ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Κω στον Ασώματο Ασφενδιού

0
1929

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου (επίσης εορτάζουν ο Άγιος Γεράσιμος ο Εν Κεφαλληνία και η Οσία Ματρώνα η Χιοπολίτιδα), είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την πολλαπλή προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, το πρωί της 20ης Οκτωβρίου 2019 τέλεσε στον Ιερό Ναό του Ασωμάτου Ασφενδιού Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ με τον εφημέριο του ΙΝ π. Σακελλάριο και τον πρωτοψάλτη Ι. Πεταλά και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Αμέσως μετά αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και έγινε ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης από τον εκπρόσωπό της κ. Αργύριο Σπανό

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Πιπέρης, ο Έπαρχος Ι. Καμπανής, ο πρ. Περιφερειακός σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Αμέσως μετά προσφέρθηκαν καφές και κεράσματα στην αίθουσα του ιερού ναού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.