα είχε ακολουθήσει τη δική σας θεραπεία και είχε το άγιο φορς φιλντ να τον προστατεύει από τα πάντα:

          https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

          ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΕΣ,
          ΖΗΤΩ Η ΘΕΪΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

          ΘΕΟΥ ΑΚΜΠΑΡ, ΘΕΟΥ ΑΚΜΠΑΡ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ