ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η χειροθεσία σε Αναγνώστη του Νικόλαου Μανούσογλου στους Αγ. Πάντες Κω

19
5510
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

======Κυριακή του Ζακχαίου στους Αγίους Πάντες 22/1/2017

Γράφει η Ξανθίππη Αγρέλλη

‘Για να υπάρξει η συνέχεια του πολιτισμού μας, θα πρέπει η νεολαία να μην έχει κενά.’

Αυτά μεταξύ άλλων, μας είπε στο καθιερωμένο κήρυγμα της Κυριακής, ο Μητροπολίτης κ.κ. Ναθαναήλ, που βρέθηκε στην Εκκλησία της ενορίας των Αγίων Πάντων, στη θέση Ηρακλής στο Ψαλίδι.

Πλαισιωμένος από συλλειτουργούς, τον πρεσβύτερο παπά Χρήστο Τσουνιά και τον ιερέα παπά Αναστάσιο Τσουκνιά τον νεότερο, τέλεσε Θεία Αρχιερατική Λειτουργία. Κατά την διάρκεια του Όρθρου, χειροθέτησε Αναγνώστη τον άξιο νεαρό Νικόλαο Μανούσογλου (βίντεο)

Πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό, τον οποίον η ευλαβής, αείμνηστη Θεοδώρα Κάππα, ανήγειρε και προσέφερε στην Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα του νησιού μας.

Ανάμεσα μας όπως πάντα και ο αγαπητός σε όλους Ταξίαρχος κ. Στυλιανός Σεργεντάνης, με την συνοδεία του.

Ο Δεσπότης, εξηγώντας τον λόγο του Κυρίου μας, ανέφερε πόσο δύσκολη είναι η διαποίμανση των ανθρώπων και ιδίως των νέων, τους οποίους πρέπει να καθοδηγήσουμε σωστά στον δρόμο της Σωτηρίας. Αυτός ο δρόμος περνάει μέσα από την ελπίδα, την αγάπη και την ανθρωπιά. Αυτή η ανθρωπιά, πρέπει να μας συντροφεύει για την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ μας.

Η προσπάθεια του Ζακχαίου, να ανέβει στην συκομουριά, για να δει τον Κύριο και από άπιστος και άπληστος Τελώνης, να γίνει πιστός ακόλουθος του Χριστού, χαρίζοντας το ήμισυ των υπαρχόντων του στους φτωχούς, περιγράφεται λεπτομερώς εις το κατά Λούκα Ιερό Ευαγγέλιο της Κυριακής. Αλλά και η Επιστολή του Αποστόλου Παύλου, προς τον Τιμόθεο σημαντικό Απόστολο, καταδεικνύει την προσπάθεια του πνευματικού πατέρα του, Αποστόλου Παύλου, να καθοδηγήσει τον νέο Τιμόθεο, στην σωστή διδασκαλία και διάδοση του Χριστιανισμού, τα πρώτα δύσκολα χρόνια.

Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας, η πρεσβυτέρα κ. Δόμνα, φιλοξένησε τον Δεσπότη, τους ιερείς, τους υμνωδούς και όσους επιθυμούσαν, στο ζεστό και πάντα φιλόξενο σπίτι της.

Ξανθίππη Αγρέλλη


(Ευχαριστούμε τις φίλες Δόμνα και Νίκη Τσουκνιά καθώς  και τον φίλο Παναγιώτη Χαδούλη για τις πρόσθετες φωτό & βίντεο)

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ερωτηση χωρις να θελω να κατακρινω οταν καποιος γινεται αναγνωστης δεν πρεπει να διαβασει ενα αποστολικο κομματι;αλλα να μου πεις εδω γινονται παπαδες που δεν εχουν τελειωσει ουτε το λυκειο.σε τι σημειο οδηγειται η Εκκλησια βρε παιδια;δεν πρεπει να βαλουμε ενα εμποδιο Δεσποτα μου;εχετε γεμισει τον κοσμο αγραμματους.δεν σας επιτιθεμαι αλλα νοιωθω οτι χανεται η πνευματικοτητα στο νησι μου.σοκ και δεος!

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΣ Η ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΠΛΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ. ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΙΕΡΕΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΘΕΟΛΟΓΟ.

    • Κυρία Ξανθίππη, πάντα με μεγάλη ευχαρίστηση διαβάζω τα κείμενα σας.Αλλά σε πολλά σημεία και ενω είστε καλοπροαίρετη,έχετε μία τάση να διαστρεβλώνετε έννοιες και έτσι και στο συγκεκριμένο σας σχόλιο θέτεται ευατόν ως υπέρμαχον την αμορφωσιάς και πολέμια των γραμμάτων και της γνώσης.Εύχομαι να μην γίνεται ηθελημένα.

  3. Αγαπητοί χριστιανοί,μουσουλμάνοι και κάθε λογής εγκεφαλικά ανάπηροι που πιστεύουν σε ιπτάμενα νεφελίμ,χερουβείμ,μονόκερους και τα λοιπά λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης:Όταν οι θεοί σας εξαλείψουν αρρώστιες και πείνα τότε ίσως να πιστέψουμε,ειδάλλως παρακαλείσθε να σταματήσετε να διαδίδετε παραμύθια με εξωγήινους..

  4. Ψειριάρηδες ορθόδοξοι ιερωμένοι…τόσος κόσμος πεινάει στην ελλάδα αλλά το παραδάκι είναι παραδάκι για τα παπαδαριά…να κάτι αγιασμοί,να κάτι βασιλόπιτες,να κάτι εγκαίνια,να και το μηνιάτικο και τσουπ βγήκε το παραδάκι «δόξα τω θεώ»…Υποκριτές!!

  5. το αγιο πνευμα ηταν αυτο που ανεδειξε τους ψαραδες σε θεολογους.στην κω βλεπεις κανενα παπα-ψαρα να λεει ενα λογο Ιησου Χριστου;ολοι για τα λεφτα εγιναν.ακομα και διγαμοι..οσο για τους ψαραδες πηγαινε μια βολτα στο λιμανι να ακουσεις τι λογια λενε..τα ξερουμε.

  6. ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΘΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ Η ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΥ. Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ. Η ΠΙΣΤΗ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ .ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΘΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ…….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ…..

  7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΑΛΗ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ .ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ Ή ΛΕΣΠΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΡΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΩΡΑΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.

  8. Αγαπητή Ξανθίππη, θα προσευχηθώ στον Πανάγαθο να στείλει το άγιο πνεύμα και να εκ πορευθεί εις αφθονία, τουλάχιστον έστω για τα σημεία στίξης.Κατόπιν,μέγα λάθος να εξισώνετε τον Ιησού,Υιόν του Θεού με τους υπόλοιπους τοποθετώντας το άγιο όνομα του συντακτικά στο ίδιο μέρος μαζί τους.Η πραγματική πίστη είναι αντικειμενική και εκ αυτής εκ πορεύεται η υποκειμενική σας άποψη. Όπως και επί έρωτος. Κρίμα για το τελευταίο σας σχόλιο περί χρήματος.

  9. ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΡΗΣΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ .ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ; ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    • Αναγκαίο κακό τα χρυσά που φοράνε οι «επιτελάρχες» της πίστης σας…ας ψοφήσουν οι πιστοί της πείνας και η εκκλησία έχει κάνει μητρώο για σας τα κορόιδα όταν συναντήσετε τον Αγ. πέτρο (εάν υπάρχει) θα σας έχει μια καλή θέση στον παράδεισο…Μιλάμε για μεγάλα κορόιδα…

  10. Η βορεια Ελλαδα γεμισε με αγαμους κ εγγαμους ιερεις νεους μορφωμενους αλλα και σεβασμιους!! Εδω??

  11. Στα πανηγύρια να δείτε τι γίνεται..Μαζέυονται όλοι οι «πιστοί» τρώνε όσο δεν πάει,παίρνουν και για το σπίτι τους και στο τέλος λόγω θρησκευτικού «καθήκοντως» λένε και ενα «και του χρόνου»..Μπαταχτήτζες,τζαμπατζήδες,υποκριτές και άξεστοι…

  12. Ξανθιππη μου συγχαρητηρια για το υπέροχο ρεπορταζ και συγχαρητηρια και στο παιδί για την χειροθεσια του σε αναγνώστης.Θα ήθελα να εκφρασω και την δική μου άποψη ως προς την πίστη του κάθε ανθρώπου.Υπάρχουν ανθρωπακια που μπαινοβγαινουν στις Εκκλησίες απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και μας κάνουν ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ και στην ουσία έχουν κάνει τα χίλια μυρια στην ζωή τους και το χειρότερο έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο με τις πράξεις τους.Επειδή είμαι παθον γι’αυτο τα λέω.Δεν λέω να μην πιστευουμε στην θρησκεία μας αλλά να είμαστε και άνθρωποι πάνω απ’ολα.Το να νηστευουμε όλη την Σαρακοστη του Πάσχα και των Χριστουγέννων και να καθομαστε και να βριζουμε και να συκοφαντουμε τον κόσμο αυτό δεν λέει τίποτα.Καθαρή καρδιά παιδιά και τίποτα άλλο.

  13. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ. ΕΝΑ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΒΡΥΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ, ΑΡΝΗΣΕΙΣ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ