Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

12
1047

Προβλήματα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση, κάτι που προβλημάτισε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το himara.gr, σήμερα το πρωι τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι 91 ετών και αντιμετωπίζει υποκείμενα προβλήματα υγείας και την περασμένη Δευτέρα είχε λάβει εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” μετά από 12μερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να ευχηθείτε περαστικά και να κατηγορήσετε τους αντίχριστους; Μια πάπια μου ‘ρθε ξάφνου στο μυαλό.

    • Άνθρωπε είρωνα, κοινή γάρ η τύχη το μέλλον αόρατο…περαστικά στον Αρχιεπίσκοπο και σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας και χρώματος.

      • εξαιτίας των ανεύθυνων και επικίνδυνων συμπολιτών μας. Δεν αναφέρθηκα, κουτοπόνηρη πάπια μου, στον αρχιεπίσκοπο. Στις ανεύθυνες και επικίνδυνες πάπιες αναφέρθηκα.

        • Εκτός από είρωνας και κουτοπόνηρος..είσαι και κ@λοτούμπας. Ενώ αρχικά πουλάς πνεύμα επικαλούμενος τους αντίχριστους για να ρίξεις καπνό κάλυψης στην χαιρεκακία που σε διακρίνει…αφού την ρ@φήξες και προσγειώθηκες ανώμαλα , τώρα ποιείς την νήσσαν…εντελώς ακίνδυνη νήσσαν όμως…

        • Αξιαγάπητη κουτοπόνηρη, χρυσή μας, (και διαχρονικά χυδαία) πάπια,

          δεν κατηγόρησα ποτέ όλους τους αρρώστους για ανευθυνότητα. Ίσα ίσα, αυτός που φοράει μάσκα, προστατεύει τους γύρω του και όχι τον εαυτό του. Αυτός που φοράει μάσκα, μπορεί άνετα να κολλήσει από κάποιον ανεύθυνο που τον πλησιάσει. Επομένως, δεν ξέρουμε ποιοι άρρωστοι ήταν και ανεύθυνοι. Η κριτική ασκείται προς όλους τους ανεύθυνους (υγιείς και αρρώστους). Αν τηρούσατε τα μέτρα, σαν ευαίσθητη και καλή χριστιανή, με σεβασμό στη ζωή και τον συνάνθρωπο, και δεν κατηγορούσατε τους «αντίχριστους» που τα τηρούν, ίσως να καταλαβαίνατε πώς μεταδίδεται ο ιός και η κουτοπονηριά να σας ήταν αχρείαστη. Όταν όμως η πάπια μυγιάζεται, αυτό είναι πρόβλημα της ίδιας της πάπιας. Αξιαγάπητη «μιά» πάπια μας.

          (εκτός βέβαια και αν εννοούσατε «χαιρεκακία προς τις ανεύθυνες πάπιες», οπότε και συμφωνώ απόλυτα)

  2. Είναι προφανές ότι πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος. Τα φαρμακερά σου σχόλια κατά των χριστιανών που αδίκως και παραλόγως τους προσάπτεις κατηγορίες και που ειρωνεύεσαι για άλλη μια φορά. Επικαλείσαι τη μάσκα, όταν πριν λίγους μήνες μας έλεγαν τα πιο επίσημα χείλη ότι δεν προσφέρει τίποτα. Η σύγχυση σου είναι εμφανής και η απάντηση σου αγχώδης…δες τα ορθογραφικά λάθη που κάνεις….Στο δια ταύτα, δεν έχω κάτι με εσένα…εσύ προσπάθησε να συμφιλιωθείς με την ψυχή σου. Η επίγεια ζωή είναι πρόσκαιρη…μην βλασθημείς τα Θεία. Συμβουλή από μία πάρα πολύ αμαρτωλή πάπια…

  3. ορίστε η μάσκα των σκοτεινών των κέντρων
    https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/when-and-how-to-use-masks

    ορίστε και το κούρεμα (που δε χλευάζει τα θεία, που δε χλευάζει ούτε σκοτώνει πιστούς, που ποτέ δε σχολιάζετε)
    https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

    Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές. Ίσως αναθεωρήσω τα φαρμακερά μου λόγια «μάσκα και μέτρα για να σωθούν ζωές» και αποσύρω τις ειρωνικές επαναλήψεις «ψεκαστείτε και θα είστε 100% προστατευμένοι» του Αμβρόσιου, για να γλιτώσω επιτέλους από τα ορθογραφικά μου, την εμφανή μου σύγχυση και τις αγχώδεις απαντήσεις και να συμφιλιωθώ επιτέλους με την ψυχή μου.

    Με το «επίγεια πρόσκαιρη ζωή» μου θυμίσατε δυο σχόλια χριστιανών που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα:
    «και αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από τον ιό, θα είναι θέλημα θεού»,
    «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;».
    Ειλικρινά, ζηλεύω όλους εσάς που έχετε ήδη συμφιλιωθεί με την ψυχή σας.

  4. Στην Τουρκία ο δείκτης της θνητότητας είναι πολύ μεγάλος λόγω του covid 19, στο Ιράν ακόμη μεγαλύτερος. Εκεί είναι χριστιανοί;; Κατά την ταπεινή σου άποψη ποιος φταίει;; οι χριστιανοί;;
    Εγώ με την ψυχή μου δεν έχω συμφιλιωθεί δυστυχώς…
    Ό Θεός μάς έδωσε το μεγαλύτερο αγαθό ,την ελεύθερη βούληση, όλα τα δεινά τα προκαλεί ο άνθρωπος στον άνθρωπο και όχι ο Χριστός .

    Τα φαρμακερά σου λόγια για τον Χριστό και τον χριστιανισμό είναι λοιπόν αποδεδειγμένα. Μιλάς για ψεκασμένους χριστιανούς που κυνηγάνε τους «αντίχριστους » που φοράνε μάσκα…όλοι φοράμε μάσκα και πλένουμε καλά τα χέρια μας…
    Πώς βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα ότι «τι έγινε που πεθαίνουν ηλικιωμένοι » και το λένε οι χριστιανοί;; Αυτού κι άν είναι φαρμάκι και διαβολή!!
    Κλείνοντας το σχόλιο μου…ελεύθερη βούληση, λέγε, γράφε και κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός…αν τον πιστεύεις.

    • Αγάπη μου μοναδική, να σας είχα εδώ να σας αγκάλιαζα, να σας παρηγορούσα.

      Ορίστε ποιος χλευάζει τον Χριστό μας, τους Χριστιανούς, τον Χριστιανισμό, και ποιος τους λέει ότι η μοναδική λύση είναι ο ψεκασμός (αυτό να σχολιάσετε, και όχι εμένα):
      https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

      Τα εμετικά και σιχαμένα «και αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από τον ιό, θα είναι θέλημα θεού» και «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;», ειπώθηκαν εδώ μέσα από χριστιανούς που με έβριζαν «αντίχριστο και μασόνο», όταν τους υπενθύμιζα την τήρηση των μέτρων μέσα και έξω από τις εκκλησίες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας: φαρμάκι και διαβολή.

      Αλλά τί νόημα έχουν όλα αυτά αφού κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;

      • Παρηγοριά ….αγκαλιά….αγάπη μοναδική….Παραδοχή της ήττας σου στα άλογα σχόλια που έγραψες για να λοιδορήσεις
        τον Χριστιανισμό.
        Καμία απάντηση στα απλά ερωτήματα που σου έθεσα. Μόνο να δίνεις link που βρίθουν στο διαδίκτυο και αφορούν ομιλίες ή απόψεις του κάθε ειδήμωνα.
        Το ποιος δεν καταλαβαίνει εδώ…είναι ηλίου φαεινότερο….

        • "Φαρμάκι και Διαβολή: Τα Άπαντα (σχόλια πιστών εδώ μέσα, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα)", πρώτη έκδοση.

          Δεν υπάρχουν παγκόσμια ιός και πανδημία.
          Υπάρχουν, αλλά όχι στην Ελλάδα.
          Υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά ο Έλληνας δε μολύνεται.
          Υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά ο Έλληνα Χριστιανός δεν μολύνεται.
          Υπάρχουν έξω, αλλά στις εκκλησίες δεν υπάρχει.
          Υπάρχουν στις εκκλησίες, αλλά παπάδες, μοναχοί, παπαδιές, πιστοί κλπ δεν μολύνονται.
          Υπάρχουν στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο όρος, και μολύνονται όλοι, αλλά τον φέρνουν τουρίστες.
          Υπάρχουν στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο Όρος, αλλά δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία.
          Υπάρχουν παντού, και αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από αυτόν θα είναι θέλημα θεού.
          Υπάρχουν παντού, και είναι κόλπο των Εβραίων για να κατακτήσουν τον κόσμο.
          Υπάρχουν αλλά παράξενα τρομακτικά μας έκρυψαν (με τη μάσκα) τα χαμόγελα, αλλά τί να κάνουμε όλα για την υγεία μας βρε παιδιά.
          Υπάρχουν αλλά πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;
          Υπάρχουν αλλά η Ελλάδα πουλάει τη χώρα με την αγορά του αμερικανικού εμβολίου και όχι του ρωσικού
          Υπάρχουν αλλά δεν ευθυνόμαστε επειδή δεν τηρούμε τα μέτρα

        • Στην Τουρκία φταίνε οι αντίστοιχοι φανατικοί θρησκόληπτοι, όπου και γι’ αυτούς μόνο ο θεός σώζει, και όχι η επιστήμη. Όπως και στο Ιράν, όπου φανατικοί μουσουλμάνοι έγλειφαν αντικείμενα σε Τζαμί για να αποδείξουν ότι δεν κολλάς, όχι μόνο κόβιντ, αλλά καμία άλλη αρρώστια: https://www.youtube.com/watch?v=23QqBOLf48o&ab_channel=MEMRITVVideos

          Όταν λοιπόν συμφωνείτε με το κυριολεκτικό ψέκασμα του ξεμάσκωτου ειδήμονα Αμβρόσιου (όπου όλοι οι μολυσμένοι στον κλήρο, μαζί και ο Αμβρόσιος, ζήτησαν τελικά ιατρική περίθαλψη για τον κόβιντ τους), και με «Τα Άπαντα» των πιστών εδώ μέσα, τί να βγείτε να σχολιάσετε?

          Ότι «αυτοί χλευάζουν διαβολικά τη θρησκεία μας, τον Χριστό μας, τον Έλληνα πιστό, την αξία της ζωής, ότι μας βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο με την ανευθυνότητα και το φαρμάκι τους»? Τουλάχιστον, καταλαβαίνω ότι δεν είστε κανένα κορόιδο (όπως δεν είναι και ο Αμβρόσιος, φυσικά).

          https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ