Η Παναγία στην Άνδρο συνεχίζει να δακρύζει μέσα από τον τοίχο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
2606

H ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ δεν δακρύζει μόνο στον Βύρωνα των Αθηνών και στην Εφέστιο εικόνα της την επονομαζομένη ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αλλά και σε τοιχογραφία στην Άνδρο.

«Κώστα καλημέρα . Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ στην Ανδρο κλαίει . Μου το στείλανε σήμερα . Κάτι πολύ συγκλονιστικό έρχεται. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ – Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

Πιστεύουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτό έκτακτο Θεοσημείο.

η ΠΑΝΑΓΙΑ μας κλαίει όχι για να εντυπωσιαστούμε, αλλά για να κηρύξουμε Εθνικό Πένθος γιατί την θλίψαμε βάναυσα και να κηρύξουμε έτσι ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ μαζί με ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

 

Ξαναδάκρυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ «η Πάντων Ελπίς» στην ιστορική Μονή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ της Άνδρου

Σύμφωνα με την παράδοση, το μοναστήρι ιδρύθηκε το 1540 στην Άνδρο στη μνήμη του αγίου Νικολάου και εκεί φυλάσσονται πολλά ιερά κειμήλια διαφόρων εποχών και λείψανα αγίων. Με μακρόχρονη ιστορική παρουσία και έντονη συμμετοχή στα θρησκευτικά και τα εθνικά δρώμενα της πατρίδας, ακόμη και στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, η μονή υπήρξε θεματοφύλακας πνευματικών κειμηλίων, που την καθιστούν σημείο αναφοράς μεταξύ των μοναστικών κέντρων της Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη τοιχογραφία -εικόνα της Παναγίας «Η Πάντων Ελπίς» , η οποία φέρει γυαλί μπροστά της  και δεν επιδέχεται καμιά ανθρώπινη παρέμβαση φαίνεται να δάκρυσε τον Φεβρουάριο του 2018 σύμφωνα με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.

Δάκρυσε εικόνα της Παναγίας στην Άνδρο. Βίντεο και φώτο

Σήμερα είχαμε μια γενική πληροφορία με φωτογραφία  ότι δακρύζει τοιχογραφία της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ στην Άνδρο.

Επιφυλαχτήκαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν θα τις έχουμε.

Όταν μάθαμε απο ποιά Ιερά Μονή  είναι η τοιχογραφία αυτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας, θεωρήσαμε ότι την επιβεβαίωση  του γεγονότος αυτού  ή όχι την έχουν οι υπεύθυνοι πατέρες  σεβόμενοι την ταπεινότητα και την ασκητική ησυχία τους διότι γνωρίζουμε  τον αγώνα τους να διαφυλάξουν Πνευματικές Θερμοπύλες.

» Ένα μοναστήρι με τεράστια ιστορική σημασία, αλλά και με πλήθος κειμηλίων, ανεκτίμητης θρησκευτικής αξίας, βρίσκεται στην Άνδρο, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το χωριό Αποίκια. Πρόκειται για τη Μονή Αγίου Νικολάου εν Βουνενοίς, το οποίο βρίσκεται στην πλαγιά ενός βουνού βόρεια της χώρας του νησιού και χτίστηκε το 1540. Η Αγία Τράπεζα του Μοναστηριού αναβλύζει αγίασμα, ενώ στο μοναστήρι φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Μυροβλύτισσας, που μεταφέρθηκε στο νησί από τον ναό της Παναγίας των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, η περιοχή όπου είναι χτισμένη η Μονή είναι αρκετά απομακρυσμένη και για το λόγο αυτό υπήρξε παράρτημα της Φιλικής Εταιρίας των Κυκλάδων, ενώ στο εσωτερικό της λειτουργούσε τυπογραφείο, βιβλιοδετείο και κρυφό σχολείο.» https://mountathos-eshop.com/andros-moni-panagias-mirovlitissas-vlaxernon-eikona/

Αν συμβαίνει  όμως  πραγματικά αυτό  το γεγονός αυτές τις ώρες είναι ένα μήνυμα ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ προς όλους και τίποτε άλλο.

Εμείς στεκόμεθα στην επονομαζόμενη « ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» και παρακαλούμε την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ  να κάνει ΕΛΕΟΣ για την Πατρίδα και για όλους μας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ